O sitenin neresinden iniyor canım ?
linke tıkladığında 14 satırlık bşir sayfa çıkıyor karşına üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dersen iner canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sitenin neresinden iniyor canım ?
linke tıkladığında 14 satırlık bşir sayfa çıkıyor karşına üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dersen iner canım![]()
Tamam canım teşekkür ederim![]()
rica ederim inşallah faydasını görürsün![]()
Ben şuan yapamam insanity ama indirip hazır etmek istedim. dizimden rahatsızım şuan daha hafiif şeyler yapıyorum. hayırlısı olsun inşallah iyileşince bende yapacağım insanity![]()
linke tıkladığında 14 satırlık bşir sayfa çıkıyor karşına üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet dersen iner canım![]()
bugun baslıyorum buna kızlar yapanlardan tavsıye ıstıyorum nasıl bı yol ızlenmelı , once hangı bolumden baslanmalı yardımcı olabılırmısınz:26:
belli bir sırası var zaten canım videoları o sıraya göre yapıyorsun ilk gün fit test yapıyorsun sonra ara ara yine fit test yapıp nasıl ilerlediğini görüyorsun eğer linkten indirdiysen listesini de görmüşsündür zaten![]()
ındırılme lıstesındekı gıbı dımı cnm pekı her bırı kac gun yapılacak gercı ben sımdı hiphop abs yapayım dıyorum
2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:ilk başta o sıraya göre gidiyorsun ama sonra sıralama değişiyor canımcım listesi var zaten o linklerin içinde göreceksin o listeye göre gidersin hergün kondisyonun ne durumda bilmiyorum ama insanity yapmadan önce biraz başka videolar yapıp kendini alıştırman gerekiyor yoksa yerlerde sürünüyorsun ilk hafta![]()
2 aydrı falan spor yapıorum ama ınsanty baya agıra benzıyor :26:
ağır ama korkulacak kadar değil ben ilk bi kaç gün zorlanmıştım ondan sonrası geliyor zaten 1haftada bacak kaslarım ortaya çıktı karnım şekil aldı gerisini sen hesap et artık![]()