insan kendine sürekli neden güzelim der

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhabalar

Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .

Ben olsa da söyleyemem . Ya da güzel hissetsem kendimi yine vurgulayamam.

Yani bunu sürekli güzelim diyen kişi ortalama altında bir hale sahip

Her insan güzeldir bakimli ve Temiz oldugu sürece, kimse kimseden daha güzel diye düsünmüyorum. Ayni makyaj baska birisine yapilsa veya sac bicimi öteki insan senden daha güzel olabilir.
Her insanin bir güzel yani vardir diye düsünüyorum.
Neden acik yüreklilikle : her insan güzeldir canim arkadasim diyebilme cesareti yok sende ? Bende bunu sana sorarim.
korkma, seni ne rahatsiz ediyorsa o an veya sonra o insana söyle, böylelikle belki arkadasina cok büyük faydan olacaktir.

Size göre ortalama altında ama işte güzellik dereceli bir kavram sonuçta.Belkide etrafında böyle şeyler söyleyen çok o da o yüzden söylemiştir.

Kendini beğenmiş bir tip herhalde. Güzel olmasi her ortamda kendini ovmesini gerektirmiyor.

Tamam anladik güzelsin diyesi gelir insanin be. Insan niye sürekli kendine ben güzelim der ki? Biraksinlarda etraftakiler begensin onlari. Bence özgüven eksikligi baska da bisey degil

Çok alımlı güzel bir kız değil de ondan canım Çevremizde çok güzel kızlar var seslerini çıkarmıyor biz yeri ve zamanı gelince iltifat ediyoruz .. Hani söyleyişten söyleyişe fark var . Durum farklı .. Bilmiyorum bana itici geliyor . İnsanlar daha mütevazı olabilr . Başkası güzelsin dese daha sevimli duruyor .Bana göre bastırma piskolojisi olarak geldi . Hani birde bunu ortamda diğerlerini ezici şekilde başkasını sevdiceğini almak için yapıyorsa çekilmez oluyor ama güzel insan güzel demiyor benca

neden bunu yüzüne söylemiyorsun ? niye korkuyorsun ? bize yakinmanla eline vbirsey gecmezki ?
Bencede yanlis, ama bir insanin yanlisini arkadas olarak düzeltmen lazim.

Mevzu ne olursa olsun...

Baskasinin takdir etmesi gereken goreceli konularda kendini oven birini gordugumde...

Ustelik de bunu abartiyor ya da sık sık yapiyorsa...

Baskasi adina utanma duygusu yasiyorum resmen.

Normali cevresinin takdir etmesi halinde bile mahcubiyetle tesekkur etmekken...

İnsanin kendini tavirlariyla degil de sozleriyle yuceltmesi cok itici sahiden.

neden bunu yüzüne söylemiyorsun ? niye korkuyorsun ? bize yakinmanla eline vbirsey gecmezki ?
Bencede yanlis, ama bir insanin yanlisini arkadas olarak düzeltmen lazim.

iş ortamından arkadaş canım insan nasıl söyleyebilir ki .Hepimiz bakıyoruz sadece birbirimize . Desem ne olacak ki kıskanıyon mu der kadınız sonuçta

Hayir niye demiyeyimki ?
Her insan güzeldir bu bir kimse yarin ne olacagi beli olmaz bu iki.
Keske cesaretli olup bunu söylesen, inan o an sen dünyanin en güzel kizi olursun.

Benim karsimda simdiye kadar kimse böyle bir söylemde bulunmadi, bulunamazda, cünkü hemen saniyesinde cevabimi veririm. Böyle sacma sapan seylere hic tahammülüm olmaz acikcasi, zaten kimse cesaret edemezde böyle karsimda konusmaya...neyse ama suda var böyle insanlarla muhatapda degilim belki oda olabilir.

hahahhaahhh ondan bitanede bende var nereye gitsem herkes bana akıyor diyor
çok güzel oldğu içinmi
ucube olduğu içinmi
orası muama:)

Hayir niye demiyeyimki ?
Her insan güzeldir bu bir kimse yarin ne olacagi beli olmaz bu iki.
Keske cesaretli olup bunu söylesen, inan o an sen dünyanin en güzel kizi olursun.

Canım benim gerektiği zaman gereken insanlara rahatlıkla diyebiliyorum bundan çekinmiyorum kesinlikle ... Ama o bayan için bunu hissemedim napayım çoğu kişi hem fikir hani niye sürekli ben güzelim diyor

Benim de bi mesai arkadasim vardi. Surekli herkesin ona baktigini, laf attigini soylerdi. Ki cok defa yalanini yakalamisimdir bununla alakali.
Hele bir de 'ben uzunum, sen kisasin' muhabbeti vardi. Tamam ben 1.58 boyla kisayim da,1.62 boyla sen nasil uzun oluyosun anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…