- 13 Ağustos 2014
- 6.344
- 14.355
- 498
- 37
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Ya He HeBu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten
Zalimden alim doğar derlerKız ben fransız asilzadesiyim demedi zaten.Yaşadığı ortamı,neden böyle olduğunu anlattı.
Şiddet dolu bir ev,çaresiz bir anne,aşağılanmak.En önemlisi mecbur kalmak.
Böyle öfke kusması bu yüzden anormal olmayabilir mi sizce?
Ben aşırı elitim öyle böyle değil dunyadaki tüm elitlikler carpi sonsuz eşittir ben işte ama Asirinin aşırısi ..gerektiginde argoda konusurumKız ben fransız asilzadesiyim demedi zaten.Yaşadığı ortamı,neden böyle olduğunu anlattı.
Şiddet dolu bir ev,çaresiz bir anne,aşağılanmak.En önemlisi mecbur kalmak.
Böyle öfke kusması bu yüzden anormal olmayabilir mi sizce?
Alkış, alkış, alkış...Ya He He
öyle He
freud He
psikanaliz He
Çok umrumuzda He
küfür kaka bi şey He
kaka da çok ayıp bir şey He
ben ailemden salak kelimesini bile duymadım He
prenses sendromu He
küfürle argonun farkı He
egilme premses tacin düşer heeeee
Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdümYa He He
öyle He
freud He
psikanaliz He
Çok umrumuzda He
küfür kaka bi şey He
kaka da çok ayıp bir şey He
ben ailemden salak kelimesini bile duymadım He
prenses sendromu He
küfürle argonun farkı He
egilme premses tacin düşer heeeee
Zalimden alim doğar derler
bu kelimeleri kullanıp kullanmamak elinde
Hani öyle bi aileden normal biri cikmazdiZalimden alim doğar derler
bu kelimeleri kullanıp kullanmamak elinde
Ben aşırı elitim öyle böyle değil dunyadaki tüm elitlikler carpi sonsuz eşittir ben işte ama Asirinin aşırısi ..gerektiginde argoda konusurum
kız küfür de etmemiş sinirlenmis paylasmis içinden geçenleri
kontesler rahatsız oldu hemen
Baba mı ? Siz hangi babalıktan bahsediyosunuz çok merak ediyorum ben. Annenizi ölümle tehtid eden bi adam oldu mu hiç hayatınızda ? Olmamış belli ki.Başlığı okuduğumda oha ne oluyoruz dedim ne kadar kotu şeyler yaşatsa da baban hakkında böyle konuşman pek de hoş olmamış bi psklg yardımı almanı oneririm
İrade kişinin elindeHani öyle bi aileden normal biri cikmazdi
şimdi zalimden alım doğar diyorsun?
söyle zalim neyin iddiasinda yanar döner celiskilerdesin =D
Allah'a şükür iyi bir ailede büyüdüm
karşımdakine sizin gibi davranmayacak kadarda terbiyeliyim !
sizin bu kadar aşşağılamanızın altında yatanda eminim o göremediğiniz sevgi yazık
Herkes sizin kadar sansli olmuyor demekki,o babasini kendi secmedi herhalde ve babasi gibi olmadigi baskaldirisindan belli!Zulme ugruyo bilmem farkinda misiniz,destek olmayacaksanuz hic degilse kostek olmayinBu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten
Bu kelimeleri kullanan bir bayanın sağlam bir ailede büyüdüğünü kabul etmek mümkün değil zaten
Buraya konu açan herkes her türlü yorumu göze almak zorundaHerkes sizin kadar sansli olmuyor demekki,o babasini kendi secmedi herhalde ve babasi gibi olmadigi baskaldirisindan belli!Zulme ugruyo bilmem farkinda misiniz,destek olmayacaksanuz hic degilse kostek olmayin
Kızın sinirleri bozulmuş ,kalbi kırılmışSorma,burda "pff kaynanam bana yan baktı" "off kocam doğum günümde çiçek yollamadı.s" triplerine girenler şurda ahkam kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?