- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
beni çalıştığım için KARI olmamak ile suçlayan o ise eğer senin paran benim param muhabbeti yapmam normal değil mi..karı değilsem madem ne işin var benle...ayrıca o kendi parasyla ne yapıyor ben bilmiyorum ne kadar kazanır onu bile bilmem sorunca bilmiyorum dedi bir dahada sormadım..ayrıca çalışıyoruz kazanıyoruz kendi kazandığımız hakkında biraz söz sahibi olalım değil mi.....eğer bir erkek kendi karısı ve çocuklarını ihmal etmeden ihtiyacı olan ilesine yarım ediyorsa ve eşi yaptrmam aklına alırım vs kelimeler kullanıyorsa bu da çok çok ayıp birşeydir...eşinden çocuklarından kesip yapıyorsa birşey diyemem..ben eleştiriye açık bir insanım vicdanlı mantıklı olduğu sürece
Bakın zaten haklı olduğunuzu söyledim. Eşiniz bu kadar olumsuzsa bence ailenize para göndermemesi neden değildir. Adam baştan aşağıya terbiyesiz. Her kadının kıyıda köşede parası olması lazım. Ben bunu hep savunurum zaten.
Kazandığınız paranın hesabını birbirinize söylememeniz sizin evliliğiniz için geçerli olabilir. Ama normalde böyle olmaması gerektiğini söyledim.
Eşinizle sorunlarınız maddi yardım hususundan daha üst seviyede. İyice düşünün öyle karar verin.