İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten
Ya He He
öyle He
freud He
psikanaliz He
Çok umrumuzda He
küfür kaka bi şey He
kaka da çok ayıp bir şey He
ben ailemden salak kelimesini bile duymadım He
prenses sendromu He
küfürle argonun farkı He
egilme premses tacin düşer heeeee

Zalimden alim doğar derler
bu kelimeleri kullanıp kullanmamak elinde

Ben aşırı elitim öyle böyle değil dunyadaki tüm elitlikler carpi sonsuz eşittir ben işte ama Asirinin aşırısi ..gerektiginde argoda konusurum
kız küfür de etmemiş sinirlenmis paylasmis içinden geçenleri
kontesler rahatsız oldu hemen

Alkış, alkış, alkış...

Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık

İnsanlar neler saçmaliyor kız az bile söylemiş. Bir çıkmazın içine girmiş sizden yardım destek öner bekliyor sizde babayla aynı kefeye mi koyuyorsunuz bir garipsiniz.

Kar beyaz bir an önce okulunu bitirip calismaya başlamanı anneni de yanına alıp babanızın hayatınızda çıkarmanın öneriyorum. biraz daha sabır

Sorma, "pff kaynanam bana yan baktı" "off kocam doğum günümde çiçek yollamadı.s" triplerine girenler şurda ahkam kesiyor.

Başlığı okuduğumda oha ne oluyoruz dedim ne kadar kotu şeyler yaşatsa da baban hakkında böyle konuşman pek de hoş olmamış bi psklg yardımı almanı oneririm
Baba mı ? Siz hangi babalıktan bahsediyosunuz çok merak ediyorum ben. Annenizi ölümle tehtid eden bi adam oldu mu hiç hayatınızda ? Olmamış belli ki.
Bence siz bi psikoloğa gidin empati kurmayı falan öğrenirsiniz.Zira hayat bu zihniyetle yürümez.

Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık

Keşke ailenizden gördüğünüz o muazzam sevgiyi şu kıza da gösterebilseydiniz bir sıcak yorumla.
Sizce daha doğru olmaz mıydı?

Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten
Herkes sizin kadar sansli olmuyor demekki,o babasini kendi secmedi herhalde ve babasi gibi olmadigi baskaldirisindan belli!Zulme ugruyo bilmem farkinda misiniz,destek olmayacaksanuz hic degilse kostek olmayin

Allah'ım sabırlar versin.. anne-baba olunca dokunulmazlık nereden geliyor anlayamıyorum.

Saçma sapan sebeplerle konu açan zilyon tane insan gelip bu kadar hassas bir konuda ahkam kesiyor.. baba olmak kişiye böyle rezillikleri yapma hakkını vermez. Gencecik bi kız war burada ruhu yara içinde..

Yemin ederim insanları anlayamıyorum artık

Herkes sizin kadar sansli olmuyor demekki,o babasini kendi secmedi herhalde ve babasi gibi olmadigi baskaldirisindan belli!Zulme ugruyo bilmem farkinda misiniz,destek olmayacaksanuz hic degilse kostek olmayin
Buraya konu açan herkes her türlü yorumu göze almak zorunda
hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz herhalde

geldim baktım konu sahibi banlanmamış korkmuştum birde bu kadar üstüne geldikleri halde ceza alıcak diye , neden insanlar bu kadar anlayışsız , biraz empati yapın yaşamayan bilemez , konu sahibinin de tek derdi üslubuydu zaten kız hayattan bezmiş...

Bayanlar konu sahibi bu konuyu muhtemelen tartışma ve olayın ardından yazdı sinirlede biraz daha ileri gitti diye düşünelim.Acimasız olmayalım.Konu sahibi sana gelince ben de babadan yana hiç güzel şeyler yaşamadım ama umudum var,yaşama sevincini ne olursa olsun yitirme..Bazen insan böyle patlayabiliyor,patla rahatlarsın.Annene destek çık,senin kurtulma şansın var ama anlattığına göre annenin pek yok malesef..Herşey gönlünce olsun...

Sorma,burda "pff kaynanam bana yan baktı" "off kocam doğum günümde çiçek yollamadı.s" triplerine girenler şurda ahkam kesiyor.
Kızın sinirleri bozulmuş ,kalbi kırılmış
gelmisler sen şerefsiz dedin babandan farkı yok diyorlar
Rezillik
sahip oldukları ahlak anlayisi her neyse ki onun sonucunda bir insanın kalbini daha fazla kiriyorlar yerin dibine Batsın
dünyadaki tüm küfürleri etsek , bir insanı bulunduğu durumdan daha kötü hale getirenlerden daha fazla üzenlerden daha edepsiz olmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…