insan neden çocuk sahibi olur??? lütfennn yazalım

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
686
916
303
Başlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.

Cevaplarınızı bekliyorum ve almadan da gitmeyeceğim

Başlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.

Aslında mantık açısından baktın mı sen büyütüyorsun, yediriyorsun, içiriyorsun, hastalandığında dünyan yıkılıyor ama büyüdüğünde evlenip gidiyor.

Duygusal açıdan baktın mı gerçekten evin neşesi. Rabbim evlat acısı kimseye vermesin. Çok tatlı bir duygu. Dün gece erken uyudu bebeğim. Eşimle çay içerken onun taklitinin yapıp gülüyorduk.

Heralde bir sürü mantıklı sebebi vardır, çocuk yapmadan önce hic düşünmemiştim. Sürpriz oldu biraz çünkü.

Ama şimdi düşünüyorum da sırf bebek ayakları için bile çocuk yapılmalıymış sanki yaaa. O kadar tatlı ki

Ben bir insan yetiştirmek için istedim.
Ona bildiklerimi öğretmek ve bilmediklerimi beraber öğrenmek için.

Başka bir sebebi yok benim açımdan

çok teşekkür ederim cevabınız için evliliğim oturdu çok şükür sadece çocuk konusunda cesaretlenmeye ihtiyacım var

Özgürlüğüme, uykuma, keyfe keder canım ne isterse düşünmeden yapan bir insan olarak heralde olmasada olur derken bir anda içimden bir ses veya hormonlar çocuk sahibi olmanın beni çok olumlu etkileyeceğini bir bebeği yeniden yetiştirmede destek olmanın beni geliştiriceğini düşündürmeye başladı.
Sonra karar verdim bu duyguyu tatmam gerekiyo hem ailemiz büyür dedim. Bunlar somut nedenlere dayalıydı hep.
Ama kalp atışını duyduğumda bunca zaman yaşadığım hiçbirşeyin bu kadar anlamlı ve huzurlu hissettirdiğini anımsamıyorum.
O nedenle evliliği düzgün, maddi olarak zorlanmıcak, kişisel olarak da kendini geliştiren, psikolojisi sağlam herkes evlat sahibi olmalı sanırım

sevdiğinden bi parçayı dünyaya getirmek için.. biz eğer erkek arkadaşımla ayrılmayıp evlenseydik seve seve ondan çocuk sahibi olurdum

Dünyanın en güzel anne kelimesini bebeğinden duyacaksın yürümesi konuşması gulmesi her şeyine şahit oluyorsun 0 'dan bir insanı hayata hazirliyorsun eşin yoksa bile evde bebegin var ve hiç canin sıkılmaz hergün yatıp kalktığında şükür sebebin olur rabbim aratmasin isteyip bakabilecek herkese nasip etsin

çocukları çok seviyorum aslında...ama kendi çocuğun hayat boyu sürecek bir sorumluluk o açıdan annelerin fikrini almak istedim...
Coooookkkk uzun bi yolculuk ve hep sırtında olacak emin ol, ay bi yuruse rahatim, ay bi konussa, ay bi tuvaletini soylese.... Derken bitmiyor eminki 40 yasinada gelse o hep benimle olacak ... Bu yüzden tamamen hazir olmayla alakalı

Bana göre mantıklı hiçbir yanı yok
Bazen düşünüyorum cocugun evlilige ne gibi artısı var ama gercekten bulamıyorum

Benimki içten gelen bişeydi,bi anda bebek görünce aglamaya baslıyordum benim neden yok diye,evin içinde pıtır pıtır dolaşan bi bebek hep hayal ediyordum.o sebeple yapıverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…