- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Sevgi yada yardım beklemiyor kiKeşke ailenizden gördüğünüz o muazzam sevgiyi şu kıza da gösterebilseydiniz bir sıcak yorumla.
Sizce daha doğru olmaz mıydı?
Keşke dahi anlamindaki -da -de yi de ogrenseydinizAllah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık
Buraya konu açan herkes her türlü yorumu göze almak zorunda
hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz herhalde
Sevgi yada yardım beklemiyor ki
kin kusuyor
haklı ama bunu argo yada küfür ile anlatmak zorunda değil
irade kişinin elinde ama psikiyatri denilen bir bilim dalıda var. kısaca yaşadıklarından dolayı psikolojisi yerle bir olmıuş bir kıza kalkıp irade senin elinde derseniz ,anlamsız olur.İrade kişinin elinde
Sevgi yada yardım beklemiyor ki
kin kusuyor
Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık
Ya bi Allah askina şu mutlu mesut bocukler gidin uyuyun,kitap okuyun,muzik dinleyin !
Insanlarin dertlerinden zevk almaya calisiyosunuz resmen,yok kelimesi yok terbiyesi..
Babam annemi o kadar cok dövdü ki kulaklarimi tikayip yorganimin altinda 10 a 100e 1000 e kadar saydigimi bilirim,bi oyun gibi,saymam bitince annemin cigligi kesilecekmis gibisebep ne biliyo musunuz mutlu bocukler ?!
ANNEMIN BABAMDAN IZINSIZ BIZE KARPUZ KESMESI, YUMURTA KIRMASI YADA YOGURT YEDIRMESI !!!
Dunya cok acimasiz en az sizin vicdaniniz kadar...
Agzina saglikNeyim garantisi var bu dunyada ? Sen sevgi dolu ailede buyudugun icin bu kadar havalisin belli. Guvenme canim guzelligine bir sivilce yeter demisler garantin yok yani yarin bendem daha kotu durumda da olabilirsin prenses o buyulu dunyan bozulumca anlarsin anyayi konyayi.
Sevgi ya da yardım beklemiyor mu sizce ?Sevgi yada yardım beklemiyor ki
kin kusuyor
Size cevapKeşke dahi anlamindaki -da -de yi de ogrenseydiniz
psikoloji okudum hatta sosyoloji ve toplum Bilimleri
Sizin kadar insan analiz edemiyorum
neye borclusunuz bu özelliğinizi ?
bir alt yapınız var mi yoksa biz banal insanların dediği gibi "ssallıyor musunuz " ?
Hepiniz haklısınızKeşke dahi anlamindaki -da -de yi de ogrenseydiniz
psikoloji okudum hatta sosyoloji ve toplum Bilimleri
Sizin kadar insan analiz edemiyorum
neye borclusunuz bu özelliğinizi ?
bir alt yapınız var mi yoksa biz banal insanların dediği gibi "ssallıyor musunuz " ?
Tamam rahatladım vallahaSize cevap
Hepiniz haklısınız
ben haksızım
rahat olun
şimdi başka insanları eleştirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?