- 12 Ocak 2016
- 226
- 838
- 103
- Konu Sahibi gosrilankago
-
İnanılmaz bir köylü kurnazlığı seziyorum olayda ama bakalımBunu yardım edilecek aile yazdıysa size asla yardım etmeyin. Bir de neyin koyup koymayacağına ınsallah karar veren aıle degıl cakal kayınvalıdendır.
Ne sacma isler ya, hakkın olan kirayı alamıyorsun. Hakkınla kazandığını ıstedıgıne bagıslayamıyorsun. Hakkını almak icin, yardıma cıdden muhtac mı bilmediğin insanlara hibe etmek zorunda kalıyorsun falan.Eşimin Türkiyede ayrı bir hesabı yok benim kendi birikim hesabım var o yüzden ben göndermezsem kimse yollayamaz. Şu an annesine bizim kiradan kes yolla demeyi düşünüyor nasılsa kira alamıyoruz bakalım kv ne diyecek bu işe
Yardım ıcın kaynanan zaten konusmus sizinle, aılenın sızınle muhattap olmasıı foto atması falan bana cok itici geldi.Ailenin tavrı şu ana kadar çok çirkin çocukların fotoğraflarını yollamışlar bi de. Baba yeni işsiz kalmış güya ama çocukların üstünde başında hiçbirşey yok bu zamana kadar baba hiçbişi yapmamış bence çocukları için. Ayrıca köyde evleri varmış kira vermiyorlar, tavukları inekleri vs var diye hatırlıyor eşim
Kv vermiş numaramızı sağolsun bi de gaz da vermiş onlar euro kazanıyor diye salmış üstümüzeYardım ıcın kaynanan zaten konusmus sizinle, aılenın sızınle muhattap olmasıı foto atması falan bana cok itici geldi.
Sen kurnaz degıl gayet aklı basında kadınsın. Onların kurnazlığı sana sokmesın lutfen. Vicdanınla ılgılı arada kalıp yardım adı altında, kazandığın helal parayı evı hayvanları olan bu insanlara hibe etme. Gercekten gıt fakir ogrencı bul ona burs ver.İnanılmaz bir köylü kurnazlığı seziyorum olayda ama bakalım
Sabaha kadar euro kazanırım yakar cope atarım istersem, kazandığım kimseyi baglamaz. Senin kazandığın da kimseyi baglamaz.Kv vermiş numaramızı sağolsun bi de gaz da vermiş onlar euro kazanıyor diye salmış üstümüze
Uzun hikaye ama anlatayım vaktim bolTum yorumlari okumadim ama aklima su soru geldi: kayinvalideniz Turkiye'de bir hesapta paraniz oldugunu ve hayvanlara yardim ettiginizi nereden biliyor? Evli olmadigim icin bilmeden tuzu kuru bir tarzda konusmak istemiyorum ama ben olsam esimle butcemi ayirirdim, masraflari bolusurdum. Kalan kisisel parasiyla nereye yardim etmek istiyorsa etsin. Ama esinizin ailesinin sizin calisip kazandigi para uzerinde laf soylemeye hakki yok, karisacaklarsa ogullarina karissinlar valla.
Çok saçma yardım içten gelir kredi öder gibi ödemek ne bileyim bir değişik geldi . Siz yinede bir miktar yardım yapabilirsiniz bence ama özellikle belirtin bunu sadece belli kısa bir süre yapacaginizi kimse mecbur görmesin ve görmemeli zaten . Bu arada kvleri çıkardınız diye biliyordum ben avukat ile neden çöktüler nasıl çıkmazlar ya . Sizin kvye ben burdan gıcığımKesinlikle katılıyorum size. Bir de bu aile aylık eğitim gideri masrafını filan çıkarmış o da çok ilginç geldi bana yani atıyorum gönlümüzden geçeni de yollayamıcazbaya kredi ödemesi gibi baskı yiyoruz
Eşimin Türkiyede ayrı bir hesabı yok benim kendi birikim hesabım var o yüzden ben göndermezsem kimse yollayamaz. Şu an annesine bizim kiradan kes yolla demeyi düşünüyor nasılsa kira alamıyoruz bakalım kv ne diyecek bu işe
Ben şu mesajdan sonra asla göndermezdim.En son yazdıkları ayda 200 euronun bize koymayacağı ama onların hayatını kurtaracağı yönünde
Yok avukat arkadaş gitti gözlerini korkutmaya 10 aylık kirayı aldık ama hala oturmaya devam ediyorlar, çıkaramadık yani sadece kirayı tahsil ettikNe kirasi
Kv 10 aylık verip çıkmadı mı evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?