İnşaALLAH kilo vereceğim

Çarşamba mı tartılıyorsunuz
Ben pazartesi ve cumaları da tartılıyorum takım için
Canım evet çarşamba günü tartiliyordum dikkat etmeye yani sağlıklı yemeye çarşamba başladım o yüzden öyle oldu ama sen ne zaman istersen tartil hepimiz öyle ya öyle bi şey yok sadace kilomuzu bildirelim
Ki izlediğimiz yol dogrumu kilo verdiysek ne yaptık yada veremedik diyelim nerde yanlış yaptık fikir alış verişi yapar birbirimizi uyarırız

6 dan önce yiyip sonradan bir şey yemiyor musun canım

Sağol canım inşallah bu aralar ishali var kusması var zaten bu hafta hiç rejime asılamadım sporu da 2 gün yapabildim ancak yeter ki iyi olsun da
Çok geçmiş olsun İnşaALLAH kiyamam elbette önce o iyi olsun o iyi olunca seninse motivasyonun artar moral çok önemli canım evlatlarımız canlarımız Rabbim esirgesin hepsini Amin.

Evet canım bişey yemiyorum 6 dan sonra
Sadede sıvı tuketiyorum bu kuralda mümkün mertebe asla bozmuyorum elhamdülillah

Bu arada yeni arkaslar hepimiz icin Allah yardimcimiz olsun ins verecegiz kilolari bende 29 yaşındayım adim gülnur kocaeli cayirovada oturuyorum

Kizlar gunaydin pogca ve kek gercekten olmadi ama telafisi icin okadar yürüdüm bugun daha kalorisiz yiyecekler su ve spor olucak allahın izniyle
Günaydın canım biliyordum telafi edeceğini Allah'ın izniyle biz galip geleceğiz yaaa
Biraz hareket ve ölçülü yemek işte hepsi bu ohhh misss gitsin kilolar

Günaydın sevgili dostlar hayırlı huzurlu gusel bir gün ve hafta sonu diliyorum hepimize yaaa tartıldım 57. 3 neredeyse 700 gr gitmiş çok iyi gr gitsin kalıcı olsun zayıflık böylesi daha iyi sabah yürüyüşten sonra tartıldım. Hepimizin yüzü gülsün tartıda 100 gr bile gitse insan motive oluyor evet çabalarımızın karşılığı Allah'ın izniyle gerçekten çabalarsak karşılığını veriyor RABBİM ben buna inaniyorum

Kahvaltımi yaptım
2 dilim tahıllı ekmek
Avuç içi kadar peynir
1 yumurta rafadan
Domates biber salatalık birer tane
2 bardak çay
Su neredeyse 1 litre oldu
Birde ben maydonoz kürü yapıyorum arkadaşlar kardeşimden aldım tarifi diyetisyen vermiş tarifi gerçekten ise yarıyor tarifini sizinlede paylaşayım
TANSİYON ve emzirme sorunu olmayan arkadaşlarım içsin

10 dal maydonoz 3 çubuk tarçın 5 dal dereotu yine 5 dal taze nane ve 1 limon
Hepsini güzelce yıkayıp bir sürahiye doldurup üzerine sıcak suyu dökelim ve yaklaşık 2 saat demlenmesini bekleyelim sonrasında afiyetle icelim
Ben sabah uyanınca içiyorum aç karnına gün içinde devam ederek bitiriyorum bir sürahiyi benim yaklaşık 1.5 litre su alıyor surahim

Bugün İnşaALLAH yoldan çıkmam ya
Denize gidicez birazdan çıkarız herhalde oğlum yüzmeyi çok seviyor ben izmirde oturuyorum dolayısı ile yakınım sahile 6 sonra bişey yemem yine ama 6 dan önce ne yiycem bilmiyorum yaa
Bakalım lehime de çevire bilsem belki bol bol yüzerim bilmiyorum ya bakalım nasipse ne var Allah'ın izniyle geleyim
Hepsini yazarim

Maşallah cnm gayet güzel menülerin inşallah gidecek bu kilolar buranın desteğide çok iyi oluyor

Maşallah kilon çok iyi darısı başımıza inşallah
Denizde yüzersin spor olur canım ama yüzmek çok acıktırıyor gerçekten dikkat etmeli

Kizlar bende pazartesi tartilicam nasipse gectigimiz pazartesi 68 le baslamistim ama hafta ici keklerim pogcalarim oldu oyuzden bugün yarin haftanin acısını cikaricam sabah kalktim esimi ise yollarken bir kasik yogurtla zencefil zerdecal ve tarcin koyarak kür yaptim onu yedim sonra yaklasik 1 km yürüyüş ve yarim saat evde egzersiz yaptim yarim saaat ilk defa denemekle beraber türk kahvemi sekersiz içtim hicte fena degilmis oglen menüsü olarak domates salatalik az peynir 1dilim karpuz yemeyi düşünüyorum gitsin kilolar hepimize biol saglikli zayif günler olsun ins

Bu arada senin adina cok sevindim canim Allahim herşeyin fazlasiyla karşılığını veriyor biz yeterki istekli yolunda durmayi bilelim

Canım üzülme arada kaçamaklar oluyor aslında zorlu bir süreç sadece irade konuşmuyor bir yandan da bazen evde olanı yemek zorunda kalıyor insan bebek var alışveriş zor oluyor bazen...
Pazartesiye toparlarsın inşallah

Mehaba kızlar lafı eveleyip gevelemeye gerek yok açık ve net
Hamburger yedim akşam hemde saat 7 de

Canım takip ediyorum seni hem sporunu yapıyorsun hem az yiyorsun masallah. Çanını sıkma . Arada kaçamak oluyor mutlaka. Misafir geliyor, insan dışarıda yemek zorunda kalıyor.yapacak bir şey yok. Yarın sporunu az biraz daha arttırırsın eritirsin merak etme

Canım çok haklısın malesef kaçamak oldu artık neredeyse 4 litre oldu suyum ve yeşil çay içtim vijdan yaptım sert oldu içine bu yorgunlukla da yürüyüş yaptım 40 dakika
Teşekkürler canım moral verdiğin için geldiğim için
Rabbimiz yardımcımız olsun İnşaALLAH

MaşaAllah iyi gidiyorsun 1 km yürüyüş egzersiz tebrik ederim canım
Yaa kahve mis gibi çok severim ben 1 fincan içerim sade olarak hergun Allahtan bişey çıkmazsa tabiki
Ben çayımıda kahvemide şekersiz içerim çok uzun yıllar oldu en son şekerli çayımı 12 yaşımda içmiştim
Gel görki tatlıyı çok seviyorum sütlü şerbetli baklava hariç hepsimi yerim ayyy
Ne alaka bilmiyorum bazen beyimin yada oğlumun bardağında çay kalıyor yudumlayim diyorum anammmm içim kalkıyor şekerden böyle tuhaf bişey işte neyse Rabbimiz hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşaALLAH önce sağlık sonra bol eksiler

Malesef canim cok haklisin ama elimizden geldigince azaltalim kacamakları hantalligimiz gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…