- 7 Ocak 2014
- 322
- 40
- 73
her ne olursa olsun aranızı düzeltin ..
kocanıza rest çekin,koca bulunur ama kardeş asla..
aminnnnn cook tesekkür ederim canım sağolasın ..
insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş ..
benim küçüğümü istiyolar,kendimi çok buruk,kırgın,eksik değişik hissediyorum .. :2:
inşallah mutlu olur,tek temennim isteğim bu .. kardeşinizi isterlerken yaşadınızmı bu duyguları ..
amin amin amin
Doğru söylüyorsunuz ama şuan sorun abim de
Abim pek yanaşmak istemiyor
Hayırlısı olsun hakkımızda bazı şeylere de zaman gerekiyor bazen
Valla Allah kimseyi mesele küçükte olsa aile ve eş arasında kalmak zorunda bırakmasın
Valla benim kardeşim çok mutlu gözüküyordu...Eee o halinden memnun, zaten uzağa gitmiyordu, bir de artık oda sadece benim olacak diye hiç üzülmedim , ne yalanBir gönderdik iki geldiler zaten, zırt pırt bizdeler yine
Kardeşiniz uzağa mı gidiyor?
.
ayyy sımdıden sorun cıkarıyorum valla veremem ben kardeşlerimicok uzulurum ınsallah aynı sehırde oluruz:18:
ben abimin düğün günü salondan ayrılırken hüngür hüngür ağlamıştımgelinle ailesi bile ağlamadı biz birbirimize sarılıp ağladık herkes kendine gel gelin alıyosun sen gelin vermiyosun niye ağlıyon diye söylenmişti
ama başka tarafıda insan mutlu oluyor kardeşinin mutluluğunu görünce.
aynı şehir içi .. ayrılık zor amaa ..:2:
Canım sen de evliymişsin. Ne güzel işte, inşallah çocuk ile iyi anlaşırsınız da çift olarak takılırsınız. Hafta sonu falan birbirinize gider kalırsınız. Mutluluklar dilerim herkese.
.
benimde kardeşim evlenirse bende duygulanırım. mutlu olacağı kişiyi tez zamanda bulsun inşallah...
birde başka ile gitmesin. aynı ilde kalalım...
kardeşimin arkadaşları oluyor ve ben kimseyi ona yakıştıramıyorum. senin yüzünden evde kalcam diyor bana... napiim bi tanecik kardeşim var ...
kardeş candır...
Ablalarım evlenirken burulmadım. Zaten sulu zırtlak bir karakterim yok üzülsem de henen ağlayamam. Ama kardeşim giderken kötü olurum gibi geliyor.
Onun bebekliğini biliyorum ya ondan sanırım.
insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş ..
benim küçüğümü istiyolar,kendimi çok buruk,kırgın,eksik değişik hissediyorum .. :2:
inşallah mutlu olur,tek temennim isteğim bu .. kardeşinizi isterlerken yaşadınızmı bu duyguları ..
2 tane kızkrdeşimi istediler bu sene 2 düğün olacak tam tersi aşırı mutluyum hayatım.anneme yeterince yük oluyorlardı çünkü
ayy ben hüzünleniyorum ama cok duygusalım :2:
ay kıyamam ben sana ama onlar huzurlu bi yuva kuracaklar kuzum ya
Allah mesut etsin.insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?