İnsandan Nefret Ettim .

Ha yok ya ben bu kadar değilim bana kötülük yapmasında beni aramasın sormasın beni sallamasin umrumdu olmaz yoksa kimse bana tapsin gibi bir düşüncem yok çok şükür.
Yok kesinlikle sana benzeterek yazmazdım böylesi de var malesef gibilerinden. Bu konuda çok dolmuştum senin konuda içimi dökmüş oldum.

Yok kesinlikle sana benzeterek yazmazdım böylesi de var malesef gibilerinden. Bu konuda çok dolmuştum senin konuda içimi dökmüş oldum.
İyi yaptın ne varsa dokun içinizde/içimizde ne varsa dökülsün. Ben de çok doldum bunaldım yeter artık moduna geldim .

Bu benim kendimi mahvettikten sonra benimsediğim felsefem

Hayatımdan teyzemi, kuzenimi ve bazı sözde arkadaşlarımı çıkarttıktan sonra nefes aldğımı farkettim.

Bi kamu spotu vardı ya hani; bu kadar mı farkeder? Gençleştim resmen diye aynen öyle oldum

Evet kötü insanlar var maalesef. Ama ben sırf onlar var diye iyilik yapmaktan, iyi olmaktan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum. Kimseye haddinden fazla değer vermeyin tabii ama herkesi de kesin kötülük yapacak diye baştan elemeyin.

Zaten bir süre sonra insanın radarı gelişiyor. Kim iyi kim kötü seziliyor. Ona göre gardınızı alıp devam etmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…