- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
Yaa iste söyleyince de sana bu cevabi veriyor...ya keske size konuşmalarımizi dibletme sansim olsaydi kafayi yerdiniz...son konuşmamızı kayda aldim cunku artik kafaya taktim ayrilma isini...birde su ozelligi var soylediklerini inkar ediyor asla soylemedim diyor bilerek kayda aldim bukez
Canım o zaman eşinin acaba psikolojik bi hastalığı mi var ki acaba. Hani var ya söylediklerini hatırlamayan ne söylediğinin kendi de farkında olmayan gercekten hastalık olabilir bu. Iki kisilikli yani. Sen o zaman hiç cevap vermeyeceksin ona hasta kabul et bir sür e böyle bi bak istersen dua et bol bol. Rabbim onun kalbini yumuşatsın merhamet versin. Hani her evliliğin bir sınavı oluyor ya canım bak senin maddi sorunun yok anladığım kadarıyla kv kp vs sorunun da yok senin de sınavın bu demek. Dediğim gibi sen kendini savunma doğru bildiğimi soyke sonra kenara çekil hatta oba da de senin için çok dua edeceğim çok üzülüyorum senin adına de. Ha birde hani bi kandilde otuzüç tutan diğerinde içki içen bir tıp çok uç noktalarda bir kişilik. Çift kişilikli bir hastalık sanki bunun ki bi ailesiyle de güzelce konuşsan