- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
Aksam 5 6 tane kofte ve salata bugun yürüyüş akşam yapamadim ama gün icinde yegenlerimle evde halay damat havasi penguen dansi oynadik evde camasir katlarken evi toplarkende gayet marş hareketi gibi yaptim hareketli birMaşaAllah iyi gidiyorsun 1 km yürüyüş egzersiz tebrik ederim canım
Yaa kahve mis gibi çok severim ben 1 fincan içerim sade olarak hergun Allahtan bişey çıkmazsa tabiki
Ben çayımıda kahvemide şekersiz içerim çok uzun yıllar oldu en son şekerli çayımı 12 yaşımda içmiştim
Gel görki tatlıyı çok seviyorum sütlü şerbetli baklava hariç hepsimi yerim ayyy
Ne alaka bilmiyorum bazen beyimin yada oğlumun bardağında çay kalıyor yudumlayim diyorum anammmm içim kalkıyor şekerden böyle tuhaf bişey işte neyse Rabbimiz hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşaALLAH önce sağlık sonra bol eksiler
Ohhh süper geçmiş canım MaşaAllahAksam 5 6 tane kofte ve salata bugun yürüyüş akşam yapamadim ama gün icinde yegenlerimle evde halay damat havasi penguen dansi oynadik evde camasir katlarken evi toplarkende gayet marş hareketi gibi yaptim hareketli bir
gundü :)
Canım evet malesef kötü olmuş ama olan olmuş telafiye gayret etArkadaslar ben dün akşama kadar cok iyi gittim egzersizler yürüyüsler. Dün aksam 9 a kadar cok iyi giderken 9 da agır bi aksam yemeği yedim akrabama davetliydik ama cok fazla ısrara karsı koyamadım ve oldukca agır bi yemek yedim malesef. Bu sabah da sıcak pide ve tereyagını cok abarttım menemen de büyük bir tabak yedim. Suan kendimi cok kötü hissediyorum basa sardım tekrardan
Ins canim yarin sabah tartilicam ise gitmeden bu sabah yogurt kürü yarim saat sonrasi sekersiz türk kahvesi yaklasik yarim saat sporum var 1.5 litre su oglen yemegim domates salatalik biber az peynir zeytin aksam yürüyüşe gidelim dicem esime yürüyüş yeri pek mümkün olmadığından gecen 5.5 km yürüyüşüm o hali sahaya mac oynamaya gitmişti bende onunla gidip orda yürümüştüm onu teklif edicem:)Ohhh süper geçmiş canım MaşaAllah
Menünde iyi umarım tartiyada yansır İnşaALLAH
Aslı bencede esincan hakli yağa dönüşmeden yakabilitsin bende genelde şu psikoloji olusuyo bikere yedim bozdum bitti artik umarim sende yoktur kaldigin yerden devam et oglen ce aksam hafif yiyerek günü dengele :)Arkadaslar ben dün akşama kadar cok iyi gittim egzersizler yürüyüsler. Dün aksam 9 a kadar cok iyi giderken 9 da agır bi aksam yemeği yedim akrabama davetliydik ama cok fazla ısrara karsı koyamadım ve oldukca agır bi yemek yedim malesef. Bu sabah da sıcak pide ve tereyagını cok abarttım menemen de büyük bir tabak yedim. Suan kendimi cok kötü hissediyorum basa sardım tekrardan
Canım işte buuuu süpersin seni yürekten tebrik ediyorum canım birkere ayağımız tökezledi diye her kalmisimizda düşecek halimiz yok ya bol su canım aynenTeşekkür ederim arkadaslar:) haklısınız moralim bozuldu ama zararın neresinden dönsem kar. Umudumu kaybedince hepten bırakıyorum ama artık daha fazla en başa dönmicem. Bol sıvı yüketiyorum inşallah dediginiz gibi yaga dönüşmeden atarım:)
Estağfurullah ne kusuruKusura bakma canim ya esincan diye yazinca ben öyle sandım :) esimle piknik alanina gidiyoruz yürüyüşümu yapicam o kola biseyler aliriz dedi kolanın dibini görmeden bir iciste 3 bardak icen ben bana sade soda alalim kalorisi yok dedim km yi de bildiricem:)
Cok tesekkurler canim 3 km yürüdüm ama in çık yamac dağa tırmanır gibi bi yerdi aksam yemegim mercimek corbasi salata ve 1 dilim karpuz yarim saat evde egzersiz düşünüyorum birde uzun zamandir yesilcay icmiodum yeşilçay icicemEstağfurullah ne kusuru
İşte iradenin gücü adına tebrik ederim canım afiyet olsun keyfiniz bol olsun
Günaydın canım inşaALLAH hepimiz için güzel bir hafta huzurlu hayırlı bereketli olsun.Gunaydin arkadaslar hayirli bol kilo vermeli hafta olsun insallah bu sabah tartildim 67 yogurt kürümü yedim 100 tane squat yaptim simdi sekersiz kahvemi iciyorum sonra ise gidicem :)
siz maşallah ne güzel böyle komşuyla yürüyüşler kahvaltılar çok özendim vallahi bizde yok öyle ekimde evlendiğim 2 sene biticek merhaba merhaba karşılaşırsakBende demin geldim yürüyüşten birazdan kahvaltımi yapacağım komşuma incem kahvaltıya çağırdı ama için rahat oda diyette o yüzden ölçülü yiycem menünüz belli elhamdülillah
Tereyağlı omlet
Domates salatası
Yeşillik limonlu
Süzme peynir
Biraz zeytin
Vee tabiki çay
Bugün pazartesi kahvaltıdan sonra İnşaALLAH kolları sıvayıp temizliğe girişcem kısmet olursa
RABBIMIZ hepimizin yardımcısı olsun
Gülnurcum Rabbim kalbine göre versin İnşaALLAHsiz maşallah ne güzel böyle komşuyla yürüyüşler kahvaltılar çok özendim vallahi bizde yok öyle ekimde evlendiğim 2 sene biticek merhaba merhaba karşılaşırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?