• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Yaa iste söyleyince de sana bu cevabi veriyor...ya keske size konuşmalarımizi dibletme sansim olsaydi kafayi yerdiniz...son konuşmamızı kayda aldim cunku artik kafaya taktim ayrilma isini...birde su ozelligi var soylediklerini inkar ediyor asla soylemedim diyor bilerek kayda aldim bukez

Canım o zaman eşinin acaba psikolojik bi hastalığı mi var ki acaba. Hani var ya söylediklerini hatırlamayan ne söylediğinin kendi de farkında olmayan gercekten hastalık olabilir bu. Iki kisilikli yani. Sen o zaman hiç cevap vermeyeceksin ona hasta kabul et bir sür e böyle bi bak istersen dua et bol bol. Rabbim onun kalbini yumuşatsın merhamet versin. Hani her evliliğin bir sınavı oluyor ya canım bak senin maddi sorunun yok anladığım kadarıyla kv kp vs sorunun da yok senin de sınavın bu demek. Dediğim gibi sen kendini savunma doğru bildiğimi soyke sonra kenara çekil hatta oba da de senin için çok dua edeceğim çok üzülüyorum senin adına de. Ha birde hani bi kandilde otuzüç tutan diğerinde içki içen bir tıp çok uç noktalarda bir kişilik. Çift kişilikli bir hastalık sanki bunun ki bi ailesiyle de güzelce konuşsan

Eşin hasta canım maalesef , anlaşmayı bekleme , kendini anlatabilmeyi bekleme , ya böyle kabul et ya da yolunu çiz , düzelmesi vs hikaye , düzelmez maalesef o farkında bile değil neler yaşandığının

Ailesi ile konusmak mi denemedim mi saniyorsun bizim çocuğumuz deli mi hastami dediler sadece agzi biraz bozuk o kadar...ailesinin gozunde o ne yaparsa yapsın haklidir o yuzden asla bir daha ailesi ile muhattap olmam..emin olun ailesi de onun dusuncelerine sahip hepsi ayni kaptan su icen cinsten yani...kesinlikle cift karakterli kesinlikle doktora gorunmesi gerekli...inanin hep millet ne der bu kadar kisa surede ayrilirsam arkamdan söylenenleri kaldirabilir mıyım diye cok dusundum sanirim bunu yasamak daha zor...benim yerimde kim olsa on kez bosanmisti simdiye...buda benim sinavim dedim ama artik katlanamıyorum. Ailesi ile olanlari anlatmaya gerek duymadım cunku sayfalarca surer ve ben ailesi yuzunden boşanmazdım aslinda...rabbim onuda ailesini islah etsin..iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

Eşin hasta canım maalesef , anlaşmayı bekleme , kendini anlatabilmeyi bekleme , ya böyle kabul et ya da yolunu çiz , düzelmesi vs hikaye , düzelmez maalesef o farkında bile değil neler yaşandığının
Evet kesnlikle degil soylesen simdi ne varki bunda der soyledigi hersey ona gore normal ancak hastalikli bur kafa bunun normal oldugunu savunur düzelmeyeceğini bende biliyorum kazasiz belasiz bu isten kurtulmak istiyorum sadeve

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Burada esin aynisini yapsaydi linci edilirdi ailesine para verseydi yani

arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..

1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..

not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
Size şunu söyleyeyim evliliğin ilk senesi bol imtihanla geçer. Eşinize karşı sevgi duyuyorsanız çözüm yoluna gidebilirsiniz Mesela psikolojik terapi destek alarak Arada iletişim sorunu olabilir.

Boşanıyor musunuz yani? Durumunuz ne? Herhalde bu kadar kötü şekilde bahsettiğiniz kişi ile aynı evde değilsinizdir?

Pekala siz oyle yaparsiniz o zaman..kimse onlara borca girin demedi zorla birsey de istemedim ne yaptilarsa kendi istekleri ile yaptilar..simdi minnet etmenin ne anlami var...minneti olduktan sonra yapilan hicbirseyin kiymeti kalmiyor cunku...ayrica bu parayi ben calisip kazaniyorum ailem beni okuttu her turlu yardimi hakediyorlar az bile yapiyorum bence...aileni magdur etmeden anne babana ve kardesine yardim etmede nasil bir mahsur olabilir?
Durduk yere eşyalar eve geldi, gelinlik, salon havadan mı indi? Siz seçmediniz mi? Ailelerden yardım alarak evlenenler bunun üç aşağı beş yukarı eşit olması gerektiğini bilirler. Bir taraf elli bin harcayıp, özellikle kredi kartı, kredi ile. Diğer taraf beş bin harcadıysa sorun olur. Aileye maddi yardım da sorun olur. Ben size sen niye yardım ettin? demiyorum. Çözüm arıyorsun sandığım için sorunun temelini yazdım ama zaten boşanmaya karar vermişsiniz.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Kendi emeğinizle kazandığınız paranın hesabını soruyor beyfendi. Senin param benim param olmaz tabii eşler arasında ama kardeşe gönderilen 100-200 liranın da lafı olmaz. Hele ki ailenizin evinde eksik şeyleri falan almanıza laf etmesi çok can sıkıcı. Üstelik normal de söylenmiyormuş, küfürler hakaretler... Boşanma kararı cidfi bir karar ama size ve ailenize de böyle küfürler eden bir eş de nasıl yola gelir bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Belli ki çok güzel bir kalbiniz var. Allah kalbinize göre versin.

Burada kendini çok ezdirmişsin paranı verme diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bu dediğiniz normal, saygılı az da olsa aile terbiyesi almış bir erkek için geçerli. Böyle adamlara kafa tutmak aynı dilden cevap vermek demek ölümünü istemek demek. O anki siniri ile sizi öldürebilir. Yanlış akıllar vermeyelim lütfen. Ben de buna benzer hatta daha beter bir erkek cınsınden boşanmak üzereyim. Ama dediğiniz taktikler etkili olmuyor. Paranı vermemek demek dovulmek hakarete uğramak evden atılmak demek. Madem öyle bırak git diyorsunuz ama insan yeni evliyken neye uğradığını bu sasıyor. Sonra gelen özürler vs ile biraz daha zaman geçiyor e sonra tekrar. Yani
Bu bir döngü. Buna psikolojik manipülasyon deniyor. Karşınızdaki kişi sizi kullanmaya somurmeye programlı ve hiçbir yaşam alanınıza saygı duymuyor. Siz de problemleri çözmek adına yönelttiği yanlış yolda cozum aramaya çalışıyorsunuz. Ben kimseye boşan demek istemem ama böyle durumlar icin aşılması mümkün görülmüyor sorunların.

Evet kesnlikle degil soylesen simdi ne varki bunda der soyledigi hersey ona gore normal ancak hastalikli bur kafa bunun normal oldugunu savunur düzelmeyeceğini bende biliyorum kazasiz belasiz bu isten kurtulmak istiyorum sadeve
İnşwllah kurtulursun , boşanmayı istieğini söylerken aşırı sakin olman lazım , ben seni mutlu edememie gitmen lazım , onun yaptıklarını söylersen savunmaya geçer ortalık yine karışır

eşiniz ailesine yardim ediyorsa sende yardim edersin. etmiyorsa etmezsin herşey karşıklı...
benim eşim yardim etseydi kıyameti koparirdim o bunu biliyor gizlice yapsaydi deliye dönerdim. öle bi durum yok tabi.
herşey karşılıklı...
sende deseydi ben biliyorum sen yapıyorsun dediğinde.
sen ailene yardim etmiyon mu diye.

eşiniz ailesine yardim ediyorsa sende yardim edersin. etmiyorsa etmezsin herşey karşıklı...
benim eşim yardim etseydi kıyameti koparirdim o bunu biliyor gizlice yapsaydi deliye dönerdim. öle bi durum yok tabi.
herşey karşılıklı...
sende deseydi ben biliyorum sen yapıyorsun dediğinde.
sen ailene yardim etmiyon mu diye.
etmiyor halada gerekirse ailesinden alır..ailesinin ihtiyacı yok..her şey karşılıklıdır diye bir şey yok hanımefendi...o yapmıyor diye bende yapamam diye birsey yok...ben yapmıyorsam ona kıyamet koparırırım bir durumda söz konusu değil..sanırım çalışmıyorsunuz o yüzden benim durumumu anlamanız mümkün değil...aileniz sizi zorluklarla okutmuş emek vermiş iş sahibi etmiş olsaydı ve eşiniz eş demeye utanıyorum bunun için size binbir zorluk çıkarsaydı aklınızın almayacağı laflar etseydi eminimki asla sessiz kalmazdınız kalıyorsanızda sizde ciddi bir sorun olduğunu kesindir..şu kadın erkek farketmez ailesine yardım edemez diyen insanlarda ciddi problemler görüyorum ben bence içlerinde aşırı bir eziklik duygusu yaşıyorlar.........

Durduk yere eşyalar eve geldi, gelinlik, salon havadan mı indi? Siz seçmediniz mi? Ailelerden yardım alarak evlenenler bunun üç aşağı beş yukarı eşit olması gerektiğini bilirler. Bir taraf elli bin harcayıp, özellikle kredi kartı, kredi ile. Diğer taraf beş bin harcadıysa sorun olur. Aileye maddi yardım da sorun olur. Ben size sen niye yardım ettin? demiyorum. Çözüm arıyorsun sandığım için sorunun temelini yazdım ama zaten boşanmaya karar vermişsiniz.
ama unuttuğunuz birşey var kmse 50 bin harcayın demedi ne yaptılarsa kendi istekleri ile yaptılar şimdi minnete etmenin ne anlamı var....ayrıca biraz beklenilseydi şu anda onların yaptığını tek başıma yapabilcek güce sahibim beklemek i,temeyen eşimin kendisidir..inanın minneti olunca yapılan şeylerinde bir kıymeti kalmıyor...ayrıca kız evlendirirken aileinin ellibin borç yaptığıda görülmüş şey değil tabiki diğer taraf biraz daha masraf yapmış olacak..adamlar beni okuttu daha ne yapsınlar her ay maaşımı onlar sayesinde alıyorum...isterse bana zerre birşey yapmış olmasınlar ki öyle birşey yok anne babanın hakkı odenmez şu an bu adama muhtaç değilsem onlar sayesindedir başka bireşy demeye lüzum yok sanırım

Tamam eşin verdiği tepkilerde abartıyor. Ama sende eşinden gizli saklı onun istemediği bişeyi yapıyosun. Senin arkandan da böyle bişi yapılsa ne tepki verirdin? Ailene vefa borcun varsa keşke evlnmeseydin onlara baksaydın.

Burada herşey karşılıklıdır erkek ailesi daha çok masraf yapmış o yüzden kızın ailesine yardım yapması yanlıştır diyen arkadaşlar, konu sahibinin başta yazmış konu sahibinin ailesi şimdi durumumuz yok biraz bekleyin hazırlanalım biz demişler kaçmamışlar hiç bir şeyden yani. Beklemek istemeyen tüm masrafları kendi rızalarıyla erkek tarafı kendileri almışlar biz hallederiz demişler. Bütün bunlara rağmen bunu başa kalkmak herşeyi biz yaptık havalarına bürünmek ne kadar doğru. Bir kere sözlerinden caydıklarını gösterir. ha bi de herkes eşit vermek zorunda değildir. Durumu iyi olan verir ne var ki bunda. Ha bu arada kız da çalışmak zorunda değildir ben çalışmıyorum evime bakacağım da diyebilir. Tüm bunlara rağmen konu sahibi ailesinin büyük emek harcayarak edindiği mesleğinden kazancının çoğunu evine eşine destek için veriyor ailesine 200 lira gibi çok küçük bir rakam gönderiyor. Hiç kimse kusura bakmasın durumunuz oldukça iyi iken zor durumda olan aileyi görmezden gelinmesini istemek zalimlikten başka bir şey değildir. Hani insanlık nere de kaldı. Şiirlerde filmlerde kalıyor bu durumda

Tamam eşin verdiği tepkilerde abartıyor. Ama sende eşinden gizli saklı onun istemediği bişeyi yapıyosun. Senin arkandan da böyle bişi yapılsa ne tepki verirdin? Ailene vefa borcun varsa keşke evlnmeseydin onlara baksaydın.
eğer ki dediğiniz şeyi biz evlenmeden önce konuşmamış olsaydık haklıydınız..yardım edeceğimi eşim çok iyi biliyordu...ya da bana asla edemezsin deseydi zaten onunla evlenmezdim...benden gizli yapmasına gerek yok zaten ben böyle birşeye asla karşı çıkmam eğer ailenin durumu yoksa ve yardım etmiyorsa kendim etmesini isterdim..bence sizde evlenince aile olmasın bizim paramız bizimdir herkesin ne hali varsa görsün anne babada neymiş kıyameti koparırım kafaısnda olanlardansınız saygı duyuyorum iyi günler.

Burada herşey karşılıklıdır erkek ailesi daha çok masraf yapmış o yüzden kızın ailesine yardım yapması yanlıştır diyen arkadaşlar, konu sahibinin başta yazmış konu sahibinin ailesi şimdi durumumuz yok biraz bekleyin hazırlanalım biz demişler kaçmamışlar hiç bir şeyden yani. Beklemek istemeyen tüm masrafları kendi rızalarıyla erkek tarafı kendileri almışlar biz hallederiz demişler. Bütün bunlara rağmen bunu başa kalkmak herşeyi biz yaptık havalarına bürünmek ne kadar doğru. Bir kere sözlerinden caydıklarını gösterir. ha bi de herkes eşit vermek zorunda değildir. Durumu iyi olan verir ne var ki bunda. Ha bu arada kız da çalışmak zorunda değildir ben çalışmıyorum evime bakacağım da diyebilir. Tüm bunlara rağmen konu sahibi ailesinin büyük emek harcayarak edindiği mesleğinden kazancının çoğunu evine eşine destek için veriyor ailesine 200 lira gibi çok küçük bir rakam gönderiyor. Hiç kimse kusura bakmasın durumunuz oldukça iyi iken zor durumda olan aileyi görmezden gelinmesini istemek zalimlikten başka bir şey değildir. Hani insanlık nere de kaldı. Şiirlerde filmlerde kalıyor bu durumda
gerçekten bazı insanlar ne akla hikmet böyle şeyler düşünüp yorum yapıyor ben anlamıyorum...kesinkle bu kişilerin kendi kazançları olmadığını düşünüyorum sadece evde oturup para beklemiş kişiler bu düşünceye sahip olabilir..yoksa kendi kazanan bir kadın ailesine yapmıyorsa ben onun evlatlığından şüphe ederim...yorumunuz için teşekkürler ama artık cidden şu saçma yorum yapanlara doldum...keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse...

Back
X