MaşAllah canım ALLAH daha iyi etsin amin diyeyim olur belki benimdeGülnurcum Rabbim kalbine göre versin İnşaALLAH
Ama evet ben o konuda şanslıyım elhamdülillah var komşularım az ama öz 3 komşuyuz MaşaAllah yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez yeri gelir Başım dara girse gölgeleri üstümde hamdolsun
Aynen canım bende onu farkettim cumartesi pazar dikkat ettiğim gibi diğer günlerdede etseydim belki daha iyi olabilirmiş ama pes etmek yok yola devamGülnur canım 1 kilo gitmiş ne güzel
Daha da dikkat etsuydin demekki dahada giderdi düşün o kadar kaçamaya yani düzenli beslenemedin ama devam bırakmak yokkkk
Amin canım saha nasip etsin İnşaALLAH RabbimizMaşAllah canım ALLAH daha iyi etsin amin diyeyim olur belki benimde
Kesinlikle pes etmek yok canımAynen canım bende onu farkettim cumartesi pazar dikkat ettiğim gibi diğer günlerdede etseydim belki daha iyi olabilirmiş ama pes etmek yok yola devam
MaşaAllah gayet iyi canım menünde egzersiz programındabu arada öğlen yemeğim 1 kaşık bulgur pilavı 3 tane köfte yanında cacık ara öğün yapmıyorum bu akşam mesai kalmazsam iş çıkışı 2,5-3 km kadar yürüyüş yapıcam evdede yarım saat egzersiz
temizlik yoruyo canım insanı bende ramazan bayramının devamında şirket bikaç gün izin vermişti öyle yaptım kolay gelsin sana Allah yardımcın olsun benimde akşam yemeğim yok kalorisiz bişeyler yapcam artıkSabah kahvaltımi sıkı ettim anca demin bira acıkmıştım nesfit yedim 1 tane küçük ceviz yedim su 2 litre oldu
Akşam yemeğim
Küçük bir tabak nohut yemeği
Salata
Bulgur pilavı
2 kupa yeşil çay
Umarım kacamaksiz geçer hepimizin günü
Şimdilik böyle bakalım
Çok yoruldum yaaa evin dibinden girdim temelinden ciktim anammmm
Yorgunluk böyle olsun varsın
Günaydın canım çok geçmiş olsun zorlamamaya çalış iyice iyileşsin yaparsın yine yürüyüşünügünaydın kızlar dün gece açlıktan uyuyamadım resmen saat 3:30da ben hala uyanıktım direndim bişey yememek için ve galip geldim sabah nesfit yedim ama spor yapamadım sol ayağıma ters harekette bulundum sanırım topallıyorum resmen yürürken ama evde jel vardı biraz sürdüm eğer çok ağrımazsa akşam yine iş çıkışı yürücem 2,5 km
çok saol canım desteğin için ilk defa bu kadar kesin iradeyle direniyorum diyebilirim ama ALLAH'ın izniyle üstesinden geleceğim tarçın dokunmuyor bir daha o duruma düşersem yoğurtla denicem mutlakaGünaydın canım çok geçmiş olsun zorlamamaya çalış iyice iyileşsin yaparsın yine yürüyüşünü
Bu arada tebrikler gülnurcum
Iradenin gücü ya ya ne diycem böyle açlık hissi olduğu zaman tarçın dokunmuyorsa tarçınlı süt yap yada yoğurt ye tarçın dok içine acayip ise yarıyor yaklasik 10 dakika sonra o açlık hissi gidiyor dene bence
Kolay gelsin canım
yesende çok abatmazsın canım sabah saatleri daha öğlen ve akşam yemeklerini biraz daha hafif tutarsın problem olmazGünaydın dostlarım hayırlı huzurlu sağlıgünlerimiz klı olsun İnşaALLAH
Sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltıyı 1 saat sonra yaptım herhalde Annemle kardeşim gelecek kahvaltıyı kısmet olursa
Annem pişini çok özledim yapıver dedi yaaa hamurunu tuttum yapicam artık ama yememeye gayret üstüne gayret göstereceğim bakalım yaa eğer yersem yazacağım bak ben kahvaltımi
3 yumurtadan otlu peynirli omlet hep bir yiycez
Domates salatası avuç için kadar peynir 5 zeytin ve 2 dilim tahıllı ekmek diye yapacağım hayırlısı bakalım
Günaydın canım senin içinde umarım hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün nasip olur inşALLAH yesende tadımlıktan çok öteye gitme canım öğlen ve akşam yemeklerinide hafif tutarsan akşam yürüyüşle gider pişiGünaydın dostlarım hayırlı huzurlu sağlıklı günlerimiz olsun İnşaALLAH
Sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltıyı 1 saat sonra yaptım herhalde Annemle kardeşim gelecek kahvaltıyı kısmet olursa
Annem pişini çok özledim yapıver dedi yaaa hamurunu tuttum yapicam artık ama yememeye gayret üstüne gayret göstereceğim bakalım yaa eğer yersem yazacağım bak ben kahvaltımi
3 yumurtadan otlu peynirli omlet hep bir yiycez
Domates salatası avuç için kadar peynir 5 zeytin ve 2 dilim tahıllı ekmek diye yapacağım hayırlısı bakalım
Çok iyi canım menün hafif olmuş su içmeyi ihmal etmeöğlen yemeğim mantar çorbası,salata ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?