- 11 Eylül 2014
- 57
- 31
- 18
- 34
Aldatmak eşe evlilige ve aileye yapilacak en buyuk saygisizliktir bu saygisizligi gormeyip arada saygi biterse bosanirim cok komikli olmuşMutsuzsam boşanırım. Aldatma, benim için tek başına boşanma sebebi değildir. Ama saygıyı kaybettiğimiz anda ne kadar sevgi olsa da arada, boşanırım.
Canım istediğini yazabilirsin kusura bakmam, dün hiç konuşmadık sabah da kalkıp işe gittik.Ona nasıl davranacağımı bilmiyorum,konuşasım bile gelmiyor. Borçların kaynağını biliyorum, ama biz onları öderken niye azalmadı niye bitmedi bu kadar senedir,onu asla bulamayacam.Kapattık bitti diyoruz,ufak ufak meblağların kaldığını,dosyayı kapatmadıklarını öğreniyoruz Bir arkadaş yazmış, bu seferkini de kapatacağız hatta ben kendim gidicem, bundan sonra yine karşıma böyle bir şey çıkarsa ozaman boşanmayı düşüneceğim çünkü evladı olan bir insan,azıcık bir borcu ödemeyip faiz üstüne dfaiz bindirmez.Sorumsuz işte başka bişe değilceyz kusura bakma ben burdaki arkadaşlar kadar iyimser olamayacağım..
öncelikle borçların kaynağını bilmek gerekiyor kesin olarak..
ortada habire giden bir para varsa ben o paranın KİME ya da neye yedirildiğini araştırırım..
genel bahanedir bu gözünü yaşartıp ben size yetemiyorum diyen erkek..
acı oldu belki ama ben sana boşan boşanma demem,ama enayi yerine de konma..o paralar nere gidiyor bul..
diyeceksin ki bankaya...ee sizin kapattığınız borçlar bankaya kocanın oluşturduğu o borcun ana parası nerde kimde.
baska insanlarla birlikte olmayi saygisizlik olarak nitelendirmiyorum. bakis acilarimiz farkli belli ki. bu konuyu tartismayacagim.Aldatmak eşe evlilige ve aileye yapilacak en buyuk saygisizliktir bu saygisizligi gormeyip arada saygi biterse bosanirim cok komikli olmuşsence sen esini aldatsan neyse en azindan saygili oyle aldatiyor mu der yada surdan bakalim esini baska bi kadinla paylasmayi tolore edebiliyosan kendine en ufak saygin yok demektir ki buda kendine saygisi olmayana kimse saygi duymaz
İki taraf da ilişkiye ömürlük gözüyle bakmıyorsa olur boşanmalar bence. Yoksa ayrılmak için çok sebep var, en küçük kavgalar bile ayrılık sebebi olabilir.
Sunlar gerekce olabilir mi mesela ? Esiniz 2 senelelik evliliginizde 2 sene boyunca salonda yatmissa , sizinle ayni yatakta uyumuyorsa ve sadece cinsellik amacli yataginiza geliyirsa, ayni zamanda sizi surekli eve cihazlar koyup dinliyorsa, ailenizle bayramlarda da dahil olmak uzere telefonda bile gorusmuyorsa , evi otel niyetine kullaniyorsa, maasini nereye harcadigini soylemiyorsa ve sizin maasinizi kullaniyorsa, Bakin bunlarin hisbiri siddet ve aldatma degil.. peki bunlarin Hepsi varsa bosanir miydiniz ?
Eşinizi seviyorsanız ve aldatma yoksa boşanır mısınız? Sebepler ne olabilir mesela bunu çok merak ediyorum. Ben hep aldatma olmadığı sürece ve sevgi varsa boşanmam derdim ama öyle değilmiş. Dün ilk defa dilekçeleri araştırdım ve boşanmayı düşündüm bir anlık sinirle. Hatta aileler bile duydu. Şuan deniz duruldu ama ben hala o düşünceye nasıl geldim onu düşünüyorum. Ne oluyor bize böyle
Kendisi çalışmıyor mu, 13 yıl da çokmuş iyi dayanmışsınız. Evin sorumluluğunu kadına yükleyen insanlardan nefret ediyorumaldatma yoksa da boşanılıyorrrr....
seviyorsun diye susuyorsun
aşk diyorsun
alışkanlık diyorsun
acıyorsun
sonra nefret diyorsun
en sonunda hiç bir şey hissetmiyorsun
başında koca mı koca başka bir b... yaramıyordu
yıllarca konuştum evin duvarları çatladı kolonlar patladı rahmetlide tık yokk yani anlayacağınız
benim rahmetli 13 yıl bunları sırayla uygululadım sonuç sıfır balık baştan kokar misali
evin geçimi bende çocuk sorumluluğu bende
13 yıl sustum altan aldım üsten aldım(evladımı için )bana atacak bahane bulamadı 7 ay önce çekti gittii
anlaşmalı da boşanmıyorr ama eninde sonunda boşanılacak
ha evde ha varlığı ha yokluğuuu hissetmiyorum bile
evden gidince oğlunla daha çok iliglenir oldu
ha üzgün müyüm yooo gayet huzurluyummm
Kendisi çalışmıyor mu, 13 yıl da çokmuş iyi dayanmışsınız. Evin sorumluluğunu kadına yükleyen insanlardan nefret ediyorum
Maddiyat da sebep olabilir elbette. Her ay açık veren bütçe krize neden olur.Yok herkes benim tarafımda,eşim yerin dibine girdi dün zaten. Evin geçimi konusunda borçlar konusunda hep yalanlar,tek başına halletmeye çalışıp eline yüzüne bulaştırmalar... Yoruldum artık
Nasıl yani, nedeni neymiş? Hem de hamilesin,bir anlık sinirle bile söylese azıcık düşünmesi lazımKızlar bende boşanmaya düşünüyorum dün kocam bana 50 yaşıma geldiğimde seninle evli olduğuma çok pişman olacağım dedi. Çok fazla şey söyledi ama en çok zorunda giden bu cümlesi oldu. Siz olsaydınız ne yapardınız. Zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?