bende tartılmadım bile cünkü kilo bile almış olabilirim.... 4 gündür griple cebelleşiyorum..bugünde bayram temizliğine başladım
sabah 71.8 idim :) 400gr vermişim. vermek değilde şişkinliğim gitti herhalde
şimdide cardio balance yapıcam. gündüz yine 2 seans aerobik yaptım hatunlarla.benim 71 kilo olduğuma kimse inanmıyor ama ben kendimi ayı gibi hissediyorum
selam kızlar bugün tartılamadım özür dilerim, yarın sabah tartılıp yazıcam
bugün biraz daha güzel geçti benim için o pizzaların acısını çıakrdım :)
sabah- 2 dilim tam tahıllı ekmek- yumurta- 1 kk peynir - domates -şekersiz çay
ara- 3 tane mürdüm eriği
öğlen- tavuklu salata , poğaça gibi bir ekmekten azıcık kopardım ama ufaktı
ara- şekersiz sütlü nescafe
akşam- 1 kase çorba, sebzeli tavuk ve 1 dilim kepek ekmeği
ara- 1 elma
geçmiş olsun kayra...bende tartılmadım bile cünkü kilo bile almış olabilirim.... 4 gündür griple cebelleşiyorum..bugünde bayram temizliğine başladım
Tebrikler delibalık[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
[/TD]
[TD]FARK
[/TD]
[TD]PUAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]58.5
[/TD]
[TD]57.7
[/TD]
[TD]-0.8 kg
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD]71.8
[/TD]
[TD]-0.4 kg
[/TD]
[TD]+400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[TD]+1 kg
[/TD]
[TD]-1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BlackSwann
[/TD]
[TD]48.8
[/TD]
[TD]49.3
[/TD]
[TD]+0.5
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibalık
[/TD]
[TD]77,7
[/TD]
[TD]76,5
[/TD]
[TD]-1.2 kg
[/TD]
[TD]+1200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hepimiz adet olduğumuz için zaman zaman herkeste şişlikler olacak kilolarımız fazla çıkacak. Herkese göre de ayarlayamayız tabloyu herkesin adet olduğu zaman farklı olacağı için. Kilolarınız fazla da olsa yazdım o yüzden. Çünkü birileri her hafta fazla çıkacak şişkinlikten ötürü bu yüzden haksızlık olmaz diye düşündüm. Kilolarınız fazla çıksa bile moralinizi bozmayın sonuçta bu değişken bir tablo olacak bu hafta fazla çıkarsınız belki ama önemli olan bir ay sonrası puanlar ilerleyecek gideceği için bu hafta bir kilo alırsnız ama 1 ay sonra 3-4 kilo vermiş olursunuz başlangıca göre önemli olan da uzun vadeli zayıf olmak zaten.
Kayra geçmiş olsun canım inş. çabuk atlatırsın hastalığını.
Bu arada bu haftanın birincisi 5 günlük diyet yapmasına rağmen bizi geçen delibalık :)) TebriklerAma sonuncu kim olacak bilemedim :)) Bir sonraki hafta tablo görevini tartılmadığı içn ceza olarak Kayra mı verelim yoksa hasta olduğu için hoşgörüp lion81'e mi versek bilemedim Siz ne diyorsunuz bu konuda :))
Kızlar bir de ben geçen hafta dizimi incitmiştim söylemiştim dünkü spor da üstüne tuz biber oldu yürüyemez hale geldim çok canım yanıyor o yüzden 1-2 hafta ara vermeyi düşünüyorum aslında bu hafta 3. haftamın son günü idi ama haftaya cumartesiye kadar belki de daha uzun olur bilmiyorum spora ara vereceğim. Geçince spora devam ederim. Bu haftalarda da boş durmak istemiyorum pilates yaparım belki karın çalışırım sürekli dizimi yormayacak egzersizler yapmayı düşünüyorum. Diyete de devam edeceğim tabi ki. Burdayım yine. Tamamen bırakmıyorum. Şimdiden özledim ama insanity'yi bağımlılık yapmış bende her ne kadar korkarak başlamış olsam da bu spora :))
Bu arada merak ettim delibalık sen nasıl bir diyet yapıyorsun kaç kalori alıyorsun nasıl zayıfladın o kadar? ben çok zor ve yavaş zayıflıyorum metabolizmam çok yavaş benim. Biraz tiyo verirsen sevinirim
Teşekkürler lion81,Tebrikler delibalık
Geçmiş olsun denemem dikkat etmek çok önemli zor bi spor benimde aynen zaman zaman dizim acıyo o yüzdende kemikleride kuvvetlendirmek gerek.Bol bol süt yumurta peynir yoğurt vss gibi hem kalsiyum hemde protein almalıyızki sakatlıklar olmasın.Yinede zorlama kendini.Tabloya gelince ben beceremiyorum Brazil de tablo yapayım dedim o kadar uğraştım yapamadım bi türlü.Bende grip olucam sanırım boğazım acımaya başladı halsizlik var üzerimde bugünkü yapacağım videoyu yapmaya çalışıcam program aksamasın yarında dinlenme günüm zaten.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu
Tarih :12.10.2012
[/TD]
[TD]Bir sonraki tartılım günü : 19.10.2012
[/TD]
[TD]FARK
[/TD]
[TD]PUAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]58.5
[/TD]
[TD]57.7
[/TD]
[TD]-0.8 kg
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kayra
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missdance
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD]71.8
[/TD]
[TD]-0.4 kg
[/TD]
[TD]+400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lion81
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[TD]+1 kg
[/TD]
[TD]-1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BlackSwann
[/TD]
[TD]48.8
[/TD]
[TD]49.3
[/TD]
[TD]+0.5
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibalık
[/TD]
[TD]77,7
[/TD]
[TD]76,5
[/TD]
[TD]-1.2 kg
[/TD]
[TD]+1200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hepimiz adet olduğumuz için zaman zaman herkeste şişlikler olacak kilolarımız fazla çıkacak. Herkese göre de ayarlayamayız tabloyu herkesin adet olduğu zaman farklı olacağı için. Kilolarınız fazla da olsa yazdım o yüzden. Çünkü birileri her hafta fazla çıkacak şişkinlikten ötürü bu yüzden haksızlık olmaz diye düşündüm. Kilolarınız fazla çıksa bile moralinizi bozmayın sonuçta bu değişken bir tablo olacak bu hafta fazla çıkarsınız belki ama önemli olan bir ay sonrası puanlar ilerleyecek gideceği için bu hafta bir kilo alırsnız ama 1 ay sonra 3-4 kilo vermiş olursunuz başlangıca göre önemli olan da uzun vadeli zayıf olmak zaten.
Kayra geçmiş olsun canım inş. çabuk atlatırsın hastalığını.
Bu arada bu haftanın birincisi 5 günlük diyet yapmasına rağmen bizi geçen delibalık :)) TebriklerAma sonuncu kim olacak bilemedim :)) Bir sonraki hafta tablo görevini tartılmadığı içn ceza olarak Kayra mı verelim yoksa hasta olduğu için hoşgörüp lion81'e mi versek bilemedim Siz ne diyorsunuz bu konuda :))
Kızlar bir de ben geçen hafta dizimi incitmiştim söylemiştim dünkü spor da üstüne tuz biber oldu yürüyemez hale geldim çok canım yanıyor o yüzden 1-2 hafta ara vermeyi düşünüyorum aslında bu hafta 3. haftamın son günü idi ama haftaya cumartesiye kadar belki de daha uzun olur bilmiyorum spora ara vereceğim. Geçince spora devam ederim. Bu haftalarda da boş durmak istemiyorum pilates yaparım belki karın çalışırım sürekli dizimi yormayacak egzersizler yapmayı düşünüyorum. Diyete de devam edeceğim tabi ki. Burdayım yine. Tamamen bırakmıyorum. Şimdiden özledim ama insanity'yi bağımlılık yapmış bende her ne kadar korkarak başlamış olsam da bu spora :))
Bu arada merak ettim delibalık sen nasıl bir diyet yapıyorsun kaç kalori alıyorsun nasıl zayıfladın o kadar? ben çok zor ve yavaş zayıflıyorum metabolizmam çok yavaş benim. Biraz tiyo verirsen sevinirim
selam kızlar ben soğudum sporrdan yeminle :) canım hiç yapmak istemiyorum dün kaçamak yaptım biriniz beni dürtün kalkıp yapayım ya
Başka ne ceza verebiliriz kiteşekkür ediyorum kızlar.... ceza yemişim galiba ama ben tablo yapamam cezamı değiştirin..... şu dukan diyetini biri bana öğretsin... bayramdan sonra sıkı tutmalıyım hakkaten yoksa verdiğimide alıcam... gaza ihtiyacım var..ogltkn nerdesin sendemi bıraktın bari az gaz verseydin
selam kızlar ben soğudum sporrdan yeminle :) canım hiç yapmak istemiyorum dün kaçamak yaptım biriniz beni dürtün kalkıp yapayım ya
aaaaaa oldumu bak şimdi zaman zaman olur böyle kendini çokta bunaltma çabuk sıkılırsın herşeyden.Bende bugun ınsanıty yapmadım bugün canım bişey yapmak istemedi ama bişekilde kaldırdım totoyu.Max Interval 58 dk boyunca koşturacak halim yoktu.Onun yerine değişiklik olsun diye Brazil bum bum ve call yaptım bişekilde yine ter attım.Hareketli bi müzik aç illede shaun yapmak zorunda değilsin.Dans et hopla zıpla kendini daha iyi hissedersin cnm.Ben bayramı düşünüyorum ne yapacam diye benim kocada çocuklarda evde bide misafir gelirse tamam artık ama ne yaparım ederim bi yolunu bulurum elbet.Akşam kendimi şımarttım biraz.Mini etek giydim pantolonlarımı giydim oohhh ne güzel yakıştı valla az kaldı vazgeçmek yok yola devam.Sende kendini şımart tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?