Maşallah, tabi ilk gençlik yullarımdaki gibi takık değilim ama umursamaz olmak bir tercih değil, yaratılış. Ben olamıyorum, tam iyim bunlar böyleler diyorum, çocukları torunları yeğenleri için canını veren yakınlar görünceBi evlat olarak insanin ici aciyordur ister istemez ama ben insanlarin degisecegine inanmadigim icin mumkun mertebe umursamaz olmayi savunuyorum..
Önemli olan bu zaten.. Kavgalar, kuslukler, buyuk seyler olmasin, canlari sağolsun.. Herkes kendi hayatina baksin..Aynen öyle :) çok da umrumda değil açıkçası. Mutlu olsun da nasıl olursa olsun. Ben çok mutluyum çünkü, çok şükür. Eksiklik hissetmiyorum. Ama Allah var, hakkını yiyemem, kötü bir durum olsa yardım eder hemen, arkamda da durur diye düşünüyorum.
Kocan kotu olup esine iyi davranan adamlari gorsen daha cok uzulurdun, oyle dusun : )Maşallah, tabi ilk gençlik yullarımdaki gibi takık değilim ama umursamaz olmak bir tercih değil, yaratılış. Ben olamıyorum, tam iyim bunlar böyleler diyorum, çocukları torunları yeğenleri için canını veren yakınlar görünce((
:) tabiiKocan kotu olup esine iyi davranan adamlari gorsen daha cok uzulurdun, oyle dusun : )
Sorun senin kurduğun denge değil kuZucumAnnem dedi bana eşin senin önceliğin olacak. Evlendikten sonra öyle oldu. Artık benim de bir ailem var. Önceliğim eşim. Ama tabi ki aileme olan sevgim düşkünlüğüm azalmadı. Denge önemli.
Yok dengeyi kendim için dedim. Yani eşime düşkünüm ama dengeyi kurarak aileme yansıtmıyorum annem eşine düşkün olmalısın der ama hissederse üzülür. :)))))))Sorun senin kurduğun denge değil kuZucum
Sizin aileniz artık eşiniz ve varsa çocuklarınız. Evlendikten sonra anne babalara ne kadar bağlı olursak olalim, artık biraz dışarıda kalmalı.Arkadaşlar bazıları çok şanslı belki ama şanssız olanlar, ya da tek taraftan yüzü gülenler hangisini isterdiniz? Ben eşimle çok mutluyum fakat ailem tarafından hep yalnız bırakıldım ve hiç onlara düşkün hissetmiyorum kendimi, başka aileleri görüncede yazık diyorum şu hale bak
Iki tarafida dengelmek lazim.bende aileme cok duskunum yanlarina gittigimde dönerken 1 2 saat aglarim.ama kocamada duskunum oda benim ailem sonucta iki taragida ihmal etmeden dengele bence canim.ailede bi daha gelmiyir yarin bi gun mezarina gidersinArkadaşlar bazıları çok şanslı belki ama şanssız olanlar, ya da tek taraftan yüzü gülenler hangisini isterdiniz? Ben eşimle çok mutluyum fakat ailem tarafından hep yalnız bırakıldım ve hiç onlara düşkün hissetmiyorum kendimi, başka aileleri görüncede yazık diyorum şu hale bak
Canım sen anlamamışsın ki konuyu. ihmal edilen benim maalesefIki tarafida dengelmek lazim.bende aileme cok duskunum yanlarina gittigimde dönerken 1 2 saat aglarim.ama kocamada duskunum oda benim ailem sonucta iki taragida ihmal etmeden dengele bence canim.ailede bi daha gelmiyir yarin bi gun mezarina gidersin
Kesinlikle bu tarifteki benim annem. Onun gözümde iyi olmak için diğer çocuklarının gönlünü hoş etmem lazım. Onların yanında konuşmaya çekinir. Ben bunu asla kabullenmem ama umursamayacağım artık allah büyük benim evladım olursa önce adil olacağım onun gibi bir anne olmayacağım. Bana çok zulm etti o yetmez gibi ondan cesaretle kardeşlerim de zulm etti hep çapraz ateşte kaldım. Şimdi evlendim 2 yıldır yüzsüz gibi bizi niye aramiyor sormuyorsun diyorlar. Belki kınayabilirsiniz inanın onlarla konuşunca tüylerim.urperiyor görmek istemiyorum konuşmak itemiyorum hep o kötü zamanlarım aklıma geliyor. Onları asla değiştiremedim artık da umurumda değil benden uzak olsunlar yeterBen de öyleyim ne yazık ki. Annem biliyorum ki kardeşlerimle çok iyi olsun, arayıp sormaz beni. Ama napayım değiştiremiyorsun aileni. En iyisi kabullenmek ve umursamamak...
Yeni gördüm. Aynen bunlar yaşadıklarım. Affet hafifle diyorlar kendin için. Maalesef yapamıyorum. Benimkisi bana niye böyle davrandıları geçti. Bunlar neden benim ailem seviyesinde. Telde aradığını görünce tüylerim diken diken. Sesi asla mutlu etmiyor. Kimden menfaati varsa onun için beni harcadı maalesef. Öğrettiği tek şey onun gibi bir anne olmamam gerektiğiKesinlikle bu tarifteki benim annem. Onun gözümde iyi olmak için diğer çocuklarının gönlünü hoş etmem lazım. Onların yanında konuşmaya çekinir. Ben bunu asla kabullenmem ama umursamayacağım artık allah büyük benim evladım olursa önce adil olacağım onun gibi bir anne olmayacağım. Bana çok zulm etti o yetmez gibi ondan cesaretle kardeşlerim de zulm etti hep çapraz ateşte kaldım. Şimdi evlendim 2 yıldır yüzsüz gibi bizi niye aramiyor sormuyorsun diyorlar. Belki kınayabilirsiniz inanın onlarla konuşunca tüylerim.urperiyor görmek istemiyorum konuşmak itemiyorum hep o kötü zamanlarım aklıma geliyor. Onları asla değiştiremedim artık da umurumda değil benden uzak olsunlar yeter
Arkadaşlar bazıları çok şanslı belki ama şanssız olanlar, ya da tek taraftan yüzü gülenler hangisini isterdiniz? Ben eşimle çok mutluyum fakat ailem tarafından hep yalnız bırakıldım ve hiç onlara düşkün hissetmiyorum kendimi, başka aileleri görüncede yazık diyorum şu hale bak
Bazı aileler ilgisiz olabiliyor sende aileni kurmuşsun işte tadını çıkartArkadaşlar bazıları çok şanslı belki ama şanssız olanlar, ya da tek taraftan yüzü gülenler hangisini isterdiniz? Ben eşimle çok mutluyum fakat ailem tarafından hep yalnız bırakıldım ve hiç onlara düşkün hissetmiyorum kendimi, başka aileleri görüncede yazık diyorum şu hale bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?