İnsandan Nefret Ettim .

İnan dişardakilerin ne yaptiği çok umurumda değil ama mevzu aile olunca insan sorguluyor insan ailesine bile guvenemezse kime güvenebilir?
Kimseye kuşum. kimseye güvenmemek lazım. Hele aileye,hele kocaya,hele çocuğuna asla. Çünkü sokaktaki insan sana zarar veremez. Her zaman en yakındakilerden kazık yersin,en yakının seni zarara sokar maddi manevi. Bu işler böyle. Hayatta her zaman önce sen olacaksın. Sonra diğerleri.

Hayat gerçekten hiç adil değil. Dünya hassas kalpler için bir cehennem .

Evet bunun vakti geldi artık farkındayım müthiş bunaldım çünkü. Keşke yok olabilseydim dediğim zamanlardayım.

Aaa beni anlamışsınız.

İnsanlardan darbeler yiye yiye tamda böyle oldum.

İnan dişardakilerin ne yaptiği çok umurumda değil ama mevzu aile olunca insan sorguluyor insan ailesine bile guvenemezse kime güvenebilir?
Kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin, aile mi atalar boşuna mı demiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye, anne baba kardeşlerin varsa onları bilemem de dayı amca hala teyze kuzen vs pekala hayatından çıkarılabilir fertler.

Siz ilişkiler konusunda takıntılısınız bence önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bu kadar kafaya takmak insanı hasta eder. O yüzden baştan bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.
İlişkilerde öncelikle alma verme dengesini iyi kurmak gerekiyor. Karşıdaki size maddi manevi birşey vermiyorsa sizde vermeyin. Bunu yaparsanız hem iyilik yaptım diyerek kimseden beklentiniz olmaz hem de kinlenip kendinizi yıpratmazsınız.

Arada bana sarıyorsun ya.Hic üzgün durmuyorsun.

Ay mune iyiki geldin ya . Ya bayramda bi düğüne gittik masada birbirine laf etmeyen kalmadı aman yarabbim ulen zaten bi bayramda düğünde bir araya geliyorsunuz bi doğru durun be o ona laf sokar o ona burun kıvırır siz akrabasiniz akraba diyesim geldi .

Evet biraz fazla takıntılıyım. Bu ara fazla kendimi dinliyorum galiba iyice takıntılı oldum.

Bir yaştan sonra aileninde pek bir anlamı kalmıyor, bana zarar veren kardeşim bile olsa keserim ilişkiyi zaten bir tanesi ile 4 yıldan fazladır görüşmüyorum. İnsanlar değişmiyor maalesef aileden bile olsa kötü kötüdür

Çok doğru bir yorum ss aldım :)

Yoruldum be atre valla yoruldum .kesilen ben de artık kaldıramıyorum çünkü ne halleri varsa görsünler.

Ben cikaramiyorum annem yok kardeşim yok muayene olucam yanımda bayan olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…