insan kendine sürekli neden güzelim der

Insanlarin arkasindan ortalama alti, bari biseye benzese laflari edilmese belki insanlar kendilerine daha cok guvenip bu sekilde kendi reklamini yapmaya ihtiyac duymaz. Devamli birbiri hakkinda konusan insanlarin oldugu bir toplumda normal, itici mi, evet ama normal de.

Ama soyle de bise yok mu, insanlarin senin hakkinda dusundugu ne kadar onemli olabilir ki?? Bilmiyorum tabi belki siz onemsiyor olabilirsiniz ama ben bunu dogru bulmuyorum baskasi bana guzel dedi diye guzel cirkin dedi diye cirkin aptal dedi diye aptal zeki dedi diye zeki olmam.. Ben kendimi bildikten sonra baskasi cok umrumda olmaz. Yeri geliyor esimin dedikleri benim isteklerimle uyusmuyorsa kendi bildigimi yaparim bilirim ki kendi istegimi yaparsam kendimi daha guzel dolayisiyla daha mutlu hissedecegim.. Yoksa dediginiz gibi insanlar o kadar kotu ki bu konuda, herkes herkes hakkinda konusmayi hak zannediyor kendinde karsindaki ne hisseder mutlu mu olur bunalima mi girer vs. Dusunmeden konusuyor. Ama bunlara kulaklarimizi tikamak da bizim elimizde bence. :)

Bende guzelim diye ortalarda dolasan cevresi tarafindan cok begenildigini soyleyen ve hakikaten coook guzel olan gormedim ciddi manada guzel olan arkadaslariminda soyle guzelim boyle guzelim dedigini duymadim cirkin ozguveni baska bisey

Kendini beğenmişlik ten başka birşey değil

Kendisini beğeniyor demek ki ne güzel
ben de yapamam hiç
kendi kendime bile aynanın karşısına geçip güzelim dediğimi pek hatırlamıyorum
ama insanın kendisini beğenmesi çok güzel bir şey bence kendini sevmek, beğenmek güzeldir
keşke hepimiz yapabilsek
ha ama tabi ki hava atar gibi sürekli ben güzelim diye ortalarda gezmek de kibire girer bence hoş değil abartı
her şey kararında güzel.

Wuhuuuu insanlar bu psikolojiye nasıl erişiyor aklım almıyor. Kendini hiç beğenmeyen biri olduğumdan mı acaba.

Başka kimseden duymadığındandır Gerçekten beğenilen biri zaten bu konuyu fazla düşünmez, bir de millete ben de şöyle güzelim demez

Ne güzel işte kendini beğeniyor ve seviyor , devamlı kendini kötüleyip karşı taraftan yok ya çok güzelsin cümlelerini duymayı bekleyenlerden daha dürüstçe kendini ortaya koyuyor.

Benim is arkadasimi anlatmissin canim. Baslarda saka yollu yapiyo saniyodum ama artik abartti o kadar itici geliyoki sen ovme eller ovsun falan diyorum napiyim dayanamiyorum diyo ustelik benim arkadasim ortalamanin altinda ve etrafnda ona surekli guzelsin falan diyen de yok. Cok itici gercektdn ben kompleksten kaynaklandgini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…