İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Dualarim seninle..
Babayi gectim insallah meslegini eline alir kardesini kurtarir mutlu bi yuva kurarsin
Ve isyan etme seytana uyma olur mu
Her seye ragmrn sukretmeliyiz.. Ne zaman istersen yaz

Okul senin için mükemmel bir çıkış yolu,gelecek için umudun var.
Şimdi birarada kalmak zorunda olsan da elbet kendi ayakların üstünde duracaksın.
Şu durumda bir erkeğe güvenmen evliliğe niyetlenmek çok zor,ama zaman en büyük ilaç.
Dilerim zamanı gelince karşına "babanın" yaptıklarını unutturacak,yaralarını saracak bir adam çıkar,baba olmayı hakeden bir adam.

Anneciğine de sana da Allah sabırlar versin.
Hissettiklerin çok normal,dilerim çok mutlu olursun bugünleri unutursun..

Dualarım seninle..

Canim bak 4 kardes ve annem senelerce cektik babamdan, her turlu dayak alkol pislik aklina ne gelirse vardi..Annem son 3 yil yatalak oldu vefat etti ,deyim yerindeyse kurtuldu cunku bu dunyada bir tek gun yuzu gormedi.Kardeslerim evlenmisti ben tek kaldim, evde kimligim cebimde gezerdim birdaha beni doverse alip basimi gideyim diye,ustumle uyurdum..Simdi Allah karsima cok iyi bir es cilardi evlendim o kadar mutluyum ki, ama evlenmeseydimde calisip didinip bir sekilde ondan kurtulacaktim,bunun savasini veriyordum.Muhakkak kurtulacaksin sen o gune kadar elinden geleni yap ve dimdik dur,psikolojini korumaya calis,gececek elbet.

Dualarımız senınle:) senı çok ıyı anlıyoruz tatlım.. Lütfen düşünmemeye calış ve bu gece rahat uyu.

Seni cok iyi anlıyorum canim. Benim cocuklugumda oyle gecti. Biraz yaşlansın düzelir. Annm ayrildi bisey yapamadi. Bir kavga ederdik butun mahalle bizi izlerdi. Annen bosansin kadin haklari var. Annenin 10 metre ilersine yaklasamaz.

Sakın canım, isyan etme. Dua et anneciğine destek ol. Rabbim en kısa zamanda huzura kavuştursun sizi İnşaAllah.

Dualarim seninle :)
Rabbim en az esim kadar iyi bi es ama oncesinde okuyup dimdik durmayi nasip etsin caniim :)
Allaha emanet,isyan yok,dua var
"Yagmurlu gunlerden sonra elbet gunesli gunler doğar" derdi bi ogretmenim,gercekten de doğuyor o güneş;ancak duayla bekle...

Bence B Bukrem_ in üstüne çok gidilmiş. Aynı sözü kullanan çok kişi olmuş. Bukrem in diğer mesajlarına bakarsanız böyle biri değil aslında. Kendi değer yargılarına göre cevap vermiş. Bu vicdansızlıktan kaynaklanmıyordur.
Konu sahibi de ne kadar kotu olursa olsun kimseye oyle ters cevaplar vermeye, beddua etmeye hakkı yok.
Elbetteki konu açılınca yüzlerce karakterin bulunduğu yere açtığımızı biliyoruz. Destekleyenler olacak, anlamayanlarda.
Bunu büyütmenin anlamı yok.
Bukremle özel tek bir sohbetim olmadı. Tanımıyorum da kendisini. Genel olarak konuştum.

Beddua ederek yoruma cevap verilince içten içe kızıyorum ki bende konu sahibini anlamaya çalışanlardanım , buna rağmen böyle düşünüyorum.

Prenses deniliyorya ailesiyle arası iyi olanlara , işte onları da başka imtihanları oluyor.
Kimi sağlığıyla, kimi ailesiyle, kimi hayatının tamamıyla .. Herkesin başka sıkıntıları oluyor.

Biz biraz kk hatunları olarak bir konunun üzerine çok gidiyoruz.

Teşekkür ederim
ben bu konuda kendimi ifade edemedim ne yazık ki
ben babasına söylediği için yazmadım o mesajı
genel olarak kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum
sevmeyebilir nefret edebilir yazdım zaten
ama önemli değil üstüme gelsinler
kimin ne yaşadığını bilemezler

Seninde babandan asagi kalir yanin yok demek yeterince acimasizca degil mi,ben cok uzuldum sahsen o an o kiz bir kavga kiyametin icinden cikmis,belli ki anlatacak kimsesi yok burada icini dokmek istedi o an ona denebilecek en buyuk hakaret bence sende baban gibisin demek Her zaman boyle degil.midir insanlarin sinirle soyledikleri sozleri ciddiye almayiz belki babasina birsey olsa gene yanacak olan o

Karbeyaz, şu anda yapman gereken okuluna sarılman, bir iş bulman ve mümkünse anneni yanına çekmen, mümkün değilse onunla veya onun evine yakın oturman. Baban hakkında söylediklerinin bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum. Herkes ister ki iyi bir babam olsun, her şeyimiz tam olmasa bile beni annemi sevsin, ailemizin başında dursun. Anne baba iki çok önemli kavramdır insanın hayatında, çocukluğunu yetişkinliğini, evliliğini, her şeyini etkiler.

Ben seni; babasına isyanlarda şımarık bir genç gibi görmedim. Onlar anlaşılıyor. Onun yerine geleceği hakkında ümitli olması gerekirken, hep geçmişle hesaplaşmak zorunda kalan ve erken büyümek zorunda kalmış bir kızı gördüm yazdıklarında. O yüzden üslubunu eleştirenleri tasvip etmiyorum. Bir kere sen son sınıfta bir insan olarak kendini kurtarabilirsin zaten, o zaman bu kadar sinirli olmazdın da. Ama anneni babanla bir başına bırakamıyorsun, onun için endişelerin. Annenin babanın yanında güvende olmadığından korkmak ne kadar kötü bir şeydir tahmin bile edemiyorum.

Sizin için başka şehir ihtimali var mı, ya da sen taşın annenin yakınlarında bir yere. Annenin çıkacak bir kapısı olsun. Allah yar yardımcın olsun.

Evet ateşe kürekle gitmek gibi olmuş fakat hakaretlere kızıyorsun ama sende aynısını yapıyorsun demek istemiş sanırım.
Yangın yeri olduğumuz zaman başkasına esip gürleyerek söndürmemeliyiz.
Beddua edilince yorum sahiplerine ben çok tuhaf oluyorum.
Her fikir , her insan farklı.
Birazda yazı dilinde anlatılmak istenen zorlaşabiliyor bazen.
Hatalı bir söz söylemiş olabilir ama bedduayı hak etmiyor.

Eski eşimin babası böyleydi. Tam bir rezildi.
Annesini defalarca aldatmış, bir sürü şey yaşatmış.

Kadın sonunda kahrından öldü. eski eşim de kanserdi zaten, onun da üzüntüsü tuz biber oldu bir gece küt diye gitti kadın.

Bir gün hiç unutmam, eşime "geberemedin gittin" dedi babası denen merhametsiz....O yüz ifadesi hala aklımdadır ve ben hala etkisindeyimdir...

Ben bu tip insanların kolay ölemeyeceğini düşünüyorum...Nedense sürünerek ölür böyle tipler.

Allah anneciğinin de senin de yardımcın olsun..

Lakin babana kızgın olman ve psikolojinin kötü olması, burada iyi veya kötü üslubunu eleştirenlere "cahil, beyinsiz" gibi hakaretler etme hakkını vermez..Bu konuda biraz oto kontrolünü sağla lütfen..
Bak baban gibi bir örnek var karşında..Var gücünle ve her konuda onun tersi bir insan olmaya gayret et..

Nacizane bir abla tavsiyesi.

Sozun ozu Allah iyilerle karsilastirsin.Tabiki beddua iyi birsey degil,herkes yaptiginin karsiligini alacak ama iyi ama kotu.Yapici olmak yikici olmaktan iyidir her zaman

Son düzenleme:
O kadar pis bir hayatı varsa babanın. içki,düzensız bır hayat vs.. merak etme Su testisi su yolunda kırılırmış zaten.. ALLAH Hakkında hayırlısı neyse onu versın. Ama Sabreden her zaman kazanır... Annenin sabrı ne sabırmış. Ama mükafatıda Çook yüce olacak İnşaallah..

konuyu buraya kadar okudum
ve sanırım en azından şu anda gerisini okuyamayacağım, boğazım düğüm düğüm, gözlerim yanıyor üzüntüden resmen
yani şu yaşadıklarınız...1000'e kadar oyun gibi...

Allah tüm bu durumda olanlara yardım etsin inşallah
özellikle de küçük çocuklara

umarım içinizin acısı diner, babanız için değil, sizin için

konu sahibi:
yazabileceğim tüm tavsiyeler verilmiş, bir daha bir daha yazmanın anlamı yok Allah sana yardım etsin, bir çıkış yolu göstersin inşallah

bazı üyelere:
yıllardır aynı feci olayı henüz daha konu açmadan hemen önce yaşamış genç bir üye var
3 saat önce geldi diyor, 3 saattir konuşuyor diyor, ağladım zırladım olmadı diyor
hani yazmışsınız ya sevgi saygı
sevgi saygı öyle buraya yazmakla olmuyor
öyle bir-iki cümlelik laf sokmalarla sevgi saygı öğretmeye kalkınca komik oluyor

gerçekten sevgiyi bilen, karşısındaki insana azıcık acır
vicdanı olan azıcık merhamet gösterir
ben Mevlana'yı çok severim, ne demişse doğru demiş, sizin de mesela aşağıdaki sözleri okumanızı tavsiye ederim

ey insan! kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Babanız sizce ne kadar " kötü" de olsa, yasam kaynagınızdır.
Yarı yaşamınızı annenizden, yarı yaşamınızı babanızdan aldınız.
Ebeveynlerinizin ilişkisinde taraf tutmanız size mental ve duygusal sıkıntılar yaratır.
Onları yargılamanız kendinizi yargılamanız.
Lütfen "aile dizimi" terapisini araştırın.
Mümkünse, içinize doğru gelirse de bulup buluşturup gidin.
Durumun uzun güçlüğünü anlatmakla birlikte, sizin gelecek hayatınızın selameti içindir bu önerim.

Ya niye konuya gore yorum yapiliyo bukremin ustune gitmissiniz kimse kiza olsun o senin babandir git elini op demedi kullandigi kelimeler babasina olsa neyse babasi mi okuyo burayi birdaki insanlari muhattap alarak bu sekilde konusuyo anlayana sivrisinek saz tabi ben konuyu okuyunca o kelimeler midemi bulandirdi ozgecan kpnusunda bile kufurler edilirken temkinli edildi burda bu o adama saygidan mi kaynaklandi hasa birbirimize olan saygidan

Cocuk ailenin aynasidir bu klise burda mi bozuldu kime benzeyecekti ya ingiliz kralicesindeki asaleti alacak degildi ya nerde yetistiyse orda babasinin ne rezil cekilmez bir adam oldugu belli

Cevabimi alintilamak isteyenler kusura bakmasin okula gidiyorum birazdan aksama kadar buralarda olmam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…