İnsanın ailesi mi çok düşkün ve bağlı olmalı? Eşi mi?

kanada

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
4.117
6.399
683
Arkadaşlar bazıları çok şanslı belki ama şanssız olanlar, ya da tek taraftan yüzü gülenler hangisini isterdiniz? Ben eşimle çok mutluyum fakat ailem tarafından hep yalnız bırakıldım ve hiç onlara düşkün hissetmiyorum kendimi, başka aileleri görüncede yazık diyorum şu hale bak

Aileme duskun biriyim ama hangisi ile geçimin daha iyi olsun diye sorulsaydi, mutlaka secim yapmak gerekseydi, eşim ve çocuklarımla daha iyi olmayi seçerdim.. Çünkü evin içi, hayatın onlarla geçiyor..
Elbette aile de cok onemli ama bi yerde herkes disarda kaliyor..
Büyük kavgalar, küslükler, uzaklıklar olmasin tabii ki, o ayri..
Hangisi dediginiz icin boyle bi cevap verdim..

Evlendikten sonra aile bir tık dışarıda kalıyor bence . Çünkü sen yeni bir aile kurmuş oluyoRsun düzenin hayatın var . Ben ailemi çok seviyorum ama öyle aşırı bir davranışım yok

Haklısın sanırım, insan elindekinin yanındakinin kıymetini bilemiyor bazen

Haklısın sanırım, insan elindekinin yanındakinin kıymetini bilemiyor bazen
Bir de, anne baba kardes ile bi sekilde duzelip devam ediyorsun ama eşin ile sorunlar varsa toparlamasi genelde cok zor oluyor.. O nedenle hayirli bi eş bence buyuk nimet.. Sukretmek, mutlu olmak lazim..

Ben de öyleyim ne yazık ki. Annem biliyorum ki kardeşlerimle çok iyi olsun, arayıp sormaz beni. Ama napayım değiştiremiyorsun aileni. En iyisi kabullenmek ve umursamamak...

Ben de öyleyim ne yazık ki. Annem biliyorum ki kardeşlerimle çok iyi olsun, arayıp sormaz beni. Ama napayım değiştiremiyorsun aileni. En iyisi kabullenmek ve umursamamak...
Evet, kimse degismiyor ve genelde nasil geldiyse oyle gidiyor..
Allah hepsine sağlıklı, uzun ömürler versin, canları sağolsun.. Bu birilerini birilerine tercih etmek veya aileden vazgecmek degil aslinda.. Sadece yeni kurdugun aile duzenini bi tık öne almak ve mutlu olmak..

Cok mu kopuksunuz kendi ailenle?

Benim konudan anladığım (kendi hayatım böyle olduğu içindir belki bilemiyorum) ailenin ilgisizliğinden umursamazlığından doğan bir düşkün olmama durumunun olması. Valla benim annem gayet de tercih yaratıp tercih yaptı yani:) söylediklerini yaptıklarını duysanız komedi. 2 sene benimle konuşmadı, ben başta aradım açmadı hiç telefonlarımı (farklı şehirdeydik), sonradan da bu 2 sene için baban senle konuşmuyor diye konuşmadım dedi... Babamın da konuşma gibi bir talebi olmamış anladığım kadarıyla. Ya da işte ablamla arası kötüyse (aynı şehirdeler) beni arar sorar, araları iyiyse katiyyen aramaz. Yani ben onun en son tercihi bile değilim aslında, konuşmaya mecbur kaldığıyım. :)

Bnm durumda bundan 1-2 tık iyisi:))) ama farketmiyor, skalası varsa bu işin çok altlarda olduğuna inanıyorum maalesef

Bi evlat olarak insanin ici aciyordur ister istemez ama ben insanlarin degisecegine inanmadigim icin mumkun mertebe umursamaz olmayi savunuyorum..

Bi evlat olarak insanin ici aciyordur ister istemez ama ben insanlarin degisecegine inanmadigim icin mumkun mertebe umursamaz olmayi savunuyorum..

Aynen öyle :) çok da umrumda değil açıkçası. Mutlu olsun da nasıl olursa olsun. Ben çok mutluyum çünkü, çok şükür. Eksiklik hissetmiyorum. Ama Allah var, hakkını yiyemem, kötü bir durum olsa yardım eder hemen, arkamda da durur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…