Aslında mantık açısından baktın mı sen büyütüyorsun, yediriyorsun, içiriyorsun, hastalandığında dünyan yıkılıyor ama büyüdüğünde evlenip gidiyor.Başlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Cevaplarınızı bekliyorum ve almadan da gitmeyeceğim
Başlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Aslında mantık açısından baktın mı sen büyütüyorsun, yediriyorsun, içiriyorsun, hastalandığında dünyan yıkılıyor ama büyüdüğünde evlenip gidiyor.
Duygusal açıdan baktın mı gerçekten evin neşesi. Rabbim evlat acısı kimseye vermesin. Çok tatlı bir duygu. Dün gece erken uyudu bebeğim. Eşimle çay içerken onun taklitinin yapıp gülüyorduk.
Annelik hissi Allahtan gelen çok farklı bir duygu. İçinden gelmeli.çok teşekkür ederim cevabınız için evliliğim oturdu çok şükür sadece çocuk konusunda cesaretlenmeye ihtiyacım var
Cocugum yok. Cocuk sahibi olmanin mantikli bir yani yok bana gore ama gülüşü, anne demesi dunyaya bedelmiş oyle diyorlar o yuzden yapabilirsin mesela.
sevdiğinden bi parçayı dünyaya getirmek için.. biz eğer erkek arkadaşımla ayrılmayıp evlenseydik seve seve ondan çocuk sahibi olurdumBaşlıktan da anlaşılacağı gibi... Pozitif yönlerini yazalım lütfen...Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.
Bence senin daha zamana ihtiyacin var!
Coooookkkk uzun bi yolculuk ve hep sırtında olacak emin ol, ay bi yuruse rahatim, ay bi konussa, ay bi tuvaletini soylese.... Derken bitmiyor eminki 40 yasinada gelse o hep benimle olacak ... Bu yüzden tamamen hazir olmayla alakalıçocukları çok seviyorum aslında...ama kendi çocuğun hayat boyu sürecek bir sorumluluk o açıdan annelerin fikrini almak istedim...
Neden cesarete ihtiyacın var? Baskılar yüzünden gebe kalmak için ikna etmeye çalışmıyorsundur inşallah kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?