• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

beni çalıştığım için KARI olmamak ile suçlayan o ise eğer senin paran benim param muhabbeti yapmam normal değil mi..karı değilsem madem ne işin var benle...ayrıca o kendi parasyla ne yapıyor ben bilmiyorum ne kadar kazanır onu bile bilmem sorunca bilmiyorum dedi bir dahada sormadım..ayrıca çalışıyoruz kazanıyoruz kendi kazandığımız hakkında biraz söz sahibi olalım değil mi.....eğer bir erkek kendi karısı ve çocuklarını ihmal etmeden ihtiyacı olan ilesine yarım ediyorsa ve eşi yaptrmam aklına alırım vs kelimeler kullanıyorsa bu da çok çok ayıp birşeydir...eşinden çocuklarından kesip yapıyorsa birşey diyemem..ben eleştiriye açık bir insanım vicdanlı mantıklı olduğu sürece

Bakın zaten haklı olduğunuzu söyledim. Eşiniz bu kadar olumsuzsa bence ailenize para göndermemesi neden değildir. Adam baştan aşağıya terbiyesiz. Her kadının kıyıda köşede parası olması lazım. Ben bunu hep savunurum zaten.

Kazandığınız paranın hesabını birbirinize söylememeniz sizin evliliğiniz için geçerli olabilir. Ama normalde böyle olmaması gerektiğini söyledim.

Eşinizle sorunlarınız maddi yardım hususundan daha üst seviyede. İyice düşünün öyle karar verin.

peki kavga çıkmasındaki sebep ne olabilir..mesela ben evimin rızkından keser aileme yaparım çocuklarım olur boğazından keserim ihtiyaçlarından keserim yaparım anlarımda durumumuz müsaitken öğrenci kardeşime yaptığımn lafının edilmesi çok mu normal..ben evimde bal börek yiyeyim günümü gün edeyim ama kardeşim yarını nasıl çıkaracam diye uğraşsın..annem markete gidip sebzeden 3 4 tane alsın..bu hangi kittaba ahlaka sığıyor..kii bakın ben onları da ona gönderdiğim paradan hariç beni elime kalan harçlığımdan yapıyorum
Benim de kardeşim üni okurken yardım ettim şimdi asker de yine ediyorum o benim kardeşim evliyim çalışıyorum ama eşim sizin ki kadar karşı çıksaydı yollamazdım iki kişilik başladık bu hayata saygı biterse herşey biter eşiniz saygızlığa doğru yol almış artık bu konu da sizin için para yollamak bu kadar önemliyse eşinizden vazgeçicek kadar sizin kararınız
eşimin ailesine göndermesini istemezdim demenize bakılırsa sizde benim eşimin bir versiyonusunuz kusura bakmayn ve sizde eleştirilere açık olun..ailesinin ihtiyacı varsa ve sırf bile bile sizi sarsamayacağı halde istemez ve lafını ederseniz benim eşimle aynı zihniyette bir insansınız sizde...
hakaret etmeye devam ediyosunuz başlıkta eşinize yılan demişsiniz hatırlatırım terbiyesizliği bırakın bence benim de kardesşim üni okudu şuan asker para yollarım asla kesmedim evliyim çalışıyorum ama böyle şeyler eşle karşılıklı konuşup anlaşılmalı ama zaten evliliği gözden çıkarmışsınız neyse ben söyliceğimi söyledim doğruyu söyleyince hakarete geçip küçük düşmeyin daha fazla

eşimin ailesine göndermesini istemezdim demenize bakılırsa sizde benim eşimin bir versiyonusunuz kusura bakmayn ve sizde eleştirilere açık olun..ailesinin ihtiyacı varsa ve sırf bile bile sizi sarsamayacağı halde istemez ve lafını ederseniz benim eşimle aynı zihniyette bir insansınız sizde...
Bu arada eşimin babası hiçbir zaman çalışmadığı için para yollamasını istemedim gerçekten ihtiyacı varsa tabi ki yollanır cevaplarınız çok çirkef

çirkeflik yapımda yok ki ne bende ne ailemde ben öyle yetiştirildim çünkü..haklısnız ona bildiği şekilde cevap vermek lazım ama işleri dahada kötü yapacak bu..sen benim tarzımla konuş ta seni öldüreyim diyor bana şizofren...
Canım sen bu insana nasıl düştün,işte diyorsun ya kavgalarımız oluyordu diye,onlar kan numunesi gibi adamı özetlemiş sana aslında:(
Daha dün burada bir genç kız,aşkım bana nefes aldırmıyor,hep kavga ediyoruz diyordu,hem yakınarak,hem dil çıkaran emoji koyarak :(
Gelsin bu konuya baksın B byzaahuseyin

100 200 lirayı laf eden karaktersizle hala nasıl evlisin? 1 dk bile vakit kaybetmeden avukata gitmelisin. Evliliğini onemsese hakaretler etmezdi tehditler savurdugunu da soyle avukata.

ses kaydında sizi suçlu çıkarırlar ama ekran görüntüsü işe yarar
ayrıca mübarek kandil de ihtiyacı olanı sevindirmek sevapdır onu da geçtim dinimize göre öncelikle yardım aileden başlanır

Ses kaydı kamusal alanda ise işe yarar. Evde ise olmaz. Meydanda otobüste hastanede postanede olsun ses kaydi. Diger turlu ozel hayata girer

Bu arada eşimin babası hiçbir zaman çalışmadığı için para yollamasını istemedim gerçekten ihtiyacı varsa tabi ki yollanır cevaplarınız çok çirkef
Hanımefendi benim derdim basimdan aşkın sizin serzenislerinizle cidden ugrasamam...kimse size hakaret etmedi yaraniz var ki gocundunuz kusura bakmayin siz elestiriye aacik biri degilseniz yorum yapmayin o zaman..yinede yorumunuz icin sagolun iyi günler

Benim de kardeşim üni okurken yardım ettim şimdi asker de yine ediyorum o benim kardeşim evliyim çalışıyorum ama eşim sizin ki kadar karşı çıksaydı yollamazdım iki kişilik başladık bu hayata saygı biterse herşey biter eşiniz saygızlığa doğru yol almış artık bu konu da sizin için para yollamak bu kadar önemliyse eşinizden vazgeçicek kadar sizin kararınız

hakaret etmeye devam ediyosunuz başlıkta eşinize yılan demişsiniz hatırlatırım terbiyesizliği bırakın bence benim de kardesşim üni okudu şuan asker para yollarım asla kesmedim evliyim çalışıyorum ama böyle şeyler eşle karşılıklı konuşup anlaşılmalı ama zaten evliliği gözden çıkarmışsınız neyse ben söyliceğimi söyledim doğruyu söyleyince hakarete geçip küçük düşmeyin daha fazla

Evlenince evlat olmaktan çıkmıyorsunuz.
Bir kadın eş olduğu kadar, annedir, kardeştir, evlattır.
Aradaki sevgi, saygı merhamet bağı sadece karı-koca için mi geçerli?
Ben ki aileme çok düşkün biri değilim. İhtiyaçları olsa, kendi durumum varken ailemin sürünmesine asla razı olmam.
Eşim de yardım etmeme karışırsa önce onun hesabını keserim.
Ne demek benim kazandığım paraya karışmak?
Evde ne eksik, ne yetmiyor da ayda verilen 200 liranın peşine düşüyor?
Eşlerin bazı şeyler üzerinde hakkı vardır da bu onlardan değil.
Adamın yaptığı terbiyesizliğin, ağzı bozukluğunun, iki yüzlülüğün faturasını kadına kesecek kadar nasıl kör baktınız aklım almıyor.

Biz evlendiğinizden beri eşimin ailesine para veriyoruz. Bir ay 300 veriyorsak bir ay 1000 veriyoruz. Bence ihtiyaçları yok. Çünkü biz para verdiğimiz ay kayınpederim kenara daha fazla para atıyor. Eşim işte babam anneme harçlık vermiyor, yok kız kardeşimin parası yok, yok babam arsa aldı borcu var, babam arabasını yaptırdı vs vs vs... okadar çok neden varki. Senelerce eşimle ortak hesap kullandık. Ben cep harçlığım hariç maaşı ortak hesaba gönderdim ya da elden verdim. Eşim ordan harcama yaptı. Ev taksidini, faturaları, mutfak masrafını ödedi. Artanı bi şekilde biriktirdik ailesine ordan verdi. Bazen 30000 bazen 10000 bazen 40000 gibi yüksek meblağlar şeklinde, değişik zamanlarda da 300 500 gibi verdi. Çoook rahatsız oldum bu durumdan. Sıkıntımı hep ifade ettim. Ama hiç bir zaman hareket etmedim onur gurur kıracak bişey söylemedim. Hatta tartışmadım.

Amaaaa ailesi parasızlıktan marketten kıssaydı yemeden içmeden kıssaydı kesinlikle bişey söylemezdim.

Bence kabul etmesenizde boşanmaktan başka çareniz yok. İlk önce hiç para vermemekle başlayın. Bi kaç ödemeyi alın gerisini ona bırakın. Para ayrımına gidin. Kendinize hakaret ettirmeyin. Bir daha ki hakarette kapıyı gösterin.

Hanımefendi benim derdim basimdan aşkın sizin serzenislerinizle cidden ugrasamam...kimse size hakaret etmedi yaraniz var ki gocundunuz kusura bakmayin siz elestiriye aacik biri degilseniz yorum yapmayin o zaman..yinede yorumunuz icin sagolun iyi günler
Yooo ben gayet hakaretlerinize açıklama yapma gereği hissettim yaram filan yok ne sizi tanırım ne eşinizi niye yaram olsun :) konu açan sizsiniz eleştiriye açık olmayan da sizsiniz iyi günleeer

geçen gün kendisi kardeşimi gördü harçlık verdi..ben onu çok seviyorum vs vs diyen kendisi..beni aptal etti bu adam..doğrudur beni bu bir yılda çok sindirdi çok..ezik büzük bir insan oldum çıkıverdim..halbuki gayet iyi bir işim kariyerim var öylesine sindirdi ki beni yaa ben buralara nasıl geldim diyorum ben bu zekaya sahipmiydim acaba demeye başladım çok üzgünüm
Kariyerin ona batmaya başlamış anlaşılan,,kimisi de eşin istemiyorsa göndermeyeceksin,yoksa aran bozulur demiş,la havle,ben kazanacağım,devede kulak kadar parayı kardeşime göndereceğim,eşim kızarsa da vazgeçeceğim,o zaman ben insanım diye yeryüzünü çiğnemeyeyim boş yere,neyse gideyim,ben banlattırırım kendimi burada,konu sahibi,kendine ayrı hesap aç,kardeşin kadar bile verme eşine,evine baksın sensiz sıkıyorsa.O küfürleri için senin istemediğin şeyi tavsiye edeceğim kusura bakma,benim eşim başkasına etse o küfürleri,tiksinirim,kaldı ki aileme edecek,geldiği yere yollarım onu:işsiz:

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??

Eğer boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa, evliliğinizi kurtaracağınızı düşünüyorsanız ve bunun için gücünüz de varsa ve değeceğini de düşünüyorsanız boşanma fikrini tamamen aklınızdan çıkarıp durumu toplamaya bakın, toplanacak bir durum varsa tabii. Kendi ailenize yaptığınız yardım gibi onun ailesine de yapın ve o bunu görsün. Ailenin maddi durumu iyi ve size ihtiyacı yoksa mesela kayınvalidenixe bir kolye alın ona da gösterin bak annene aldım beğenir mi acaba vs gibi. Ya da pazar alışverişi yapıp götürün anne sen pazarda yorulma ben yaptım vs. Tabi burada kayınvalideniz ile aranızdaki bağda önemli ama bu şekilde yaptığınız yardımın tek taraflı olmadığını gösterirsiniz ve ailesinile de ilgilenmeniz hoşuna gider

Konunun tamamını okumadım.
Okuduğum kadarı sinirlerimi bozdu.
Sizin aranızdaki mevzu parayı çoktan aşmış.
Adamın ağzı bozuk bir kere.
Hakaret, küfür..
şu erkeklerin kadınları kazançlarına göz dikip yönetmeye çalışması, açgözlülükleri beni deli ediyor.
Kazanıyorsan yonetedebilirsin.
Ailenin bunca zaman verdiği emeği hiçe sayıp onların zor durumunu görmezden gelmek insanlıktan çıkmak demek zaten.

benim boşandıktan sonra bir hayatım olmasına izin verceğine ihtimal bile vermiyorum ben..yalnızlığımda boğulup gidicem işte...bende eminim her zamanki gibi gelip ayağıma kapanacak evet bildiğiniz ayağa kapanmak..gözyaşları ve son bir şans....ve bu enayi evet ben bir enayiyim yelkenler, suya indirecek sanıyor......
Ne kadar korkutmus hiçbir şey yapamaz bence sen boşanmış olmaktan korkuyorsun. Tehdit var şiddet var para konusunu geç.

Bana
Ben ki aileme çok düşkün biri değilim. İhtiyaçları olsa, kendi durumum varken ailemin sürünmesine asla razı olmam.
Adamın yaptığı terbiyesizliğin, ağzı bozukluğunun, iki yüzlülüğün faturasını kadına kesecek kadar nasıl kör baktınız aklım almıyor.
Soyleyecek pek birsey birakmamissiniz tesekkurler..

Msjlarımı iyi okuyun kimse hakareti haketmez asla ben niye destekliyim ki kadına niye fatura keseyim bizim evimizde senin paran benim param yoktur borçları öder biley alırken bi yere para verirken haber veririz bakın sorarız demiyorum haber veririz ama uygun görmezsek izin vermeyiz bu kadın veya erkek meselesi değil aynı şekil de ikimizin de söz hakkı vardır siz nerde okudunuz hakareti desteklediğimi ? Alıntılar mısınız

Ben elestiriye acik bir insanim cirkef hic degilim kusura bakmayin...beni ve esimi tanimamaniz normal zaten iyikide tanımıyorsunuz yaraniz bizimle ilgili degil zaten nasil olsun sizin kendi aile durumunuzla alakali yaraniz var belli ki neyse uzadi bu konu herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim

Boşan demekden fazla aklima birşey gelmedi. Hee boşanmadan ağzına kürekle vur sonra boşan. Ne hakla senin anana babana küfür ediyor? Kimki o? Böyle iğrenç yaratıkları koca diye tutmayin yanınızda. Lağım ağızlı herif. Utanmadan namusuna küfür ediyor.... igrenc

Back
X