Lütfen toz pembe görmeyin herşeyiBirbirinizi seviyor iseniz neden olmasın.Siz üniversite mezunusunuz diye evleneceginiz kişi illa üniversite mezunu mu olacak öyle bir kural yok.
Hem ne güzel çalışıp ekmeğini kazanıyor adam evde tembel tembel oturmuyor.Küçücük yaşında calismaya başlamış 14 yaşında çalışıp ailesine bakmış mecburiyetinden takdir edilmesi gerek hem calisiyor hem kardeşini okutmus şimdide kendi okuyor.
Haklısınız ama insanları takan bir yapım yok daha çok kendi hayatıma bakarım kimin ne dediği beni ilgilendirmezKonu sahibi arkadaşım ben ayyy inşaat işçisi mi?
Hiç dengin mi o senin?
Git doktor bul. Bu herif seni mutlu edemez.
Kültürsüz dayağı da yer oturursun gibi saçmalamayacağım.
Burada çok duyduk drun, avukatın, mühendisin öküzlüklerini.
Mutluluk diploma ile olmuyor.
Ama şunu iyi sorgula bugün seni mutlu eden şeyler yarın da mutlu eder mi?
Onun işi bu belli bir şey. İşsiz kaldığı dönemler olabilir.
Bu aşkı aynı gurur ve mutlulukla sürdürebilecek misin?
En önemlisi çevrenden gelen bu sizi denk bulmama sorununa karşı
evliliğini koruyabilecek misin?
İnsanlar konuşur, konuşur ve hep konuşur malum..
Toz pembe görmüyorum aksine takdir ediyorum çünkü benim babamda küçücük yaşında annesiz babasız kalmış küçük yaşta calismaya başlamış şimdi çok şükür herseyi var kendi işinin patronu ben böyle insanları takdir ederim.Lütfen toz pembe görmeyin herşeyi
Biz de sizin gibi oluruz inşallah. Üniversiteyi de kazanınca akademisyenlik için uğraşacak inşallah.bu konuda sana katılıyorum
insana bilgi katan şey öğretimdir
değer katan ise eğitim
eğitim de sadece okullarda olmaz
ileride eşin ne iş yapıyor dediklerinde utanmadan söyleyebilecekse
eşi de kızın arkadaşları ya da ortamı içinde 2 kelam edebilecek şekilde kültürü olan biriyse, birbirlerinin başarılarıyla gurur duyacaklarsa neden olmasın derim yani.
24 yaş nedir ki?
daha milletin lay lay gezdiği zamanlar
isterse çalışırken 2. öğretim ya da açıktan üniversite okuyabilir.
benim eşim 34 yaşında mezun olacak kısmetse
sonra bir de kpss lisans deniyecek yani
kendinize bir vizyon ve misyon belirleyinBiz de sizin gibi oluruz inşallah. Üniversiteyi de kazanınca akademisyenlik için uğraşacak inşallah.
zaten para biriktiriyor uzun zamandır bir ev alabilcek kadar parası var çok şükür ah bi de şu liseyi bitirse tadından yenmez.kendinize bir vizyon ve misyon belirleyin
yol haritanız belli olsun
liseden mezun olsun mesela önce
o zaman en azından adı lise mezunu olur
3500 kazanıyor demişsiniz
biraz kenara atmaya ya da varsa borçlarından kurtulmaya çalışsın mesela
bi birikiminiz olur az çok
eğer ki kimseye bakmam diyorsanız sadece anne babanızın onayı önemli zaten.
yeter ki erkek arkadaşınız ile sizin aranızdaki ilişki güçlü ve doğru bir ilişki olsun.
kapıyı kapatınca evde sadece ikiniz kalacaksınız ne yaşayacağınızı kimse bilmeyecek
Canım kendi kararın ama yarın öbür gün iş yemegi olacak arkadaş ortamın olucak nasıl tanıştırcaksın?Haklısınız ama insanları takan bir yapım yok daha çok kendi hayatıma bakarım kimin ne dediği beni ilgilendirmez
Ne güzel işte .kaçıncı sınıf suan açık düz mu yoksa açık meslek mi.zaten para biriktiriyor uzun zamandır bir ev alabilcek kadar parası var çok şükür ah bi de şu liseyi bitirse tadından yenmez.
Babam adam gibi bir adam olsaydı ben de onun karşısına çıkarmayı düşünürdüm ama adam gibi bir adam olmadığı için onun karşısına değil sevgilimi kimseyi çıkartmam.Üniversite mezunuysa döver değilse dövmez gibi sığ düşünceler çok çirkin. İnsanın karakteri, huyu ile alakalı şeyler bunlar. Ama konu sahibi sen yine de şuanki davranışlara çok prim verme, evlilik başka bişey. Evlendik, garantiye aldım diye düşünüp değişebilir. Ya da senin aşktan gözün kördür göremezsin. Dikkat et, doğru karar vermeye çalış.
Ben yapamam, yapamazdım bunu.. Yapanı da kınamam. Ama sosyal, kültürel, ekonomik anlamda benden daha aşağıda olan bir insanla hayatımı birleştiremezdim. Babamın, abimin karşısına damat diye çıkaracağım adam onlara yakışır olmalıydı. Sosyal ortamda arkadaşlarımla tanıştıracağım, iş yemeğine götüreceğim insan o ortamlara uyum sağlayamayıp kendini ezik hissedecek biri olmamalıydı. Entelektüel olarak hayranlık duymayacağım bir adama da aşık olamazdım zaten. O yüzden olmaz dedim. Bence hala olmaz. Onlarca örneğini görsem de olmaz. Çünkü ben kendi penceremden böyle görüyorum olayı. Başka türlü cevap veremem ki...
Onlar da tabi yapmayacak diye bişey yok değil benim tecrübem var bakın bu konuda daha evvel doğulu bi sevgilim oldu kendisi üniversite mezunu degildi tam o yörenin adamıydı 2 ay sonra değişti bana ne küfürler etti neler söyledi kısaca davul bile dengi dengine zamanını boşa harcama
maşallah kendi yazdıklarından olsun tespitlerinden olsun kültür fışkırıyor herkes gelsin şu konuya nasibini alsın yaniSiz haddinizi fazla aşıyorsunuz sanki. Yazdıklarınıza dikkat edin bence. Bu platformda bir sürü doğulu ya da eşi doğulu olan insan var.
Babam adam gibi bir adam olsaydı ben de onun karşısına çıkarmayı düşünürdüm ama adam gibi bir adam olmadığı için onun karşısına değil sevgilimi kimseyi çıkartmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?