İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Bu yazdığınızla kendinizi yalanlamadınız mı şimdi.
Kıza babandan farkın yok dediniz,şimdi de üslubun böyle değil diyorsunuz.
Bir cinnet anında yazdığını anlamak ve anlayış göstermek bu kadar kolay işte.

Sizin yaşadıklarınız da ağır olabilir ama herkes aynı tepkiyi vermek zorunda değil,öyle değil mi?
İçinde neler biriktirdi bilemeyiz..

Karbeyaz okuyorsun basarili ve hirsliyim da demissin son senendesin ne kadar umutsuz olsan da Cikis kapin olduğunun farkında olmalisin.

Tek basina ya da iki kiz ayri yaşamak kolay mi? Demissin. Kolay değil ama imkansiz da değil ve su durumdan daha beter de olamaz.. Bence su an en kotu secim baban gibi bir koca bulmak ya da ben kiz basima yapamam diyerek o eve kendini hapsetmek olur.

Lütfen kendine güven. Ve o evden önce kendini sonra kardeşini cikartmak için her şeye dört elle sarıl. Asla vazgeçme.

Evet bu travmalar seninle kalacak o evden ciktiginda uçup gitmeyecek ama daha iyiye gitmek için ve mutlu olmak için o evden cikmalisin. Lütfen kendini o eve ve mutsuzluğa hapsetme.

Biz evlendik annem hala onunla ve hala cektirdigini biliyorum ama annem inkar ediyor,biz uzulmeyelim diye

Konu sahibi, lütfen burada empati yeteneğinden yoksun insanları kafaya takarak canını iyice sıkma.

Öğretilen kalıpların dışına çıkılan durumları bazı insanlar anlayamaz. Anneye babaya saygı duyulur diye öğretilmiş, onlar da robot gibi her durum ve koşulda bu uygulanacak zannediyor ama hayat öyle değil işte. Baba var, baba var...

O zaman çocuğuna işkence yapan tecavüz eden baba müsveddeleri de var, onlara da mı çocuğu saygı duysun, kötülüğünü istemesin??!!

Boşver okuma bile bence buraları...

Bukrem demekki son noktaya geldiki boyle bi uslup kullandi
Neyin derdindesin hala ya anlayamiyorum ve seni boyle merhameteiz tahmin etmezdim
Benim tek söylediğim kullandığı kelimelerdi
ama bu noktaya getirenler sağ olsun
bu arada kim ne anladıysa sonuç bu oldu
merhamet burada ah vah edip babasına laf saymaksa
millete laf anlatmaktan ben yazmadım evet

Gelin sizi babamla tanıştırayım. Çok gamsız cümleleriniz var, bu haldeki bir insana nasıl belkide sizden bıkmıştır diyebildiniz hayret...

Daha önceki konusunda gayet güzel anlatmış dedim
neyse daha fazla yazmak istemiyorum
herkes bilsin
vicdanım ve merhametim yok benim
ve lütfen artık alıntılamayın

Yasadiklarimin daha beterini yasamadan olme kinadin ya

İşte bunu yapma. Hayat böyle geçmez. İçin ofke dolu olabilir, seni anlamayanlara karşı hiddetleniyor olabilirsin ama kalbinde guzel noktalar bırak. Büyümesin karalıklar.
Böyle devamlı kotu dilekler dilemek aslında sana zarar başkasına değil.
Elbette hayatta bizi anlayanlarda olacak , anlamayanlarda.
Çok yıpranmışsın belli. Geçecek bu günler. Mesleğini alınca eline, kendine yeni bir dünya kurarsın inşaallah.
Bu sure zarfında kalbine iyi bak. Kirletme olur mu ?

Kardeş benden sana tavsiye travmalarını yönetmeyi öğren..
Onlar seni değil, sen onları yönlendir.
Onlar seni ezemesin SEN onların üstüne çıkıp yükselmeyi öğren. Kullan onları o zaman hayatta 5-0 önde olursun.

Türkiyenin en iyi psikoloğuna da gitsen özetle sana söyleyeceği şey şu: geçmişte yaşama

Yahu kizin ici yanmis iciiiii aaaa nasil algilayamiyorsunuz bunu,sizdeki ofke nasil patlak veriyor anlamadim ki!Benim annemde öldu de kurtuldu babamdan bende defalarca hatta bundan fazlasini soyledim.Kimse ne yasiyor bilemiyorsak neden kiza yukleniyorsunuz habire!

Biz evlendik annem hala onunla ve hala cektirdigini biliyorum ama annem inkar ediyor,biz uzulmeyelim diye

Umarım bu yaşattıklarını fazlasıyla bulur...
Böyle iğrenç erkekler ne bir aileyi ne de evladı hak etmiyor madem sorumsuzsun sevgisizsin neden evlenip çocuk yapıp sonra başlarına bela oluyorsun...

Daha önceki konusunda gayet güzel anlatmış dedim
neyse daha fazla yazmak istemiyorum
herkes bilsin
vicdanım ve merhametim yok benim
ve lütfen artık alıntılamayın

Siz yapabilirsiniz ama ben burada birkaç mesajdan karakter tahlili yapmam.
Size vicdanınız yok demedim tepkiniz hakkında düşündüklerimi söyledim.

Daha önceki konusunda gayet güzel anlatması da şu anki durumunun ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor işte.
İçi yanmış,beklenen üslubu seçememiş,hepsi bu.
Neyse, bir yere varamayacağız.
İyi geceler size.

Şimdiye kadar gördüğüm ennnnn sevimli nick
çok tatlı ya

Başlığı okuduktan sonra kendim söylüyomuşum gibi tövbe ya o nasıl laf dedim. Haklı sebeplerin olabilir nefret etmek için ama böylesine bi üslubu düşmanım için kullanmadım kullanmam. Yaşadıkların konusunda Allah yardımcın olsun.

Arkadaslarim ablalarim destek olan herkese tesekkur ederim. Bu yaziyi yazdigimda daha yeni bitmisti kavga babam yatmaya gitmisti sonunda. Hala baba diyorum yani icin rahat olsun bukrem nickli sahis. Bu merhametsiz insanlara benim.adima verdiginiz cevaplar icinde saolun ama bosverin anlamayana davul zurna az . Sinirlendikce buraya yazarim ezlden beri. Son zamanlarda ise iyice cikmazda hissediyorum..Krndimi kurtarsam bile bi sekilde olduki evlndim ki bu bile zor geliyor bu psikolojiyle anneme aciyorum.en cok. Dilerim bole insanlar baba olamasin. Ayri evi tavsiye edenler bunu cok dusundum ama devlete guvenilmez uzaklastirma verip yinede katledilen birsuru kadin var. Bu yuzden de ulkeden nefret ediyorum. İsyam.etmeyim diyorum.namaz kiliyorum ama bazen patliyorum Allah niye bu kadar agir siniyor bazi insanlar prenses gibi yasarken diyorum cok adaletsiz bir dunya. Diger tarafta da mukafati yoksa daha da adaletsz diger tarafla avunuyoruz iste. Seytana uymak istemiyorum ama o beni isyana yoneltiyor boyle anlarimi yakalayip. Bi cikis kapisi dileniyorum kac yildir bir kapi.. Dua edin..İyi aksamlar.

Bu konu sayesinde kimin yorumlarını ciddiye almam kiminkileri almamam gerektiğini öğrendim sağolun hepiniz :)

Karbeyaz canim bak yalniz değilsin. Bir sürü destekcin oldu eminim yarinda bunu yasayan birilerine sen destek olacaksin.

Babanin insanda biraktigi boşluğu kimse dolduramaz yasattiklarini kimse unutturamaz. Canını acitan boşluğun, babana duydugun ofkenin hayatinin icine etmesine izin veremezsin.

Dik dur lütfen umudunu yitirme. Yitirme ki yarin aynısını yaşayan biri ile karşılaştığında ona umut ver. Bizim sana yaptığımız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…