- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Öyle insanlardan hep uzak dururum karakter meselesi kimine kimse güzelsin demez ama kendini çok beğenir kimide utanır çekinir yada şakaya vurur ayıp ya ben asla öylelerle arkadaşlık yapamamMerhabalar
Bazen bu durum çok itici gelebiliyor e kadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .
Ben olsa da söyleyemem . Ya da güzel hissetsem kendimi yine vurgulayamam.
Yani bunu sürekli güzelim diyen kişi ortalama altında bir hale sahip
Merhabalar
Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .
Ben gercekten kendini begenen, kendini guzel/yakisikli bulan, kendine guveni olan insanlarin bunu surekli dile getirmedigini/ getirmeyecegini dusunuyorum.. Surekli kendini oven insanlarin da aslinda kendine guveni olmayan insanlar olduguna inaniyorumMerhabalar
Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .
böyleleri için kendini bir b....sanıyor denir..kendini beğenmiş denir...zaten bir onlar güzel diğer herkes çirkin..onlara göreMerhabalar
Ayneeennnn benim de var ondan iki tane hem de.. Onlara sorsan isyerindeki butun erkekler o ikisine yaziyor ikisine asik.. Ben bunlarin bu muhabbetine ilk sahit oldugumda allah allah dedim onlar mi cok guzel ben mi cok cirkinim niye biri de benden hoslanmiyor ki dedim ( esprisine tabii ve kendi kendime) ya da disari cikiyorlar haftasonu, p.ertesi anlattiklari tek kac erkegin onlara nasil yazdigi oluyor. Hatta magazaya gidip kiyafet deniyorlar o zaman bile ordaki calisanlar bile agzi acik bakiyor..Valla bir kız güzelim deyip duruyorsa %100 çirkin ve komplekslidir.Kesin bilgi arkadaşlar yayalım.
Benim bir arkadaş var güzel falan değil,ama sevgilisi old. halde her erkeğe bakar yiyecek gibi,sonra erkek ona bakınca ay ben çok güzelim havalarına girer.İçten içe gülüyorum ben ama böyle kişilere.
Güzel ve akıllı kadınlar zaten belirtmez hiçbir şey bellidir çünkü.
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?