Kimseye kuşum.İnan dişardakilerin ne yaptiği çok umurumda değil ama mevzu aile olunca insan sorguluyor insan ailesine bile guvenemezse kime güvenebilir?
Hayat gerçekten hiç adil değil. Dünya hassas kalpler için bir cehennem .Kimseye kuşum.kimseye güvenmemek lazım. Hele aileye,hele kocaya,hele çocuğuna asla. Çünkü sokaktaki insan sana zarar veremez. Her zaman en yakındakilerden kazık yersin,en yakının seni zarara sokar maddi manevi. Bu işler böyle. Hayatta her zaman önce sen olacaksın. Sonra diğerleri.
Evet bunun vakti geldi artık farkındayım müthiş bunaldım çünkü. Keşke yok olabilseydim dediğim zamanlardayım.Ne iyilik yap, ne kötülük yap. Sadece kendin için yaşa, bir ortamda birisinin adı geçerse tek kelime dahi etme hatta kalabalık ortamlardan uzak dur, yalnız kalmaya çalış, insanlardan uzaklaş kendi iç dünyana dön, herkesi uzaktan izle.
Aaa beni anlamışsınız.Ne iyilik yap, ne kötülük yap. Sadece kendin için yaşa, bir ortamda birisinin adı geçerse tek kelime dahi etme hatta kalabalık ortamlardan uzak dur, yalnız kalmaya çalış, insanlardan uzaklaş kendi iç dünyana dön, herkesi uzaktan izle.
Kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin, aile miİnan dişardakilerin ne yaptiği çok umurumda değil ama mevzu aile olunca insan sorguluyor insan ailesine bile guvenemezse kime güvenebilir?
Arada bana sarıyorsun ya.Hic üzgün durmuyorsun.Son iki üç senedir hep aynı şeyle sınanıyorum. Kime iyilik ,insanlık yaptıysam ondan hep ya bi kötülük ya bi pislik ya da kötü bir laf duyuyorum . Tabiki de şuna şunu yaptım buna bunu yaptım diye başa kakmiyorum burda da zaten yazmayacağım. Namaz kilmiyorum oruçta tutmuyorum ama dinim gereği iyi insan olmaya çalışıyorum şimdi mevzuyu neden dine bağladım onu da bilmiyorum . Ama yok yani 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa sana yapmadığı pisliği bırakmıyor ben de mi sorun var çok mu değer veriyorum bilmiyorum bana mi denk geliyor kendimi sorgulamaya başladım artık ve müthiş yoruldum . İNSANLAR ÇOK KÖTUSUNUZ ! Bir akıl verin ya kendime düzeltmem gereken birşey varsa düzelteceğim.
Ay mune iyiki geldin ya . Ya bayramda bi düğüne gittik masada birbirine laf etmeyen kalmadı aman yarabbim ulen zaten bi bayramda düğünde bir araya geliyorsunuz bi doğru durun be o ona laf sokar o ona burun kıvırır siz akrabasiniz akraba diyesim geldi .Kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin, aile miatalar boşuna mı demiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye, anne baba kardeşlerin varsa onları bilemem de dayı amca hala teyze kuzen vs pekala hayatından çıkarılabilir fertler.
Evet biraz fazla takıntılıyım. Bu ara fazla kendimi dinliyorum galiba iyice takıntılı oldum.Siz ilişkiler konusunda takıntılısınız bence önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bu kadar kafaya takmak insanı hasta eder. O yüzden baştan bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.
İlişkilerde öncelikle alma verme dengesini iyi kurmak gerekiyor. Karşıdaki size maddi manevi birşey vermiyorsa sizde vermeyin. Bunu yaparsanız hem iyilik yaptım diyerek kimseden beklentiniz olmaz hem de kinlenip kendinizi yıpratmazsınız.
Sana geçen gün çok kafana takıyorsun ne halleri varsa görsünler sal gitsin , aynı şehirdeyiz gel kahve içelim kafan dağılsın da dedim nuranka .Arada bana sarıyorsun ya.Hic üzgün durmuyorsun.
Kahve içmeye çağiran cok bu ara evde sıkılıyorum ama kahve de icemem.Biraz iyileşmem lazım.Sana geçen gün çok kafana takıyorsun ne halleri varsa görsünler sal gitsin , aynı şehirdeyiz gel kahve içelim kafan dağılsın da dedim nuranka .
İyi.Kahve içmeye çağiran cok bu ara evde sıkılıyorum ama kahve de icemem.Biraz iyileşmem lazım.
Ne kadar az insan o kadar huzur.Fazla takma kimseyi.
Bir yaştan sonra aileninde pek bir anlamı kalmıyor, bana zarar veren kardeşim bile olsa keserim ilişkiyi zaten bir tanesi ile 4 yıldan fazladır görüşmüyorum. İnsanlar değişmiyor maalesef aileden bile olsa kötü kötüdürİnan dişardakilerin ne yaptiği çok umurumda değil ama mevzu aile olunca insan sorguluyor insan ailesine bile guvenemezse kime güvenebilir?
Çok doğru bir yorum ss aldım :)Alma verme dengesi diye birsey okudum gecenlerde
Karsilik almadan cok fazla iyilik yapmayin yoksa kotu enerjileri siz toplarsiniz deniyor
(Hayvanlar haric tabiki)
Mesela bir insana surekli iyilik yapariz karsilik beklemeden
Sonra da o kotuluk yapinca ama ben sana iyilik yaptim deriz o da "yapmasaydin" der
Ve hep yaptigin icin o senin gorevin olmustur bir gun ters davransan en kotu sen olursun
Ben bi komsuma hep tabak gonderirdim ne pisirsem gonderirdim tabaklar bos donerdi olsun zaten doldursun diye dusunmezdim
Birgun bi tatli yapmistim hikayemde paylasmistim neden ondan gondermedin diye sitem etmistiyeni yeni aydinlaniyorum insan iliskilerinde
Yoruldum be atre valla yoruldum .kesilen ben de artık kaldıramıyorum çünkü ne halleri varsa görsünler.Bir yaştan sonra aileninde pek bir anlamı kalmıyor, bana zarar veren kardeşim bile olsa keserim ilişkiyi zaten bir tanesi ile 4 yıldan fazladır görüşmüyorum. İnsanlar değişmiyor maalesef aileden bile olsa kötü kötüdür
Ben cikaramiyorum annem yok kardeşim yok muayene olucam yanımda bayan olması lazım.Kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin, aile miatalar boşuna mı demiş akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye, anne baba kardeşlerin varsa onları bilemem de dayı amca hala teyze kuzen vs pekala hayatından çıkarılabilir fertler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?