insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş ..
benim küçüğümü istiyolar,kendimi çok buruk,kırgın,eksik değişik hissediyorum .. :2:
inşallah mutlu olur,tek temennim isteğim bu .. kardeşinizi isterlerken yaşadınızmı bu duyguları ..
Haydi hayırlısı.
Yalnız bu konu bu kadar eski miydi ya, birkaç aylık bir konu gibi kalmış aklımda...
Düğün ne zaman?
henüz istenmedi küçücük ama erkek arkadaşını bana söylediği zaman çok kötü olmuştum üstelik benimde erkek arkadaşım var...
sizin ki tabi ki çok farklıdır ama ben bile sadece sevgilisi olmasına rağmen eksik hissettim bi parça kıskandım sanki onu benden koparacaklar gibi hissettim
Kardeşim yok ablam var
Bilemiyorum o yüzden
Ama sende evlisin Eses, kötü bişey olsa sende evlenmezdin
Böyle düşünsen belki daha iyi hissedersin ve o da mutlu olur inşallah
ben büyüğümden önce gittiğim için bilemiceğim ama şuan istense çok duygusal anlar olabilir halbuki kedi-köpek gibiyizdir :) inşallah mutlu olur kardeşiniz :)
Cooook duygulandım. Kardeşim evlenmedi ama bir an gözümün önüne kızlarından biri evlenirken kalan 3umuzun yaşayacağı acı geldi. Benim eşim çok duygusaldır kesin olay çıkar. Ama bir yandan da kızım deli doludur. Alan olmaz diye avutuyoruz kendimizi
Rabbim daim ayrılıktan uzak tutsun canım..Benim kardesim de nisanlanacak 20-25 gün sonra ama nedense ben hic huzunlu degilimkendisine de soyluyorum 27 senedir bizim canimizi yedin biraz da kocana cektir diye
Saka bir yana kardesimi cok severim ama sanirim 15 yildir ayri yasadigimiz icin evliligi pek dokunmadi bana
Evet kızlar teşekkür ederim. .
2ay var düğüne. .
hazırlıkları başlıyor artık. .
ev tutuldu. .
Gelinlik bakacağız. .
inşallah mutlu olur kız kardeşim.
Allah hepsini mesut etsin inşallah.Benim kardesim de nisanlanacak 20-25 gün sonra ama nedense ben hic huzunlu degilimkendisine de soyluyorum 27 senedir bizim canimizi yedin biraz da kocana cektir diye
Saka bir yana kardesimi cok severim ama sanirim 15 yildir ayri yasadigimiz icin evliligi pek dokunmadi bana
İnşallah ablacım:)Allah hepsini mesut etsin inşallah.
Darısı bana hayırlısıyla...
Benim kardeşim 18 yasındayken kaçarak evlendi..
Bende ozaman 21 yasındaydım..
Birden bire evdeki arkadaşım yok oldu..
Eksikliğini en çok duyduğum anlar ise bişe giydiğimde olmuş mu,yakışmış mı..bununla bu olur mu diye o an soracak kimsemin olmayışıydı..
Babamla zaten hiç aramız yoktu..annem calısıyordu..evde öyle sap gıbı kaldım..
Teşekkür ederim cancazım :)hayırlı uğurlu olsun eses abla çok mutlu olsunlar inşallah
darısı olmayan kk hatunlarına(tabiki bana)
Evet ayrılık zor ..benimde kardeşlerim canımdır. hiç böyle bişey yaşamadık nasıl olacak bilmiyorum. elimde olsa hepimiz evlensekte aynı evde yaşamak isterdim ... offf çok zor...
bu yıl bitiyo zaten o yüzden şeetmiştim benTeşekkür ederim cancazım :)
Amin darısı bekarlara sonra sana
Daha küçüksün okulu bitirince
Bi oğlan doğursaydım alırdım kız seni. .bu yıl bitiyo zaten o yüzden şeetmiştim ben
şaka bi yana rabbim bi yastıkta kocatsın abla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?