- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Beğeni bile yaptım mesajınaTamam rahatladım vallaha
uzerimden büyük bir yük kalktıBeğeni bile yaptım mesajına
rahat rahat uyu bu gece emi
Ya bi Allah askina şu mutlu mesut bocukler gidin uyuyun,kitap okuyun,muzik dinleyin !
Insanlarin dertlerinden zevk almaya calisiyosunuz resmen,yok kelimesi yok terbiyesi..
Babam annemi o kadar cok dövdü ki kulaklarimi tikayip yorganimin altinda 10 a 100e 1000 e kadar saydigimi bilirim,bi oyun gibi,saymam bitince annemin cigligi kesilecekmis gibisebep ne biliyo musunuz mutlu bocukler ?!
ANNEMIN BABAMDAN IZINSIZ BIZE KARPUZ KESMESI, YUMURTA KIRMASI YADA YOGURT YEDIRMESI !!!
Dunya cok acimasiz en az sizin vicdaniniz kadar...
Bana saydığın laflarla aldığın beğeniler yeter bu geceuzerimden büyük bir yük kalktı
tansiyonum çıkmıştı
ya var ya nasıl kötü oldum
annem geldi ne oldu filan diyor bir şey de diyemiyorum belli etmemeye çalışıyorum rahatladim ya
Bu arada ;
kanka diğer mesajlarimi da begensene
Ahh ne denır ki buna? O mutlu böcüklerin hakaret saydığı kelimeler var ya, onlar bile masum kalır bu çaresızliğin ortasında. Bir yanda çocuklarını doyuran ana, bır yanda doyurdun diye döven baba.. Dünya ne garip!Ya bi Allah askina şu mutlu mesut bocukler gidin uyuyun,kitap okuyun,muzik dinleyin !
Insanlarin dertlerinden zevk almaya calisiyosunuz resmen,yok kelimesi yok terbiyesi..
Babam annemi o kadar cok dövdü ki kulaklarimi tikayip yorganimin altinda 10 a 100e 1000 e kadar saydigimi bilirim,bi oyun gibi,saymam bitince annemin cigligi kesilecekmis gibisebep ne biliyo musunuz mutlu bocukler ?!
ANNEMIN BABAMDAN IZINSIZ BIZE KARPUZ KESMESI, YUMURTA KIRMASI YADA YOGURT YEDIRMESI !!!
Keşke dahi anlamindaki -da -de yi de ogrenseydiniz
psikoloji okudum hatta sosyoloji ve toplum Bilimleri
Sizin kadar insan analiz edemiyorum
neye borclusunuz bu özelliğinizi ?
bir alt yapınız var mi yoksa biz banal insanların dediği gibi "ssallıyor musunuz " ?
Beğeni bile yaptım mesajına
rahat rahat uyu bu gece emi
Ya bi Allah askina şu mutlu mesut bocukler gidin uyuyun,kitap okuyun,muzik dinleyin !
Kahkaha ile gülen surat var ya, ondan yapıyorum cevabına( yaptım say). Nasıl yapılıyor bilmiyorum çünkü.Alice harikalar diyarinda iyi uykular dilegiyle sevgi bocuklerii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napim-ben-bu-yasta-elimden-ne-gelir.801853/sen.olmayan vicdaninla uyuyabiliyorsan babanin koynunda sevgi pitircigi herkes uyur merak etme. Vicdansizzz
Hemde nasilKalbinizi çok kırmışlar, umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz.
Sadece şu sahneyle bile 8 ilaca bağımlı kalacak insanlar abuk sabuk şeyler yazıyor işte.
Ayrıca argo konuşmak nerede yasak, nerede yanlış? Argo konuşmak da bir tercihtir, her şeye kafamıza göre kural koymayalım.
Zaten samimi olarak üslubu yakıştıramayan insan önce konuya yorum yapar, üzüntüden belki bir şey bile yazamaz ama tutup da tek cümlesi ''Babandan aşağı kalır yanın yok.'' olmaz.
Konu sahibi, bol bol küfredin, rahatlayın bence. Alternatif çözümünüz bıçağı elinize alıp babanıza saldırmak da olabilirdi, belki o daha hoş gelir insanların gözüne? Ama siz yine de yapmayın, eğitiminize sarılın.
Bukrem demekki son noktaya geldiki boyle bi uslup kullandihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napim-ben-bu-yasta-elimden-ne-gelir.801853/
Bu konuyu da sen açmışsın üslubun böyle değil
benim vicdanım rahat
ailemden küfür duymadım hatta kötü bir söz bile
bu benim sevgi dolu harika bir aileden geldiğimi göstermiyor
anne ve babam defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler
senin o babana olan öfken benim anneme olan öfkenin yanında küçük kalır
kimin ne yaşadığını bilemezsiniz
Bir insan , hele ki kız evlat babasının ölmesini istemesine kadar gelmişse , demek ki son noktadadır , çok çekmiştir ondan. Alkol işte böyle insanı insanlıktan çıkarabiliyor.
Üniversite okuyorsun bu şartlarda, helal olsun sana..
Bu yazıyı yazdığında çok sinirliydin galiba. Öfke kokuyor her satırın. Kim bilir ne yaptı yine ? Kavga ettiğinizde şiddet uyguluyor mu ?
Birde iyi günlerimiz hiç mi olmadı babanla ?
Canim banlanacaksinsen.olmayan vicdaninla uyuyabiliyorsan babanin koynunda sevgi pitircigi herkes uyur merak etme. Vicdansizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?