- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
AmaaanSon iki üç senedir hep aynı şeyle sınanıyorum. Kime iyilik ,insanlık yaptıysam ondan hep ya bi kötülük ya bi pislik ya da kötü bir laf duyuyorum . Tabiki de şuna şunu yaptım buna bunu yaptım diye başa kakmiyorum burda da zaten yazmayacağım. Namaz kilmiyorum oruçta tutmuyorum ama dinim gereği iyi insan olmaya çalışıyorum şimdi mevzuyu neden dine bağladım onu da bilmiyorum . Ama yok yani 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa sana yapmadığı pisliği bırakmıyor ben de mi sorun var çok mu değer veriyorum bilmiyorum bana mi denk geliyor kendimi sorgulamaya başladım artık ve müthiş yoruldum . İNSANLAR ÇOK KÖTUSUNUZ ! Bir akıl verin ya kendime düzeltmem gereken birşey varsa düzelteceğim.
Bir yaştan sonra aileninde pek bir anlamı kalmıyor, bana zarar veren kardeşim bile olsa keserim ilişkiyi zaten bir tanesi ile 4 yıldan fazladır görüşmüyorum. İnsanlar değişmiyor maalesef aileden bile olsa kötü kötüdür
Valla bazen de insanlar bunu zorla dedirtiyor. Başıma geldi Bi arkadaşım talep etmediğim istemediğim halde yanımda oldu(doğumda) . Sonra onun yanında olamayacağım Bi dönemde (lohusalık) benden karşılık bekledi. Ben sana şöyle yaptım böyle yaptım sen benim yanımda olmadın diye tabiri caizse ağzıma s.çtı. O zaman bu lafı hiç sevmesem de benim bu süreçte yanında olamayacağımı biliyordun, madem öyle yapmasaydın dedim. Evet bence de her şey karşılıklı ama karşılığını hemen ve birebir bekleyeceğiniz şeyler yapmayın.Yapmasaydın diye yüze vurmak müthiş pislik bir davranış.
tolin valla ben akrabalık ilişkilerine bağlarına inanmıyorum daha doğrusu 13 yıl önce babamın vefatı 11 gün önce de annemin vefatıyla beraber akrabalık müessesesi çöktü bendeAy mune iyiki geldin ya . Ya bayramda bi düğüne gittik masada birbirine laf etmeyen kalmadı aman yarabbim ulen zaten bi bayramda düğünde bir araya geliyorsunuz bi doğru durun be o ona laf sokar o ona burun kıvırır siz akrabasiniz akraba diyesim geldi .
Neden? Anestezi vb almadığınız sürece muayenelerde tek başına olabilirsiniz, gebelik takibi ve doğum dışında birçok muayeneye tek başına gittim mamografi usg tahliller ne gerekiyorsa yaptırdım.Ben cikaramiyorum annem yok kardeşim yok muayene olucam yanımda bayan olması lazım.
MaalesefKardesınızle mı
Başınız sağolsun.Bende annem vefat edince herkesten sogumustum.Listede öyle yazıyor.Yalniz gelmeyin yazıyor.tolin valla ben akrabalık ilişkilerine bağlarına inanmıyorum daha doğrusu 13 yıl önce babamın vefatı 11 gün önce de annemin vefatıyla beraber akrabalık müessesesi çöktü bendehayatları gıybet ve iki yüzlülükten ibaret olan insanlarla akraba olmaktansa hiç görüşmemek daha iyidir, çıkarabildiklerini hayatından komple çıkar ferahlama rahatlama geliyor inan ki
Neden? Anestezi vb almadığınız sürece muayenelerde tek başına olabilirsiniz, gebelik takibi ve doğum dışında birçok muayeneye tek başına gittim mamografi usg tahliller ne gerekiyorsa yaptırdım.
İnsanlar değişmiyor tolin o yüzden kendi yoluna bakacaksın, üzülmeyeceksinYoruldum be atre valla yoruldum .kesilen ben de artık kaldıramıyorum çünkü ne halleri varsa görsünler.
Sağ olun, size de çok geçmiş olsunBaşınız sağolsun.Bende annem vefat edince herkesten sogumustum.Listede öyle yazıyor.Yalniz gelmeyin yazıyor.
Başın sağolsun Mune bilmiyordumtolin valla ben akrabalık ilişkilerine bağlarına inanmıyorum daha doğrusu 13 yıl önce babamın vefatı 11 gün önce de annemin vefatıyla beraber akrabalık müessesesi çöktü bendehayatları gıybet ve iki yüzlülükten ibaret olan insanlarla akraba olmaktansa hiç görüşmemek daha iyidir, çıkarabildiklerini hayatından komple çıkar ferahlama rahatlama geliyor inan ki
Neden? Anestezi vb almadığınız sürece muayenelerde tek başına olabilirsiniz, gebelik takibi ve doğum dışında birçok muayeneye tek başına gittim mamografi usg tahliller ne gerekiyorsa yaptırdım.
Sağ ol ATTRAENTE, amin inşallah hepimizin ölmüşleri nur içinde yatsınBaşın sağolsun Mune bilmiyordumanneciğinde babacığında nurda yatsınlar
ÜzülmeMaalesef
Ana baba yadigarı gözüyle bakıyorsun ama bazıları insan olamıyor. 46 yaşındayım kimse için gereksiz fedakarlık yapmamayı öğrendim artık
Sağ olunMune başın sağolsun
Bu işlerde denge çok önemli herkes iyi değil herkes kötü değil.
Bak foruma bak her gruptan insan var. Dalga geçen, gicikligina yazan, anlamayan, şak diye çözüp yardımcı olmaya çalışan, sert yazsa da doğruyu yazan.
Ben sizi kime benzettim. Bazen bir konuda yüzleşmek istemediği şeyler söylenince hepiniz fesatsiniz deyip çıkan tipler var ya. Onun gibi. Herkes kötü değil. Sizin davranış biciminizde sorun vardır.
Evet ikisi bir arada gibi olmus
Eksiklik hissettirmiyor da ailem neden böyle diye bir burukluk oluyor içimde, nasip artık bana da bu düşmüş, çok teşekkür ederim desteğin içinÜzülmeneden uzuluyosun
gorusmuyor olmak bı eksiklik hissettirmesın sana
Bi de hiç şaşmaz bu gereksiz iyilik yapanların iyilikleri çok abartılı çok gösterişli olur. Narsistler gibi resmen kendine bağlamak borçlu bırakmak amacıyla hiç samimi olmayan şeylerdir. Nerde abartı var ondan korkacaksın zaten.Olayları yazmamişsiniz ama bu şekilde iyilik yaptım kötü karşılık buldum diye sitem edenlerin yaptıklarını dinlediğimde ya da okuduğumda hepsi gereksiz iyilik ya da kendisinden istenmeyen iyilikleri yapma peşinde insanlardı. Istisnasina pek rastlamadım.
30 yaşımdayım ve hiç iyilik yaptığımdan kötülük bulmadim mesela.
Tabi ki yazmadığınız için öyle varsayuyorum tecrübelerimden yola çıkarak.
Gereksiz iyilik yapmamak lazim
Yeni bir kavram var gizli narsist diye. Psikiyatr dışarıdan anlayamazsınız Ahhh ne iyi dersiniz demişti.Bi de hiç şaşmaz bu gereksiz iyilik yapanların iyilikleri çok abartılı çok gösterişli olur. Narsistler gibi resmen kendine bağlamak borçlu bırakmak amacıyla hiç samimi olmayan şeylerdir. Nerde abartı var ondan korkacaksın zaten.
Tolin senden bahsetmiyorum bu arada. Laf lafı açtı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?