- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Gitmeyin görüşmeyin demedim zaten. Böyle bir insanı kafaya takmanız anlamsız dedim.Maalesef hep hayatımda. Ve görüşmek zorundayım. Yoksa cidden bayılmıyorum. Gitmesem yegenini bile görmeye gelmiyor diyecek.
Kendisi bu şekilde söyledi. Bende en az 1 yaşına kadar emzirme taraftarıyım. Kendisi geçen gün mecbur emziriyorum, gögüs uçlarım kötü oldu, ek gıdaya alıştırıyorum, mama çok pahalı, ek gıdaya geçene kadar emzirecegim dedi.Hepsine tamam da çocuk mama parası vermemek için emzirilmez, zaten anne sütüdür en ideal besin. Sütü olan kadın niye emzirmeyip mamayla beslesin çocuğunu? Siz de bir tuhafsınız.
Valla iş hayatı üç senede beni o kadar yordu ki bende erken emeklilik istiyorumBenim çevremde yok valla bunlardan. Biz çalışmasam mı diyeni dövüyoruz genelde çenemizle. Çocuk yapacam diyenin ağzına anne terliğiyle vuruyoruz
Normal olan o zaten ek gıdaya kadar emzirilir çocuk. Hatta ek gıdayla birlikte de emzirilir. Toptan tuhafsınız.Kendisi bu şekilde söyledi. Bende en az 1 yaşına kadar emzirme taraftarıyım. Kendisi geçen gün mecbur emziriyorum, gögüs uçlarım kötü oldu, ek gıdaya alıştırıyorum, mama çok pahalı, ek gıdaya geçene kadar emzirecegim dedi.
Konu sahibinin diğer sorularına denk geldiniz mi bilmem ama ikinci sorunuzu biz en başından beri soruyoruz,Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ayrıca dert bunun neresinde
Geçen kuzenim memuriyetten istifa edeceğini söyledi. İki çocukla zor oluyormuş kocası çok para kazanıyormuş. Tabiri caizse zıçtım biraz ağzınaValla iş hayatı üç senede beni o kadar yordu ki bende erken emeklilik istiyorum
Ben çok dedim, dışarıdan okulu bitir diye. Kendisi istemiyor. Aile yapısıda bu şekilde. Ailesinde kızların çalışmasına hoş bakmıyorlar. Zaten kızlarda bu durumdan memnun. Maddi durumları iyiydi. İstese okurdu. Ailesi okutmak istiyormuş, kendisi bırakmış.Ben üzüldüm gelininize şu an üniversitede okuyup en güzel günlerini yaşaması gerekirken çocukla uğraşıyor tek hayatı bu her yaşın bir güzelliği var. Sizin takmanız gereken bir durum yok
Çocugum olmadıgı için bilmemem normal bence. Çevremde de yakınım olarak çocugu olan yok. Yorumlardan kimin tuhaf oldugu belli oluyor.Normal olan o zaten ek gıdaya kadar emzirilir çocuk. Hatta ek gıdayla birlikte de emzirilir. Toptan tuhafsınız.
Ayy keşke memur olsam özel sektörde çalışıyorum ne bırakacağım memurluğu sakın bırakmasın koca iki gün sonra giderse ne olacak?Geçen kuzenim memuriyetten istifa edeceğini söyledi. İki çocukla zor oluyormuş kocası çok para kazanıyormuş. Tabiri caizse zıçtım biraz ağzına
Talihsizin evde canı sıkılıyor, canı sıkıldıkça gelip buraya aslında dert olmayan dert konuları açıyorKonu sahibinin diğer sorularına denk geldiniz mi bilmem ama ikinci sorunuzu biz en başından beri soruyoruz,
Konu sahibinin diğer sorularına denk geldiniz mi bilmem ama ikinci sorunuzu biz en başından beri soruyoruz,
Hiç de çocuk görmemişsinizdir hayatınızda eminim. Çok zor bulunan bişey çocuk çünkü denk gelmemiştirÇocugum olmadıgı için bilmemem normal bence. Çevremde de yakınım olarak çocugu olan yok. Yorumlardan kimin tuhaf oldugu belli oluyor.
"Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu. " diye bir laf var en sevdiğim. Genellikle bu kadınlar hep mutlu paradan hayattan haberi yok ne güzel tek dertleri foto atmak.Kocaya masa hazirlayip fotosunu koymak, işte vizyon, işte ileri görüşlülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?