Allah mesut etsin.
Hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Benim de erkek kardeşim yeni evlendi. (pardon ya nişanlandı)
Erkek olduğundan mı? Çok küçük olmadığından mı?
Üzülmüyorum.
Çok mutluyum onun adına.
Amin amin!hayırlı ugurlu olsun kuzum
Rabbim hepsini mutlu etsin :123:
bende mi var bir anormallik acaba,herkes hüzünlenmiş.Zaten evlisiniz,o sizin yanınızda değil ki? İlk ben evlendim ailede,arkamdan evlenenlere hiç üzülmedim,aksine çok mutlu oldum
tek duam bu kuzum,musmutlu olsunlar yeter ..
kardeşimi üzmesin,mutlu etsin inşallahhhhhh ..:123:
Küçükken bi'kına gecesine götürmüştü annem bizi. Gelinin ablası koridora geçmiş salya sümük ağlıyodu ama nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra onu görünce "aa sanki kardeşi ölüyo nekadar abartmış onasıl ağlamak" diye çok garipsemiştim
Şimdi ikiz gibi büyüdüğüm 25 yaşında benden 1 yaş büyük ablam ve 11 yaşındaki kız kardeşime bakıyorum ve ağlamak ne kelime bunalıma girerim herhalde ogün
Büyükle ikiz gibi büyüdüğümüzden, küçükle de bebekliğini gördüğümüzden ayrı bi'bağ var. Hatta ablam üniversite için şehir dışına giderken otobüste kola vermişler ve babamın yanında başlamış ağlamaya "biz missblue'yla gece otururken hep kola içerdik artık içemiycez hiç" diye Düşün ki evlenirken noluruz biz:96:
aminn kardeşlerimiz bizden daha çok mutlu olurlar inşallah
amin hayırlısıyla...Darısı sana inşallahhhh
canım ya çok endişeli gördüm seni.
bu kadar endişelenme.kardeşinin çok çok mutlu olacağını düşün.
ne kadar iyi bir ablasınız böyle.ne kadar çok seviyorsunuz ailenizi.
aslında yazdıklarından kendi aileme benzettim sizin aileyi.
biz iki kız kardeş bir anne bir babayız ailede.geçen ay ablam (benden bir yaş büyük) gelin gitti ama bizim bizden başka kimsemiz olmadığı için bir birimizden de ayrı durmuyoruz.sürekli geliyor biz gidiyoruz.her dakika görüntülü konuşuyoruz.yani kopamıyoruz birbirmizden ki bence böyle olması lazım.kız gelin gittiğinde bile kendi ailesine annesine babasına bağlı kalmalı.mesela tanıdığım onlarca kız baba evinden gittikten sonra artık ailelerini bile umursamıyorlar.onlar için varsa yoksa eşlerin aileleri.çok yalnış bir yaklaşım bence bu.(belkide egoistce yaklaşıyorum):44:
neyse ben konudan uzaklaştım galiba.bu konuda biraz doluyum.
kardeşinize mutluluklar dilerim.hep musmutlu olsun.hep böyle sevin birbirinizi.allah ayırmasın.
Bunları hissetmen çok normal ama kardeşin evlendikten sonra onu mutlu gördüğünde sen eskisinden daha da mutlu olacaksın. Hele de çocukları olursa Allaah :) İnşallah mutlu olurlar canım. Şu an burukluk hissetmeni anlayabiliyorum
Bunları hissetmen çok normal ama kardeşin evlendikten sonra onu mutlu gördüğünde sen eskisinden daha da mutlu olacaksın. Hele de çocukları olursa Allaah :) İnşallah mutlu olurlar canım. Şu an burukluk hissetmeni anlayabiliyorum
insallah tek dileğim bu biz 3 kız kardeşizz
İnşallah herşeyggönlünce olur kardeşinin canimm
Haydi hayırlısı.Düğün hazırlıkları başlıyor artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?