Boşanır... Bizim toplumumuzda çok yok ama batılı ülkelerde var. Kişi eşini seviyor ama artık monoton bir hal almış, aşk bitmiş sadece arkadaşlık kalmış hiiiççç aman yuvam yıkılmasın diye düşünmüyor, çat veriyor boşanma dilekçesini. Ha bu iyi bir şey mi? Bir yandan iyi bir yandan kötü. İnsan hayata bir defa geliyor ve ben aşkın gerekliliğine çok inanıyorum. Ama bir yandanda belli bi yaştan sonra zaten eşin yanındaki tek arkadaşın oluyor. Sanırım bu biraz da yaşla ilgili. Senin konuna gelince bazen insan çok sevdiği, çok aşık olduğu insandan bile bir zaman kurtulmak isteyebiliyor. Çok normal birşey. Önemli olan o zamanı doğru biçimde atlatabilmek.Eşinizi seviyorsanız ve aldatma yoksa boşanır mısınız? Sebepler ne olabilir mesela bunu çok merak ediyorum. Ben hep aldatma olmadığı sürece ve sevgi varsa boşanmam derdim ama öyle değilmiş. Dün ilk defa dilekçeleri araştırdım ve boşanmayı düşündüm bir anlık sinirle. Hatta aileler bile duydu. Şuan deniz duruldu ama ben hala o düşünceye nasıl geldim onu düşünüyorum. Ne oluyor bize böyle
Dilekce verilme asamasina gelinmedikce ailelerin duymamasi taraftariyim
Insanlar kotu niyetli olabilir zaten o seni bosamak istiyor diye esinizi dolduruyor olabilirler duzelecek seyde duzelmez boyle olunca
Asla sıkılmam canım anlatabilirsin, konuşmaya çok ihtiyacım varo kadar çok sebebi varki anlatsam sıkılırsın
Psikolojik/fiziksel şiddet olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?