İnsan ilişkilerinden yorulmak…

Aynı konuyu dün annemle konuşmuştuk insan sevmiyoruz artık Özellikle de bu pandemiden sonra insanlara bir arsızlık, yüzsüzlük hastalığı bulaşmış gibi sayıları çok arttı. Artık çekinmiyorlar kötü laflardan, kırmaktan. Benim öyle geniş bir çevrem vardı ki şimdi sayılıdır çünkü çoğu mutsuz bir hayat sürdükçe kimi evlilikte kimi iş hayatında seni de o deliğe sokmak istiyor. Önceden böyle bir derdimiz yokken iyiymişiz aslında. Sadece okul gezme hayatımız varken eğleniyorduk. Mutsuzsa sende mutsuz olacaksın. Morali bozuksa seninde bozuk olacak. Evet hepimizin sinirleri bozuk bu dönemde kolay değil ama hep birlikte patlarsak ohoo Hastane işi çok zor gerçekten Allah sabır versin. Ben kendimi çok yargılardım ama artık gerek duymuyorum. Zaten çevremede bakıyorum kimse kimseyle eskisi gibi görüşmüyor konuşamıyor iletişim sıkıntısı var. Böyle ormanın içinde doğayla uzun bir süre baş başa kalmak istiyorum insansız, televizyonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…