İnsan neden boşanır?

Ben evli değilim ama bir erkekle yaşamak bana yalnız yaşamaktan daha çok zevk verirse evlenirim. Aynı şekilde onla yaşamaktansa yalnız yaşamayı tercih edecek konuma gelmişsem boşanırım gibi geliyor.

Mutsuzsam boşanırım. Aldatma, benim için tek başına boşanma sebebi değildir. Ama saygıyı kaybettiğimiz anda ne kadar sevgi olsa da arada, boşanırım.
Aldatmak eşe evlilige ve aileye yapilacak en buyuk saygisizliktir bu saygisizligi gormeyip arada saygi biterse bosanirim cok komikli olmuş sence sen esini aldatsan neyse en azindan saygili oyle aldatiyor mu der yada surdan bakalim esini baska bi kadinla paylasmayi tolore edebiliyosan kendine en ufak saygin yok demektir ki buda kendine saygisi olmayana kimse saygi duymaz

Adam dışarıda yaşadığı stresin hırsını evde alıyorsa boşanılır. Üstelik evdeki kadını hizmetçi gibi görmeye başlamışsa...
Ya bir defa kişilerden birinin ruh sağlığı yerinde değilse boşanılmalı. Örneğin öfke kontrolü yoksa. Bunun illa şiddete varması gerekmez. En ufak şeye en büyük tepkiyi veriyorsa da yeterli bence.

Sunlar gerekce olabilir mi mesela ? Esiniz 2 senelelik evliliginizde 2 sene boyunca salonda yatmissa , sizinle ayni yatakta uyumuyorsa ve sadece cinsellik amacli yataginiza geliyirsa, ayni zamanda sizi surekli eve cihazlar koyup dinliyorsa, ailenizle bayramlarda da dahil olmak uzere telefonda bile gorusmuyorsa , evi otel niyetine kullaniyorsa, maasini nereye harcadigini soylemiyorsa ve sizin maasinizi kullaniyorsa, Bakin bunlarin hisbiri siddet ve aldatma degil.. peki bunlarin Hepsi varsa bosanir miydiniz ?

ceyz kusura bakma ben burdaki arkadaşlar kadar iyimser olamayacağım..
öncelikle borçların kaynağını bilmek gerekiyor kesin olarak..
ortada habire giden bir para varsa ben o paranın KİME ya da neye yedirildiğini araştırırım..
genel bahanedir bu gözünü yaşartıp ben size yetemiyorum diyen erkek..
acı oldu belki ama ben sana boşan boşanma demem,ama enayi yerine de konma..o paralar nere gidiyor bul..
diyeceksin ki bankaya...ee sizin kapattığınız borçlar bankaya kocanın oluşturduğu o borcun ana parası nerde kimde.

Canım istediğini yazabilirsin kusura bakmam, dün hiç konuşmadık sabah da kalkıp işe gittik.Ona nasıl davranacağımı bilmiyorum,konuşasım bile gelmiyor. Borçların kaynağını biliyorum, ama biz onları öderken niye azalmadı niye bitmedi bu kadar senedir,onu asla bulamayacam.Kapattık bitti diyoruz,ufak ufak meblağların kaldığını,dosyayı kapatmadıklarını öğreniyoruz Bir arkadaş yazmış, bu seferkini de kapatacağız hatta ben kendim gidicem, bundan sonra yine karşıma böyle bir şey çıkarsa ozaman boşanmayı düşüneceğim çünkü evladı olan bir insan,azıcık bir borcu ödemeyip faiz üstüne dfaiz bindirmez.Sorumsuz işte başka bişe değil

baska insanlarla birlikte olmayi saygisizlik olarak nitelendirmiyorum. bakis acilarimiz farkli belli ki. bu konuyu tartismayacagim.

kimse boşanmak için evlenmiyor ama eğer evlendiğin adam seni sürekli üzüyorsa oturup devam mı etmek gerekir, ben ömürlük görüyorum evliliği diye? en ufak şeyden kimsenin yuvasını yıkacağını düşünmüyorum ben. çok emekle kuruluyor tüm hayatlar çünkü. bir de kimsenin evinde başbaşa kalınca neler yaşadığını bilemeyiz.

İki taraf da ilişkiye ömürlük gözüyle bakmıyorsa olur boşanmalar bence. Yoksa ayrılmak için çok sebep var, en küçük kavgalar bile ayrılık sebebi olabilir.

evet, hakveriyorum..
şiddet ve aldatma diye sınırlandırmamak gerek..
güvensizlik ve sevgi açlığı da ciddi problem..

Saygının bittiği,yalanların başladığı,şiddetin olduğu bir evlilik bitmiştir.Mücadele için tek bir sebep kalmadıysa,her günün sana zehir oluyorsa ,kendini bırakıp başkaları ne der diye evliliği yürütmeye çalışılıyorsa,çocuk bile varsa kurtarmıyor çünkü O Evlilik BITMIŞTIR....

aldatma yoksa da boşanılıyorrrr....

seviyorsun diye susuyorsun

aşk diyorsun

alışkanlık diyorsun

acıyorsun

sonra nefret diyorsun

en sonunda hiç bir şey hissetmiyorsun

başında koca mı koca başka bir b... yaramıyordu

yıllarca konuştum evin duvarları çatladı kolonlar patladı rahmetlide tık yokk yani anlayacağınız

benim rahmetli 13 yıl bunları sırayla uygululadım sonuç sıfır balık baştan kokar misali

evin geçimi bende çocuk sorumluluğu bende

13 yıl sustum altan aldım üsten aldım(evladımı için )bana atacak bahane bulamadı 7 ay önce çekti gittii

anlaşmalı da boşanmıyorr ama eninde sonunda boşanılacak

ha evde ha varlığı ha yokluğuuu hissetmiyorum bile

evden gidince oğlunla daha çok iliglenir oldu

ha üzgün müyüm yooo gayet huzurluyummm

İki taraf da dedim zaten, iki tarafın da geçinmeye niyeti yoksa bir kişinin omzuna yüklenir ilişki. Ben evlenip boşanmadım ama düğünüme on beş gün kala yarı yolda bırakıldım. Sebebi gerçekten ufacık şeylerdi.

Kendisi çalışmıyor mu, 13 yıl da çokmuş iyi dayanmışsınız. Evin sorumluluğunu kadına yükleyen insanlardan nefret ediyorum

Kendisi çalışmıyor mu, 13 yıl da çokmuş iyi dayanmışsınız. Evin sorumluluğunu kadına yükleyen insanlardan nefret ediyorum

aaa çalışmaz mı heç küçük esnaf kendileriii

fakat hep ödemelerimiz olur

holdingimiz kalkınsın diye uğraştık ama nafile bu kafayla giderse yakından anası gil bakar hoş şimdi bakıyorlar

Yok herkes benim tarafımda,eşim yerin dibine girdi dün zaten. Evin geçimi konusunda borçlar konusunda hep yalanlar,tek başına halletmeye çalışıp eline yüzüne bulaştırmalar... Yoruldum artık
Maddiyat da sebep olabilir elbette. Her ay açık veren bütçe krize neden olur.

Kızlar bende boşanmaya düşünüyorum dün kocam bana 50 yaşıma geldiğimde seninle evli olduğuma çok pişman olacağım dedi. Çok fazla şey söyledi ama en çok zorunda giden bu cümlesi oldu. Siz olsaydınız ne yapardınız. Zor durumdayım

Nasıl yani, nedeni neymiş? Hem de hamilesin,bir anlık sinirle bile söylese azıcık düşünmesi lazım

Nedenini şöyle söyleyeyim geçen pazar günü ev taşıdık gel yerleşim dedim beyefendi sabahtan akşama kadar sözde kurban bakmaya gitti akşam üstü de eve erkek işçiler geldi bi arıza için gel dedim gelmedi. Gelince niye gelmedin elin adamları evde dedim çıkıp arkadaşına gitseydin dedi. 3 yaşında bi çocuğum daha var aksama kadar durmadan ev yerleştirdim yorgunluktan oluyorum dedim birde çalışıyorum haftasonu bitirelim dedim. Benim kocaman derdi bekarliktaki gibi gezip eglenememesi evlilik sorumlulugunu kaldiramiyor. Psikolojik olarak çökertti beni çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…