İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

Şekerim bence daha çok sosyalleş , okuldaki insanlarla takıl. İçine kapanık olma. Sosyal açıdan güzel bir hayatın olsaydı zaten internetten sevgili bulma zırvasına bu kadar sıcak bakmazdın. Sana uygun olmayan birine de bu kadar bağlanmaxdın bence.

Spora git, öğrenci klüpleri varsa git, sınıf arkadaşlarınla takıl. Mutlaka sana uygun biriyle tanışırsın. Can sıkıntısı , monotonluk ve duygusal boşluktan bu kadar bağlanmışsın bence.

Anneler evladının kötülüğünü istemez
Annenizi dinleyin derim

Aşk ve sevgi bir süre sonra ister istemez bitecek.Bu duygular önemsiz demiyorum fakat bir süre sonra aşkınızdan göremediğiniz,umursamak istemediğiniz gerçekler bir anda ortaya çıkacak.
Siz başta ne kadar sorun etmeseniz de özellikle aileler içerisinde ciddi bir karmaşa yaratır bu durum.Sonra yavaş yavaş kendi aranızda da problem olacak...Bunlar acı gerçekler.
Mantıklı düşünüp karar verin,fakat işinizin hiç kolay olmayacağını unutmayın.
Özellikle bir erkek için karısının kendinden meslek bakımından üstün olması ne olursa olsun bir süre sonra kendisine batmaya başlar.

Ne kadar güzel anlatmışsınız

Kavgalarımızda o kadar çok kalbini kırıyorum ki başkası olsa dayanamaz kurban olduğum sakin ol deyip duruyor sevildiğimi hissediyorum bu çok hoşuma gidiyor, dövmesi falan olamaz böyle birinin.
ee tabi dayanıyor kavgalara tamamen çıkar ilişkisi bulmuş diş hekimini niye ses etsin ki ..

ee tabi dayanıyor kavgalara tamamen çıkar ilişkisi bulmuş diş hekimini niye ses etsin ki ..
Ya siz hiç yokluk zorluk görmediniz herhalde benimde iki erkek kardeşim var ikiside asgari ücretle çalışıyor okuyamadilar babam babalık yapmadığı için onlar küçük yaşta çalışıp eve para getirmek zorunda kaldılar onların sayesinde ben okuyabildim çok temiz mert dört dörtlük çocuklar insanlar parmakla gösteriyorlar ne yanı şimdi kardeşlerim okumuş mesleği olan birini sevse çıkar ilişkisimi olacak yapmayın ya azcık insaflı olun

Eger anlasabileceginizi, ailelerinizin sorunlar yasamayacagini, aranizdaki kariyer farkinin dogurabilecegi sonuclarla bas edebileceginizi dusunuyorsaniz neden olmasin...

canım bence sen abilerin gibi temiz kişiler gördüğün için olumlu bakıyorsun ben de etrafımda hep çıkarcı kişiler olduğu için olumsuz bakıyorum böyle konularda :)

böyle bir film vardı hülya koçyiğitli yılmaz güneyli aklıma geldi kız onca tıbbiyelinin arasından bilmeden kan davalı olduğu köylüsüne aşık oluyordu
filmlerde güzel de gerçek hayatta pek inandırıcı değil

Bir evin içini o evdekiler dışında kimse bilemez. Babam kızız diye potansiyel o... pu gözüyle bakardı kardeşlerimle bana.

He yaavv heee heeee....

canım bence sen abilerin gibi temiz kişiler gördüğün için olumlu bakıyorsun ben de etrafımda hep çıkarcı kişiler olduğu için olumsuz bakıyorum böyle konularda :)
Evet haklısınız insanlar çok cikarci hayattaki en büyük kazığı babasından yemiş biriyim onca akrabası olmasına karşın bi gün bile kapısı çalınmamış biriyim ama yinede iyi insanlarda vardır düşüncesini atmiyorum içimden bide konu sahibi demiş çocuk bi ev parası biriktirmis diye demekki sorumluluk sahibi biri biz iki maaşla hala kıralarda surunuyoruz

Benim eşim inşaat işçisi şu anda yurtdışında ama Tr dede inşaat işi yapardı.bende memurum .bizde ailemin karşı çıkmasına rağmen evlendik .17 sene oldu çok şükür iyisiyle kötüsüyle geçti evlendiğimizde iğne ipliğimiz yoktu. Heriki taraf hiç destek olmadı bize .şimdi dünya güzeli 2 çocuk,3 katlı ev bir araba .önemli olan okulu, kariyeri, parası değil, adam olsun adam .gerisi gelir.kolaylıklar dilerim.

Hayata toz pembe bakan gençlik stylingi devam ediyor.Demekki eğitimle mantık aynı anda gelişmiyor.Sen o çocukla evlen,bi 5 yıl sonra o inşaata giderken sen doktor olarak hastaneye gittikçe o adamın erkeklik gururu kırılıp sana sarsın kafayı.Ben o zaman görücem senin aşkını sevgini.Öttürürler adamı.

Belki ayrılsan bir daha böyle aşık olamayacaksın, belki dönmek istesen kırılmış yada evlenmiş olacak.

Ama belki de yine aşık olacaksın yıllar sonra da olsa.

Eğitim durumu senin için de önemliyse ÖSS yerleşemeyeceği ihtimalini de düşün ve henüz çok gençsin yine birileri çıkar karşına.

Annen de kendince haklı O'nu da garipseyemiyorum ama bu hayat senin ve ne hissettiğini, ayrılırsan neler hissedeceğini en iyi sen bilebilirsin.

Ağzınıza çeki üzen verin öttürürler ne demek ya? Terbiyenizi takının bana tavsiye veresiniz diye girdim buraya hakaret edesiniz diye değil hey allahım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…