İnsanlar neden bu kadar acımasız ve paragöz? :(

Kira kontratın varsa asla çıkaramaz

Eğer kendi veya çocuğu oturacaksa 2 ay önceden noter kanalıyla size bildirmesi gerekir

Eğer seni bu bahanelerle çıkartıp pahalıya başka kiracıya verirse size ceza ödemesi gerekir.

Kısaca hiçbir halt yapamaz. Anca huzursuz eder okadar onuda takmayın

Bu arada si çıkacağınız zaman 15 gün önceden ev sahibine noter kanalıyla çıkacağınızı bildirmeniz gerekir.

Şimdi okudum. Benim bir arkadasima da 150 lira zam yapıldı ve kız artık anlasma olsa bile cikmak istiyorum sogudum dedi ugrasmaya degmez

Evet yapmıştık bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ama Aralık ayında yilimiz yine doluyor isterse sözleşmeyi iptal Edip bizi çıkarabilir diye biliyorum.
Aralık ayında yine yenilenir karşılıklı fesh edilmesi gerek,ama şöyle birşey var siz sözleşme yenileceği için aralıkta değilde yazın çıkmak isterseniz ev sahibide kalan kiraları ister aralık 2017 de tekrar yenilenen sözleşme 2018 aralık ayına kadar geçerli olur.

Hep kiracı hem ev sahibi olarak cevaplayım. Çıkın da evi boş kalsın inşallah.
Evi boş kalmaz zaten kiralık ev sıkıntısı var bu civarda, biz çıkar çıkmaz kiracı bulacaktır inşallah o kiracinin hayrını görmez uğraşir da bizim gibi kiracıyı kacirdigina bin pişman olur.

Allah kimseyi kiracı bırakmasın hele ev sahibi böyleyse. En kısa zamanda kendi evinizin sahibi olursunuz inşallah.
Ve o kadar para verecekseniz parasının ederi bir eve çıkmak daha mantıklı değil mi?
O kadar parayı vermem zaten biz de taşınmaya karar verdik uğraşmak istemiyoruz canım Allaha havale ediyorum onları da

Evet sözleşmede %10 zam yazıyor bizde her belgeyi dosyalayip sakladik canim. Bizim zaten yaza doğru taşınma planımız vardı eşimle konuştuk bu ay sonu taşınmaya karar verdik daha fazla huzurumuz kaçmasın diye.

Çok haklısınız zaten ne koparsam kâr gözüyle bakıyor ev sahibi kesin ister kalan kiraları en mantiklisi daha fazla uğraşmadan taşınmak, biraz zorluk çekeriz ama yapicak birşey yok.

Çok haklısınız zaten ne koparsam kâr gözüyle bakıyor ev sahibi kesin ister kalan kiraları en mantiklisi daha fazla uğraşmadan taşınmak, biraz zorluk çekeriz ama yapicak birşey yok.
Anladım belkide sizin için daha hayırlı olur daha güzel bir ev bulursunuz ve iyi bir ev sahibi,depozitonuzu bırakmayın onuda alın.

iyide sen bu adamın böyle oldugunu biliyosun sinyalde vermis neden tartısmaya giriyosun ki adam cık demis eee napıcan simdi insnalar konusmadna önce düsünmeli adamın evi istediie veriri sen suan ona mecbursun o zaman hic tartısmıcaktınız

Bu nasıl bı yorumdur Allah aşkına ya, ne demek istedigine verir bedavaya mi oturuyoruz biz bu evde bizim de haklarımız var kimseye de mecbur değiliz ve kontratimiz da var biztemedikce kimse çıkaramaz, sadece yorum yapmak için yorum yapmayın şuraya insanlar dertlerini paylaşıyor bir nebze rahatlamak için.

Kanunlar malesef ki kiracıdan yana. Bu yüzden eve hasar verse de kirayı yatırmasa da hiçbir şey yapamıyorsunuz. Astari yüzüne geçiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Sizin için 150 tl zammı fazla belirli bir hesaplama oranıyla zam yapmak kiraya verenin hakkıdır. Ödemeyeceksiniz çıkın, siz kendinizi dusundugunuz gibi o da kendisini dusunuyor.

Sozlesme kendini otomatik uzatiyor yenisini yapmis olmaniz gerekmez.

Uzerinize kayitli fatura ve bankadan kira havalesi varsa kullanirsiniz. Kirayi elden mi odediniz hep?

Tabiki fazla biz 600 e oturuyoruz kontratimizda her yıl %10 zam yazıyor

madem yaza doğru çıkmayı planlıyorsunuz , ev sahibine şöyle deyin: bizim şu anda çıkma durumumuz yok küçük bebeğim var kış lartlarında ev değiştiremem. kirayı da 650 yapıyorum daha fazla veremem zaten hukuken 750 isteme hakkınız yok.

sizi kafanıza göre çıkartamaz. o haklı olsa bile mahkemeye filan vermesi gerekir o da aylar sürer sonuçlanması. bunu da ona hatırlatın. niye apar topar çıkıyosunuz hemen anlamadım.

neden sana göre yorum yazanlara ayy evet te ben yazıncamı tu kaka

adamın evi sen gecinmek istiyosan ses etmicem haa param cok dersen cıkıcan o zaman sen adamın tabiatını biliyosun zaten kavga edince ne dicegini zannettin asilzadeler gibi seviyeli bir birliktelik mi olcagını tabiki ilk isi cık evimdem demek olucak gocunmıcaksın haaa gocunucaksanda ev sahibine carlamıcaksın kıs günü cıkarsın böyle

Ya evet haklisiniz evinde oturuyorum diye bütün şartlarını kabul etmek zorundayım hiç itiraz etme hakkım yok benim, ne biçim insansınız siz ya carlamak ne demek biz kavga etmedik hakkımızı aradık sadece çıkmak benim tercihim çıkmak istemezsem kontrat var 660 tan bı kurus yukarı vermem çıkaramaz da kiracı hakları diye bişey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…