Merhabalar
Bugun nihayet Insanity`ye basladim. Oncelikle yapilmasi gereken Fit testi yaptim.
Zor zorlandim, bazi hareketleri cok az yapabildim veya erken birakmak zorunda kaldim. Sanirim cok fit sayilmam

Ter icinde kaldim ve yuzum dustan sonra bile domates gibi kipkirmizi
Eminim Shaun T ile en kisa surede istedigim forma kavusacagim. Limitlerimi zorlayacagim!
Bu arada beslenme rehberine de baktim ama genelde TR de olmayan yemekler onermis. Siz ne yiyor ne iciyorsunuz ?
ilk günler bende öyleydim şimdi fit test bebek oyuncağı gibi geliyor inan

Alışıyor vücut zamanlar rahat rahat yapıyosun hepsini. İlk gün ben kalp atışlarımı beynimde hissetmiştim güm güm güm diye sesler beynimi çınlatmıştı
Ben diyet olarak karbonhidrt az protein ve yağ çoğunluklu besleniyorum kısacası karatay diyeti yapıyorum.
Sabahları 1-2 yumurta kayısı kıvamında haşlanmış, çok haşlama trans yağlar ortaya çıkıyor o zaman.
yanına 1 kayısı ya da hurma 1 avuç kuruyemiş(cevzi, fındık..vs),domates,salatalık,maydonoz,avuç içi kadar peynir,9-10 zeytin yiyorum. Bazen yumurtayı tereyağıyla tavada pişiriyorum omlet şeklinde.
Öğlenleri evde ne yemek varsa 1 tabak yemek sebze yada et yemeği. Doymazsam yanına 1 avuç kuruyemiş.
Akşamları da aynı şekilde evde ne yemek varsa 1 tabak yemek, ya da bazen sadece meyve yiyorum. Çorba varsa 1 tabak yemekten önce 1 tabak çorba içiyorum.
Yemediğim şeyler ise: abur cubur, hamur işi, karpuz kavun, mısır, ekmek, pirinç pilavı,kızartmalar, patates,içinde şeker bulunan her türlü gıda tatlılar 3ü bir arada kahveler gibi...
Bulgur pilavı yiyorum illa pilav yiyeceksem, dışarda yiyeceğim zamanlar kalorsi düşük diye lahmacunu tercih ediyorum.
Haa arada çok sıkılırsam kaçamak da yapıyorum hani :)) Sürekli diyet nereye kadar dimi ama :))
Ha unutmadan, günde 10 bardak su içiyorum, yemekleri 4-5 saat ara ile yiyorum bir de akşam yemeğini 7-8 den önce bitiriyorum yatana kadar su dışında bir şey içmiyorum asla da bir şeyler yemiyorum.