İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Kalır. İşkence gören biri karşısındakini öldürse bile karşısındakinden farkı vardır hatta.

Meşru müdafaanın tanımı da budur.
Kendini savunmak bu mudur ?
yaşadığı hayatı eleştirebilir
babasına karşı gelebilir
beğenmeyebilir
sevmeyebilir
hakkını küfrederek argo kelimeler kullanarak aramakla
sadece kendi saygısını yitirir.

Ya Allah askina o evde kalip,o adami cekecek, elindenbirsey gelmeyecek ve sakin sakin duracak kac kisi var surda..Uslup diyorsunuz kizin icindeki yangini yasamayan bilemez oyle haricten gazel okumak kolay..Allah yardimcin olsun,tez zamanda kurtarsin..Elinden geleni yap cek cikar kendini o hayattan,unutma hicbir aci sonsuza dek surmez..Dertlesmek istersen yaz ozelden.

Yok kizim en alâ küfuru de etsen azdir emin ol..
Saygi,üslup prensesleri dört dortlukler sanki...emin ol baban yanibaslarinda seni bicaklara yardim bile etmezler korkarlar senin bu korkuyu binlerce kez yasadigini bilmezler...emin ol bir kismi babalarina karsi gelmistir simdi vicdan yapip sana akil veriyolar..
Babaya boyle denmezmis sonucta babaymis falan filan.....iki gram spermle saygin olunuyor demekki...
Babani Allah bir an once ya islah etsin ya da yanina alsin..hem onun hem sizin iyiliginiz icin

Okadar guzel anlatmissiniz ki bir cogunu yasadim
Gece uykumdan ayyas eve gelip anneme satasmalarina cook uyandim
Cook elaleme rezil olduk
Suan bile oyle
Kizi yasinda yani benim ysimda kizlara karilara yavsayan bi adam.
Karilarla para yiyen anneme 3kurus vermeyen bi adam.ölsün tabiki
Böyleleri ölmeli ki birileri huzura ersin.

Yahu arkadaşlar, bilmem kaç yaşında bu arkadaşımız ve kendini bildi bileli bu eziyetler artarak sürüyor.Şuan bir sinir patlaması yaşıyor haklı olarak ve psikolojisi iyi değil. Burada destek olup sakinleştirmemiz ve çıkış yolu göstermemiz gerekiyorken ettiği laflara niye bu kadar takılıyorsunuz?

Kolay mı böyle bir hayatı yaşamak? Kız bir çığlık atıyor ama görmüyorsunuz. Çıkmazdayım, çözüm yolu bulamıyorum diyor! Varsa yoksa terbiye, saygı! Yahu kendi karısına çocuklarına böyle davranan bir adam sırf baba vasfından dolayı mı saygıyı hak etmeli?

Konunun özüne bakın, kelimelere değil.Zaten canı sıkkın kızın iyice sıkmayalım.

Ben çok şükür yaşamadım ama empati yeteneğim var çok şükür. Burada kocam aldattı dese boşan derler, kız dayakla küfüre büyümüş hemen kınamalar ama o senin baban demeler. Yok öyle babalık, baba olmak için önce babalık edecek adam olacak. Ben bu aşırı hümanist (!) insanları anlamıyorum. Karısını kızını sarhoş kafa öldürse bu sefer kendileri beddua eder ama kız ölmediğinden sanırım beddua etti diye kınarlar.

sorun su ki babam.ipsiz sapsiz biri..Biz nereye gitsek de bulur bizi oldurur. Daha once anneme bole biseyden.bahsettim.kacip gidelim diye sacmalama dedi..Benim ailemi oldurur dedi yani dedemi anneannem ve dayimlari filan kastetti

Nasıl bir adammış ya birşeyi merak ettim anneniz bu adamla nasıl evlenmiş dedenler nasıl vermiş yanlış anlama da böyle adama kız değil selam verilmez normalde hep mi böyleymiş babanız...

Ölümle tehdit ediyormuş karısını boşanması halinde daha ne...
Kocam beni ölümle tehdit ediyor diye konu açılsa polise savcılğa ver diye asıp kesen yorumcular pek bir hümanist olmuş

Başlığı okuduğumda oha ne oluyoruz dedim ne kadar kotu şeyler yaşatsa da baban hakkında böyle konuşman pek de hoş olmamış bi psklg yardımı almanı oneririm

Aaa olur mu, ne kadar da ayıp.. Babaya öyle denir mı, tas olursun. Ne üslupmuş bee! Kız çığlıklar içinde, nasıl görmezden gelip üslubuna takılırsınız? Neymiş efendım böyle konuşarak saygısını yitirirmiş, ne SAYGIYMIŞ bee! Ancak yasayan bilir, ne kadar empatıde yapılsa emin olun bu kadar his uyandırmaz. Tabii takdır de etmıyoruz babaya( sözde baba) serefsız, pislik vs. dediği için, sadece anlıyoruz.

Babayı canla başla savunanlara tebrikler gerçekten.
Annesinin kızın hayatları tehlikede bu sorun değil,sinir sistemi çökmüş bir kızın sözleri sorun.

Neden? Çünkü eleştirmek zorundayız.Çünkü yorum yapmadan geçersek olmaz.
Kimse size yorum yapmak zorundasınız demiyor,yapıcı şeyler söyleyemiyorsanız yorum yapmazsınız bir insana.Sizin de sinirleriniz bozulmaz onun da.Bu çok mu zor?

Tecrübe etmediği şey üzerinden ne kolay yorum yapıyor insanlar.
Herkes her şeye aynı tepkiyi vermek zorundaymış gibi.
Onaylamıyorsanız diyaloğa girmezsiniz,ne hakkınız var şu kızı daha fazla incitmeye.
İlla öldürmesi mi lazım laf edilmesi için,kızın çocukluğunu yaşama sevincini umutlarını öldürmüş yetmiyor mu?
Şu babandır sözünden de gına geldi artık,ezberden konuşuyorsunuz.

Kaynananız bir laf etse ortalığı yıkarsınız dünyanız kararır, kocanız bağırsa depresyona girersiniz,başkalarının acılarını ne kolay küçümsüyorsunuz
.
Çıkmazdayım diyen bir insana söylenenlere bak,ne yaşadığını bilmeden ne güzel akıl veriyorsunuz.

Onun babasına göstermediği(!) saygıyı siz ona gösterin üzmeyin lütfen,karşınızda sizi onaylayacak tatmin edecek biri yok ben bile burdan üzüldüm ya.
Bu tür yorumlar şu an onun ihtiyacı olan son şey.

Başlığı okuduğumda oha ne oluyoruz dedim ne kadar kotu şeyler yaşatsa da baban hakkında böyle konuşman pek de hoş olmamış bi psklg yardımı almanı oneririm
Sizi empatiye davet ediyorum.
Ya da sadece 1gece o kizin yerine gecmenizi
Baba diyince ne anliyorsunuz?
Her seye gogus gerrn ailesini koruyup kollayan eve ekmek getiren cocuklariyla ilgilenen sicacik bi ortam dimi.
Bu ortam bu kizcagizda YOK. Anlatabildim mi
Her gun icen annesine zulmeden cocuklara gun yuzu gostermeyen bi yaratikla karsi karsiyayiz ve bunun sifati BABA.
5dk zevk yasayip da sperm gonderip yumurtayi dolledikten sonra baba olunmuyor
O yuzden aa baban o senin cok ayip tavirlarina girmeniz grrcekten şımarikca ve bir o kadar da yersiz

Bu kelimeleri kullanmakla o iğrendiğin babandan bir farkın kalmıyor
Baba benim değil de
iyi insan kötü insan ayrımıni bir daha düşünün
serefsize şerefsiz denir
adam icsin sicsin sonra kız got kadar dedi diye aynı olsunlar
yok yaaaaa
aa ben de sicmak dedim ama

Ağzı olan konuşuyo işte bunları düşünen kim

Baba benim değil de
iyi insan kötü insan ayrımıni bir daha düşünün
serefsize şerefsiz denir
adam icsin sicsin sonra kız got kadar dedi diye aynı olsunlar
yok yaaaaa
aa ben de sicmak dedim ama
Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten

Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten

Kız ben fransız asilzadesiyim demedi zaten.Yaşadığı ortamı,neden böyle olduğunu anlattı.
Şiddet dolu bir ev,çaresiz bir anne,aşağılanmak.En önemlisi mecbur kalmak.
Böyle öfke kusması bu yüzden anormal olmayabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…