- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
evet sorunum bu.
166yım 48 kiloyum.
bana kalırsa gayet iyi. 34 beden giyiyorum istediğimi giyebiliyorum, yiyebiliyorum çöp gibi falan da değilim, kendimden memnunum ve mutluyum.
ama çevremde resmen psikopat insanlar var.
kuzenim modellik yapıyor, ona göre 34 beden olan biri hapı yutmuş demek.
gelir sürekli beni azarlar yok bacaklarından etler sarkıyor yok bu halin ne, şimdi böyleysen 40 yaşında kapıdan geçemezsin, bu halde nasıl bikini giyeceksin, ideal kilon 43 senin eskiden ne güzeldin falan diyor.
diğer yandan içinde bulunduğum arkadaş gurubundan bir kız var. ne kadar kusuru varsa onlar mükemmel, diğer her şey yanlış.
mesela çok kalın bacakları ve geniş kalçaları var boyu da kısa, ince bacaklara itici der uzun boylara hiç kız gibi değil der, zayıf insanlara ıyy ölmek üzere gibi duruyor der.
o da durup durup bana senin bu halin ne ay çok zayıfsın bence en az 60 kilo olmalısın zaten boyun da kısa sayılmaz sırığa benziyorsun çöp gibi bacakların var falan diyor. ben takmıyorum zaten diğer arkdaşlarım her seferinde hıhı zaten bi sen müthişsin kıskanıyorsun falan diyorlar.
şimdi ben aynada gördüüklerimden memnunum. ne fazlalığımın olduğunu düşünüyorum, ne de çöp gibi yada sırık gibi olduğumu düşünüyorum.
manken olmak istediğim yok zaten, 0 beden olmaya gerek yok yani kuzenimin dediği gibi.
diğer yandan 60 kilo olup aman nasıl bikini giyicem yok bu kıyafetten göbeğim çıktı falan dertleriyle uğraşmaya hiç niyetli değilim.
hayır yani kendime güvenimi kırıyorlar,
cidden böyle mi acaba diye üzülüyorum komplekse giriyorum sinirim bozuluyor.
ne gibi bir çözüm önerisi beklediğimi bilmiyorum
zaten verilecek bir öneri de yok
sadece sinirim bozuldu böyle her gün her gün uğraşmaktan.
deli midirler nedirler ya?
kafayı yedirtecekler insana.
sınav derdiyle mi uğraşayım bunlarla mı?
zaten stresliyim sinirlerim tepemde
öyle işte.
döktüm içimi rahatladım
Etrafındakileri abartı derecesinde sürekli eleştiren insanlar mutsuz insanlardır.Kendileri ile sorunları vardır ,bu nedenle etrafındaki insanlara salsırarak,onları eleştirerek mutlu olurlar.Sağlığın yerinde ise kg ne olursa olsun kimseyi dinleme,keyfine bak.
Kimler kimler o kiloya gelmek için neler yapıyor. Sen mutluysan gerisinin bi önemi yok. Bence boyun da kilon da gayet iyi. Ben yaklaşık o boyda 55 kiloyum. Görenler gayet iyi olduğumu söylüyor. Ki benim hedefim senin kilon. O boyda bide senin kilonu düşünürsek gayet iyisin. Kuzenine söyle kendisi geçemeyecek kapılardan bu fesatlıkla giderse.. Model olma gibi bir amacın yok sonuçta. Arkadaşın da önce aynayla biraz vakit geçirip sonra insanları eleştirsin.
işte o (ben ergenliğe çok geç girdim, doktorlar falan en az 5 santim uzarsın daha diyor) bir kaç yıl sonra bizim beraber modellik yapacağımızı düşünüyor. geçen uzamax almıştı bana anneme demiş her gün içir hala bunu ona diye.
bir keresinde beraber çekim yapacağı bir arkadaşı amip olmuştu, beni götürmüştü acil durum falan diyip. o günden beri kafasında bu var. belki o gün kız hasta bile değildi bilemem
o yüzden kuzenimi bu kadar da ağır eleştirmeyin yanionun bulunduğu ortamda 34 bedenlilere kilolu gözüyle bakılıyor :44:
arkadaşım desek özgüvensiz saçma bir kişilik zaten.
ikisi de beni bıktırdıklarının farkında değiller ama.
içimden onlarla görüşmek gelmiyor artık
Sen de alemsin yani..O zaman neden dert ediyorsun ki söylediklerini.. Madem kuzeninin işi gereği böyle konuştuğunu düşünüyorsun ..Kaç yaşındasın bu arada ? Daha uzarım demişsin..İlk mesajında yazdığına göre orta boylu,boyu kilosuna gayet uygun bir kızsın maşallah..
teşekkür ederim :)
sürekli, sürekli ve sürekli söylüyorlar. ne kadar dert etmesem de boğuluyorum artık yeter yani her görüşümde bunları söylüyorlar :2:
kasımda 18 oluyorum, 17 olmama üç ay kala da ergenliğe girdim, bununla ilgili doktora gittiğimde gelişimin biraz geç tamamlanacak muhtemelen 20 yaşına kadar yılda bir kaç santim uzarsın dedi ki öyle oldu eylülde 162ydim, gerçi zaman zaman keşke böyle kalsam da kuzenimden kurtulsam demiyorum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?