- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Dualarim seninle..Arkadaslarim ablalarim destek olan herkese tesekkur ederim. Bu yaziyi yazdigimda daha yeni bitmisti kavga babam yatmaya gitmisti sonunda. Hala baba diyorum yani icin rahat olsun bukrem nickli sahis. Bu merhametsiz insanlara benim.adima verdiginiz cevaplar icinde saolun ama bosverin anlamayana davul zurna az . Sinirlendikce buraya yazarim ezlden beri. Son zamanlarda ise iyice cikmazda hissediyorum..Krndimi kurtarsam bile bi sekilde olduki evlndim ki bu bile zor geliyor bu psikolojiyle anneme aciyorum.en cok. Dilerim bole insanlar baba olamasin. Ayri evi tavsiye edenler bunu cok dusundum ama devlete guvenilmez uzaklastirma verip yinede katledilen birsuru kadin var. Bu yuzden de ulkeden nefret ediyorum. İsyam.etmeyim diyorum.namaz kiliyorum ama bazen patliyorum Allah niye bu kadar agir siniyor bazi insanlar prenses gibi yasarken diyorum cok adaletsiz bir dunya. Diger tarafta da mukafati yoksa daha da adaletsz diger tarafla avunuyoruz iste. Seytana uymak iragmenorum ama o beni isyana yoneltiyor boyle anlarimi yakalayip. Bi cikis kapisi dileniyorum kac yildir bir kapi.. Dua edin..İyi aksamlar.
Arkadaslarim ablalarim destek olan herkese tesekkur ederim. Bu yaziyi yazdigimda daha yeni bitmisti kavga babam yatmaya gitmisti sonunda. Hala baba diyorum yani icin rahat olsun bukrem nickli sahis. Bu merhametsiz insanlara benim.adima verdiginiz cevaplar icinde saolun ama bosverin anlamayana davul zurna az . Sinirlendikce buraya yazarim ezlden beri. Son zamanlarda ise iyice cikmazda hissediyorum..Krndimi kurtarsam bile bi sekilde olduki evlndim ki bu bile zor geliyor bu psikolojiyle anneme aciyorum.en cok. Dilerim bole insanlar baba olamasin. Ayri evi tavsiye edenler bunu cok dusundum ama devlete guvenilmez uzaklastirma verip yinede katledilen birsuru kadin var. Bu yuzden de ulkeden nefret ediyorum. İsyam.etmeyim diyorum.namaz kiliyorum ama bazen patliyorum Allah niye bu kadar agir siniyor bazi insanlar prenses gibi yasarken diyorum cok adaletsiz bir dunya. Diger tarafta da mukafati yoksa daha da adaletsz diger tarafla avunuyoruz iste. Seytana uymak istemiyorum ama o beni isyana yoneltiyor boyle anlarimi yakalayip. Bi cikis kapisi dileniyorum kac yildir bir kapi.. Dua edin..İyi aksamlar.
ASLINDA ILK YAZDGM YORUM BIRAZCIK ÖNYARGILI OLDU AMA KUSURA BAKMA ÇEKEN BILIR DERT ETME ALLAH YARDMCIN OLSUN İNŞ.Empatin.icin.cok saol bazi insanlarda o da yok soruna bakmayip uslube takili kalmislar cahil insanlar.
Seni cok iyi anlıyorum canim. Benim cocuklugumda oyle gecti. Biraz yaşlansın düzelir. Annm ayrildi bisey yapamadi. Bir kavga ederdik butun mahalle bizi izlerdi. Annen bosansin kadin haklari var. Annenin 10 metre ilersine yaklasamaz.BABA kelimesi ne kadar kutsal oysaki.. tabi hakkedene. Ne benim ve kardesimin nede annemin yuzunu guldurmedi adi serefsiz. Bu laflar bile az ona. Tiksinilecek bir insan. Yine her zamanki gibi icmis sicmis halde geldi eve. Onceden kaldirabiliyordum cektikce cektik yillarca. Ama artik iyice cigirindan cikti. Calismiyor da aksama kadar pc de tavla oynayip sigara iciyor got kadar evin icinde. Tembel kimseyi begenmeyen pisligin teki. Ona gore kimse adam degil tek adam.kndisi. Cevredekiler ise onun kaba kuvvet meraklisi kndini ilah sanan alkolik bir ayyas oldugunu dsunuyorlar. Kimse sevmez. Annem namaznda dunyadan vazgecms halde bu adami ceken bir kadin. Tam 3 saattir hayvanin cenesini dinledik yine agladim zirladim konusmak kar etmez anlamaz. Kardesim ayrilin o.zaman diyor bosanmak kitabinda yazmaz kari kocayi olum ayirir laflari mi dersin annemi hep oldurmekle tehdit eder. Tam bir kopek. Universite son yilim. Fakat ben ne guclu ne basarili hirsli bir kizken suan psikoloji bozuk zavalli baskalaryla iletisim kuramayan evlenmkten korkan erkeklerle iletism.kuramayan herseyden korkan biri oldum. İnsanin hic mi cikis yolu olmaz. hic yaa.. Polise gtcem somut degil yok hos olsa ne olur hapse girse ciksada bulur bu adamdan.kurtulus yok.Umutlarim tek tek sondu yok oldu. İlerde evlensem de hayatim berbat olacak psikolojisi bozuk bir kadin ve anne olurum. Tabi bizi oldurmezse birgun. Dilerim Allahtan eceliyle kendisi olsun elbet uzulurum baba kiz oldugumuz zamanlara. Ama artik hayat yasanmiyor.
Sakın canım, isyan etme. Dua et anneciğine destek ol. Rabbim en kısa zamanda huzura kavuştursun sizi İnşaAllah.Arkadaslarim ablalarim destek olan herkese tesekkur ederim. Bu yaziyi yazdigimda daha yeni bitmisti kavga babam yatmaya gitmisti sonunda. Hala baba diyorum yani icin rahat olsun bukrem nickli sahis. Bu merhametsiz insanlara benim.adima verdiginiz cevaplar icinde saolun ama bosverin anlamayana davul zurna az . Sinirlendikce buraya yazarim ezlden beri. Son zamanlarda ise iyice cikmazda hissediyorum..Krndimi kurtarsam bile bi sekilde olduki evlndim ki bu bile zor geliyor bu psikolojiyle anneme aciyorum.en cok. Dilerim bole insanlar baba olamasin. Ayri evi tavsiye edenler bunu cok dusundum ama devlete guvenilmez uzaklastirma verip yinede katledilen birsuru kadin var. Bu yuzden de ulkeden nefret ediyorum. İsyam.etmeyim diyorum.namaz kiliyorum ama bazen patliyorum Allah niye bu kadar agir siniyor bazi insanlar prenses gibi yasarken diyorum cok adaletsiz bir dunya. Diger tarafta da mukafati yoksa daha da adaletsz diger tarafla avunuyoruz iste. Seytana uymak istemiyorum ama o beni isyana yoneltiyor boyle anlarimi yakalayip. Bi cikis kapisi dileniyorum kac yildir bir kapi.. Dua edin..İyi aksamlar.
Dualarim seninle :)Arkadaslarim ablalarim destek olan herkese tesekkur ederim. Bu yaziyi yazdigimda daha yeni bitmisti kavga babam yatmaya gitmisti sonunda. Hala baba diyorum yani icin rahat olsun bukrem nickli sahis. Bu merhametsiz insanlara benim.adima verdiginiz cevaplar icinde saolun ama bosverin anlamayana davul zurna az . Sinirlendikce buraya yazarim ezlden beri. Son zamanlarda ise iyice cikmazda hissediyorum..Krndimi kurtarsam bile bi sekilde olduki evlndim ki bu bile zor geliyor bu psikolojiyle anneme aciyorum.en cok. Dilerim bole insanlar baba olamasin. Ayri evi tavsiye edenler bunu cok dusundum ama devlete guvenilmez uzaklastirma verip yinede katledilen birsuru kadin var. Bu yuzden de ulkeden nefret ediyorum. İsyam.etmeyim diyorum.namaz kiliyorum ama bazen patliyorum Allah niye bu kadar agir siniyor bazi insanlar prenses gibi yasarken diyorum cok adaletsiz bir dunya. Diger tarafta da mukafati yoksa daha da adaletsz diger tarafla avunuyoruz iste. Seytana uymak istemiyorum ama o beni isyana yoneltiyor boyle anlarimi yakalayip. Bi cikis kapisi dileniyorum kac yildir bir kapi.. Dua edin..İyi aksamlar.
Teşekkür ederimBence B Bukrem_ in üstüne çok gidilmiş. Aynı sözü kullanan çok kişi olmuş. Bukrem in diğer mesajlarına bakarsanız böyle biri değil aslında. Kendi değer yargılarına göre cevap vermiş. Bu vicdansızlıktan kaynaklanmıyordur.
Konu sahibi de ne kadar kotu olursa olsun kimseye oyle ters cevaplar vermeye, beddua etmeye hakkı yok.
Elbetteki konu açılınca yüzlerce karakterin bulunduğu yere açtığımızı biliyoruz. Destekleyenler olacak, anlamayanlarda.
Bunu büyütmenin anlamı yok.
Bukremle özel tek bir sohbetim olmadı. Tanımıyorum da kendisini. Genel olarak konuştum.
Beddua ederek yoruma cevap verilince içten içe kızıyorum ki bende konu sahibini anlamaya çalışanlardanım , buna rağmen böyle düşünüyorum.
Prenses deniliyorya ailesiyle arası iyi olanlara , işte onları da başka imtihanları oluyor.
Kimi sağlığıyla, kimi ailesiyle, kimi hayatının tamamıyla .. Herkesin başka sıkıntıları oluyor.
Biz biraz kk hatunları olarak bir konunun üzerine çok gidiyoruz.
Seninde babandan asagi kalir yanin yok demek yeterince acimasizca degil mi,ben cok uzuldum sahsen o an o kiz bir kavga kiyametin icinden cikmis,belli ki anlatacak kimsesi yok burada icini dokmek istedi o an ona denebilecek en buyuk hakaret bence sende baban gibisin demekBence B Bukrem_ in üstüne çok gidilmiş. Aynı sözü kullanan çok kişi olmuş. Bukrem in diğer mesajlarına bakarsanız böyle biri değil aslında. Kendi değer yargılarına göre cevap vermiş. Bu vicdansızlıktan kaynaklanmıyordur.
Konu sahibi de ne kadar kotu olursa olsun kimseye oyle ters cevaplar vermeye, beddua etmeye hakkı yok.
Elbetteki konu açılınca yüzlerce karakterin bulunduğu yere açtığımızı biliyoruz. Destekleyenler olacak, anlamayanlarda.
Bunu büyütmenin anlamı yok.
Bukremle özel tek bir sohbetim olmadı. Tanımıyorum da kendisini. Genel olarak konuştum.
Beddua ederek yoruma cevap verilince içten içe kızıyorum ki bende konu sahibini anlamaya çalışanlardanım , buna rağmen böyle düşünüyorum.
Prenses deniliyorya ailesiyle arası iyi olanlara , işte onları da başka imtihanları oluyor.
Kimi sağlığıyla, kimi ailesiyle, kimi hayatının tamamıyla .. Herkesin başka sıkıntıları oluyor.
Biz biraz kk hatunları olarak bir konunun üzerine çok gidiyoruz.
Seninde babandan asagi kalir yanin yok demek yeterince acimasizca degil mi,ben cok uzuldum sahsen o an o kiz bir kavga kiyametin icinden cikmis,belli ki anlatacak kimsesi yok burada icini dokmek istedi o an ona denebilecek en buyuk hakaret bence sende baban gibisin demekHer zaman boyle degil.midir insanlarin sinirle soyledikleri sozleri ciddiye almayiz belki babasina birsey olsa gene yanacak olan o
Sozun ozu Allah iyilerle karsilastirsin.Tabiki beddua iyi birsey degil,herkes yaptiginin karsiligini alacak ama iyi ama kotu.Yapici olmak yikici olmaktan iyidir her zamanEvet ateşe kürekle gitmek gibi olmuş fakat hakaretlere kızıyorsun ama sende aynısını yapıyorsun demek istemiş sanırım.
Yangın yeri olduğumuz zaman başkasına esip gürleyerek söndürmemeliyiz.
Beddua edilince yorum sahiplerine ben çok tuhaf oluyorum.
Her fikir , her insan farklı.
Birazda yazı dilinde anlatılmak istenen zorlaşabiliyor bazen.
Hatalı bir söz söylemiş olabilir ama bedduayı hak etmiyor.[/QUO
Ya bi Allah askina şu mutlu mesut bocukler gidin uyuyun,kitap okuyun,muzik dinleyin !
Insanlarin dertlerinden zevk almaya calisiyosunuz resmen,yok kelimesi yok terbiyesi..
Babam annemi o kadar cok dövdü ki kulaklarimi tikayip yorganimin altinda 10 a 100e 1000 e kadar saydigimi bilirim,bi oyun gibi,saymam bitince annemin cigligi kesilecekmis gibisebep ne biliyo musunuz mutlu bocukler ?!
ANNEMIN BABAMDAN IZINSIZ BIZE KARPUZ KESMESI, YUMURTA KIRMASI YADA YOGURT YEDIRMESI !!!
Dunya cok acimasiz en az sizin vicdaniniz kadar...
Öyle iyi anlıyorum ki bu yazdıklarına benzerlerini ben de gördüm ailemde, babamın anneme yaptıklarını ben de yazsam ahh canımsss yine de babandır diyenler çıkacak mı acaba diye merak ediyorum aha da diyorum babam mezarında rahat edemesin hep azap çeksin istiyorum içimin acısını bu bile dindirmeyecek oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?