- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Evet yapmıştık bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ama Aralık ayında yilimiz yine doluyor isterse sözleşmeyi iptal Edip bizi çıkarabilir diye biliyorum.
İyi de 2 senedir zam yapıyoruz ki zaten kiraya her yıl 50 TLÜç sene kiraya zam yapmadikca 150 yapması normal bence yaptıkça paragözdur
Bende kiracıya ilk başta 475 ten başladık 525 ten çıktı kendi isteğiyle ayrıldı biz zorlamadik ev aldılar .şimdi 550 den vericem kiraya
Çünkü oralar kiralar yüksek 600den başlıyor ben de abartmadim hiç bı zaman ev sahibi olarak .evimi temiz tutsun Yeter. Dedim bizim semtte çok da abartılıyor 25 liraya zam yaptım sadece kiracıyı zengin ettim böylece. Memnun çıktı evimden.
Ben 25 lira yapıyorum abartmak gerek yokama ev sahibinin çıksın diye zam yapmış 150 bana çok geldiİyi de 2 senedir zam yapıyoruz ki zaten kiraya her yıl 50 TL
Aralıkta doluyor bu yılki sözleşme o zaman adam zaten yenilemesi feshi eder.İlk sene yaptığınız sözleşme geçerli.
Sene devirdikten sonra var olan sözleşme fesh edilmediği için devam eder.
Yok 500 den tuttuk 1 yıl solunda 550 oldu 2. Yıl solunda 600 oldu şuanda 3. Yilimiz dolacak 750 istiyor.Uc senedirmi 600 tl veriyorsunuz.
Anladim sahibinden kiralik bulun daha az masraf olur sizin icin.Yok 500 den tuttuk 1 yıl solunda 550 oldu 2. Yıl solunda 600 oldu şuanda 3. Yilimiz dolacak 750 istiyor.
Aynen öyle canım zaten sürekli laf sokup duruyordu ucuza oturuyorsunuz diye ki ucuza otursak yüreğim yanmaz bu ev bu muhit zaten 750 etmez.Ben 25 lira yapıyorum abartmak gerek yokama ev sahibinin çıksın diye zam yapmış 150 bana çok geldi
Evet biraz zorluk cekicez ama inşallah Rabbim daha hayırlı bı ev sahibiyle karşılaştırır.Ozaman çıkmanız daha hayırlı görünüyor bu durumda.
Sözleşme yenilemeseniz de kontratınız devam ediyor diye biliyorumŞuanda sözleşmemiz yok. Geçen yıl sözleşme yenilemedik. Bunun sebebi de adamın bı bahane bulup bizi evden atmasiymis meğerse. Sürekli laflariyla bizi eşimi tahrik edip duruyordu eşim alttan alıyordu baktı olmicak tartışma çıkarmak için bu yolu buldu adi.
araştırmalara başladık bakalım, şuanda tek istediğim adam gibi bı ev sahibiyle karşılaşmak.Anladim sahibinden kiralik bulun daha az masraf olur sizin icin.
E tamam işte tefe tüfe den fazla zam yapamaz 50 tl zam yapın gönderin benceAralıkta doluyor bu yılki sözleşme o zaman adam zaten yenilemesi feshi eder.
Evet haklısınız kesinlikle talep eder zaten adam ne koparsam kâr gözüyle bakıyor.E tamam işte tefe tüfe den fazla zam yapamaz 50 tl zam yapın gönderin bence
Çıkaramaz asla zaten
Ama şunu yapabilir yazın çıkmak isterseniz bu defa sözleşme devam ettiğinden oturmadığını ayların parasını da talep edebilir hakkı olarak
En iyisi çok kış gelmeden taşınmak
Zaten muhtemelen çıkmamız için yapıyor biz çıkarsak bu saray yavrusu (!) Evini daha yüksek fiyatlara ertesi gün kiraya verebileceğini düşünüyor.Birden 150 rl zam yapamaz. Hakkınızı savunun çıkmayın evden ve sakın yüzsüzlük yapıyormuş gibi hissetmeyin. Sanki sizin çıkmanızı istediği için böyle bir zam yapıyor gibi. Normal değil. Kabul etmeyin. Ve çıkmayın. Gerekirse dava açsın. Uğraşsın dursun.
Şuanda sözleşmemiz yok. Geçen yıl sözleşme yenilemedik. Bunun sebebi de adamın bı bahane bulup bizi evden atmasiymis meğerse. Sürekli laflariyla bizi eşimi tahrik edip duruyordu eşim alttan alıyordu baktı olmicak tartışma çıkarmak için bu yolu buldu adi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?