İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Beğeni bile yaptım mesajına
rahat rahat uyu bu gece emi
uzerimden büyük bir yük kalktı
tansiyonum çıkmıştı
ya var ya nasıl kötü oldum
annem geldi ne oldu filan diyor bir şey de diyemiyorum belli etmemeye çalışıyorum rahatladim ya

Bu arada ;
kanka diğer mesajlarimi da begensene

Kalbinizi çok kırmışlar, umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz.

Sadece şu sahneyle bile 8 ilaca bağımlı kalacak insanlar abuk sabuk şeyler yazıyor işte.

Ayrıca argo konuşmak nerede yasak, nerede yanlış? Argo konuşmak da bir tercihtir, her şeye kafamıza göre kural koymayalım.

Zaten samimi olarak üslubu yakıştıramayan insan önce konuya yorum yapar, üzüntüden belki bir şey bile yazamaz ama tutup da tek cümlesi ''Babandan aşağı kalır yanın yok.'' olmaz.

Konu sahibi, bol bol küfredin, rahatlayın bence. Alternatif çözümünüz bıçağı elinize alıp babanıza saldırmak da olabilirdi, belki o daha hoş gelir insanların gözüne? Ama siz yine de yapmayın, eğitiminize sarılın.

Bana saydığın laflarla aldığın beğeniler yeter bu gece

Ahh ne denır ki buna? O mutlu böcüklerin hakaret saydığı kelimeler var ya, onlar bile masum kalır bu çaresızliğin ortasında. Bir yanda çocuklarını doyuran ana, bır yanda doyurdun diye döven baba.. Dünya ne garip!

Kolay değildir bir babadan vazgecmek.. hepimizin güvencesi sığınağıyken "baba" birileri o' nu içinde öldürüyorsa çok derin yaralar almıştır..

Burada "tavuğuma kışt dediler şerefsizler adiler" gbi bir durum yok bunu nasıl görmezden, anlamazdan geliyorsunuz ki?

Konu sahibinin annesi konu açmış olsaydı "kocam içiyor çocuklarımın psikolojisi bozuldu" diye saymadığınız kalmazdı adama.. ama doğru sizin babanız değil sonuçta istediğinizi söyleyebilirsiniz..

Onca yazılanın içinde tek sorun uslup değil mi. Başka da problem yok..! Her ne olursa olsun zulme sessiz kalan da zalimlerdendir..

Burada babaya öyle şeyler söylenir mi diyenlerin de bilmesi gereken bir şey var ki;

Sadece çiftleşip sperm saçarak olunan babalığın bir anlamı yok. Baba olmak için çocuğunun doğması yetmiyor yani. Saygıyı, sevgiyi haketmek için çiftleşmekten fazlasının yapılması gerekiyor. Diğeri, çoğu hayvan türünün yapabildiği bir şey. Bu adam bu söylenen sözlerin daha ağırlarını hakediyor. Hatta sadece söz değil, bir yere kapatılması lazım...

Bir insan , hele ki kız evlat babasının ölmesini istemesine kadar gelmişse , demek ki son noktadadır , çok çekmiştir ondan. Alkol işte böyle insanı insanlıktan çıkarabiliyor.

Üniversite okuyorsun bu şartlarda, helal olsun sana..

Bu yazıyı yazdığında çok sinirliydin galiba. Öfke kokuyor her satırın. Kim bilir ne yaptı yine ? Kavga ettiğinizde şiddet uyguluyor mu ?

Birde iyi günlerimiz hiç mi olmadı babanla ?

Karbeyaz canım yanlız değilsin benim babamda alkolikdiÇocukluğum çok zor geçti bize zarar verdi annem kardeşlerim uzun yıllar çok eziyet çekdik Biz büyüdükçe baş kaldırdık el değil haşa.babam bi şekilde annemin desteğiyle kurtuldu illetten şimdi çok iyi bi aile sayılırız üç kardeşde evliyiz çocuklarımız var.Hala aklıma geldikçe ağlıyorum çocukluğumu düşünmek istemiyorumİnş sizde en kısa zamanda huzuru bulursunuz umutsuz olmayın hayata sarılın bütün erkekler babalarımız gibi değilBiraz mücadele şart.

Güzel bir aile, mutlu bir çocukluk baba kız ilişkisi büyük bir nimet. Balık nasıl ki suyun içindeyken suyun kıymetini ve dışarısını anlamıyorsa onlar da anlamıyor işte böyle bir babayı....
Bazen terkedilmiş yaşlılar görürüm içim acır evlatları terketmiş diye kızarm onlara ama sonra hep aklıma acaba gençken nasıl biriydi iyi mi kötü mü diye düşünürüm o yüzden kınamam evlatlarını...
Babanızla aynı evde misiniz nerde şimdi umarım size ve annenize zarar vermiyordur...

Babası melek gibi olan insanlar senin halinden anlamaz malesef ve söylediklerine takılır. Ancak öyle bir hayatı yaşayan kişi anlar seni ve ben anlıyorum. Sonuna kadar haklısın... Annem de 25 sene işkeenceden sonra kurtuldu ondan ama canım annemin vücudunda, başına kadar kalan izleri gördükçe keşke daha önce ölseydi dedim hep... Ölsede nefret ediyorum ondan ve ahirette elim yakasında olacak.
Allah annenin ve sizin yardımcısı olsun.
Ayrıca baba ve konu sahibini bir tutanlar, empati yapınız...

sen.olmayan vicdaninla uyuyabiliyorsan babanin koynunda sevgi pitircigi herkes uyur merak etme. Vicdansizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/napim-ben-bu-yasta-elimden-ne-gelir.801853/
Bu konuyu da sen açmışsın üslubun böyle değil
benim vicdanım rahat
ailemden küfür duymadım hatta kötü bir söz bile
bu benim sevgi dolu harika bir aileden geldiğimi göstermiyor
anne ve babam defalarca boşanmanın eşiğinden döndüler
senin o babana olan öfken benim anneme olan öfkenin yanında küçük kalır
kimin ne yaşadığını bilemezsiniz

Hemde nasil
Iyi bi esim var sukurler olsun ama babami hic sevmedim sevmicem,annemizi dovmesin diye balkona kosup bagirirdik yardim isterdik kendimizce,gelip tavuk tutar gibi bacagimizdan tutar asagiya sarkitirdi,cocuk ya,daha 4 5 yasindaydik
Ben simdi cocugum olsun ugrunda ölmeye hazırım..
Ama gel gör ki o BABA,saygi duymaliyim,kotu konusmamaliyim,burdaki bazi arkadaslara gore..
Bnm babamla ilgili arzum,SURUNSUN...
Konu sahibi,caniiim sen ne olur,okulunu oku ve dimdik dur,annenle kardeşini de al,git.

Bukrem demekki son noktaya geldiki boyle bi uslup kullandi
Neyin derdindesin hala ya anlayamiyorum ve seni boyle merhametsiz tahmin etmezdim

Son düzenleme:

Lise 2 ye kadar hala cocuktum annemle olan.tartismalari aglayarak dinlerdim ama babama bu kadar kinli degildim. Cunku aklim.ermiyordu . Saniyordum ki.babam kismetsz is bulamiyor. Babam annesz babasz buyudu dertli diye iciyor yinede severdim onu aramiz iyiydi. Sonra anladim.ki tembel sorumsuz ve yalanci bir babam.var. Alkolik aciz biri. Oysa o benim.kahramanimdi 15 yasimi hatirladim.bak.yine agliyorum babam benim kahramanim demistim o varsa bana bisey olmazdi :'( . Simdi ise onu sevmiyorum tembel sorumsuz ve bencil. Zaten ben uyandim ve iliskimiz bitti olesine konusuyorum.onla sevmiyorum. Hayatimin icine etti. Psikolojimi bozdu. Sevmem icin sebebim sadece kucukken beni sevdigini ve onu sevdigimi hatirlamam. Annemle olan kavgalari haric.

sen.olmayan vicdaninla uyuyabiliyorsan babanin koynunda sevgi pitircigi herkes uyur merak etme. Vicdansizzz
Canim banlanacaksin
yazma
Bak bu kadar insan seni anladı

Aynı şeyleri yaşayan bir çok insan var ve bir şekilde atlatılıyor
okulun bitsin her şey güzel olacak
ayakların üzerinde dur
babam gittikce yaslaniyor ,pişman olacağı günler yakın
Sabret o zaman
korku; acimaya ve kızgınlıga bırakacak yerini
acı evet ama bu seni çok daha güçlü yapacak
karşına güzel insanlar çıkacak
herkes kötü değil di mi ?

kendini ne şekilde deşarj edersin bilmiyorum
küfür et ,bağır, bburaya yaz , arkadaslarinla görüş
eminim güçlü bir kizsin öyle olmak.olmak zorundasın istemesende olmussundur

Ben hayatında büyük kalp kirikliklari olan insanları çok çekici buluyorum
derinlikleri var, mutlulugun ne olduğunu biliyorlar
siz gerçekten güçlü insanlarsiniz

Umarim bugün dibe vurmussundur ve bundan sonrası yukarı çıkma donemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…