- 20 Ağustos 2015
- 132
- 103
- 103
- 37
kendi kabul etmiyo ama kız olduğu için böyle davrandığını ama ben anlıyıorum çocuk erkekken bişey yoktuda şimdimi başlaı o kadar bunaldımki gerçekten
olabilir banada öyle geliyo ama ben napım benden ne istiyo bu arada canım senin içinde kesin konuşması için harbiden çok erken gerçi bi doktor bana 11.. haftada kıza benziyo demişti inanmamıştım çok erken diye ama adam haklı çıktı gidip tebrik ediyim baribence eşin etrafa oğlum oluyo diye hava attıktan sonra bu durumu kabullenemiyor. benim ilk kıza 14. haftada dr erkk dedi pipi diye kordonun resmini çekti verdi elimize. allahtan eşimde bende inanmadık nedense ::) kimseye demedik 19 da kız dedi şok olmadım insn
Sanki cahiliye zamanında kalmışız gibi benim kv de erkek olsun dedi bende güldüm kusura bakmayın valide hanım erkek istiyorsanız oglunuza söyleyin y kromozomu oğlundan geliyor dedim homurdandi bi dahada açmadı ağzını :)))Eşinize kızmayın,toplum baskısı.
Ben de hamileyken cinsiyeti öğrenmeye giderken çok gıcık oldum etrafımdaki insanalrın bu tavırlarına. Eşim de son ana kadar hiç çaktırmadı ama ben biliyorum erkek makbule geçecek. Ben de sırf bu topluma inat kız olsun diye dua ettim.kız da istiyordm Ama erkek oldu.
Bu kafa malesef kadınlarımız da bile var özellikle büyüklerimizde.zihniyet değişmeden hiçbirşey değişmez. İnşallah biz özellikle erkek evlatlarımızı bu hususta dikkatli yetiştirmemiz lazım ki gelecek nesil de böyle olmasın.
Sende sıkma canını evet sonradan değişmesi kötü bişey ama evlat bu şakacı kızolabilir banada öyle geliyo ama ben napım benden ne istiyo bu arada canım senin içinde kesin konuşması için harbiden çok erken gerçi bi doktor bana 11.. haftada kıza benziyo demişti inanmamıştım çok erken diye ama adam haklı çıktı gidip tebrik ediyim bari
aynen Can'ım ya. Karnım erken büyüdü bu gebeliğimde kocaman şimdidenYa boşversene ağzı olan konuşuyor işte.. Karnının sivriliğini nasıl anlamış pardon da? Daha kaçıncı haftadasın sanki.. Millet saçmalıyor abartıyor.. Kv benim de kızın olcak diyip duruyor daha 5 haftalıktan beri... Sanki o yollado kromozom da ben bilirim diyor..takmıyorum.. Kızım olsun isterim istiyorum da.. Bir oğlum var evet ama bir oğlum daha olsa hayır doğurmam demeyeceğim sonuçta.. Millet öyle saçma saçma konuşsun dursun sen aldırma al kızına süslü püslü cicilerini.. Sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün.. Herkes doktor maşallah yaa.. İnsanlar 6 yıl Tıp boşuna okumuş
A
aynen Can'ım ya. Karnım erken büyüdü bu gebeliğimde kocaman şimdidenama kız yani . Vücut bıcır bi kız. Allah gönlüne göre versin evladın ayrımı yok
Valla kilo almadım yine kilo verdim ama bu kızım ön tarafa yerleşti sanırım hemen karnım büyümeye başladıAynen canım aynen... Valla benim de az buçuk çıktı ama göbeğim de vardı.. Hala göstermedi benim sıpa.. İlk hamilelikte çok kilo aldığımdan çabuk büyümüştü karnım.. Bu daha uslu büyüyorevlat valla kız da erkekte evlat kokuyor işte...miiiis gibi hemde..
Valla kilo almadım yine kilo verdim ama bu kızım ön tarafa yerleşti sanırım hemen karnım büyümeye başladı
İnanır mısın ben 11. Haftada hissetmeye başladım şükürler olsun. Göbeğimin hizasında.Neresi rahat geldiyse demek kibenim de daha içte sanki hareketleri hissetmeye başladım baloncuk etkisi gibi hissediyorum ara ara
Ben de 11. Haftadayim ama hissetmedim yada hissettim anlamadımİnanır mısın ben 11. Haftada hissetmeye başladım şükürler olsun. Göbeğimin hizasında.bebektir o
Ben acaba mı dedim sonra baktım gaz aynı yerde aynı şekilde olmaz bu Bebek dedim. Yaramaz hala ordaBen de 11. Haftadayim ama hissetmedim yada hissettim anlamadım
:)))Ben acaba mı dedim sonra baktım gaz aynı yerde aynı şekilde olmaz bu Bebek dedim. Yaramaz hala orda
İlk gebeliğinse strese sokma kendini 20 de bile hissetmeyen var Can'ımAnladım bende bir dikkat edeceğim inşallah hissederim
:)))
Stres değilde heyecan var :)) Ayyy nasıl bir his acaba onu merak ediyorumİlk gebeliğinse strese sokma kendini 20 de bile hissetmeyen var Can'ımilk kızımı 15-16 gibi hissetmiştim
İlk başlarda değişik tamda böyle bebeğim bu diyip annelik diye kaptırmıyorsun ama 20. Haftalardan sonra güçlü tekmeler elini koyduğunda elinin altına gelmesi falan müthiş bişey ben kızımla konuşarak sakinleştirmeye çalışırdım çok tekmeledipindeStres değilde heyecan var :)) Ayyy nasıl bir his acaba onu merak ediyorum
Ya annelik ne güzel bir duygu inşallah bende hayırlısıyla o günleri görürüm :))İlk başlarda değişik tamda böyle bebeğim bu diyip annelik diye kaptırmıyorsun ama 20. Haftalardan sonra güçlü tekmeler elini koyduğunda elinin altına gelmesi falan müthiş bişey ben kızımla konuşarak sakinleştirmeye çalışırdım çok tekmeledipinde
Oha şaşırmış mı onlar kendilerini. Her hamilelik her insanda aynı olmak zorunda değil ki. Hiçç kulak asma kuzum ya.kızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya
Tabiki ilk bebeğimde sancılandım erkenden şimdi bundada mı sancılanıyım buda kız diye bu Bebek farklı o farklıOha şaşırmış mı onlar kendilerini. Her hamilelik her insanda aynı olmak zorunda değil ki. Hiçç kulak asma kuzum ya.
Aynen öyle. Hiçç kulak asma :)Tabiki ilk bebeğimde sancılandım erkenden şimdi bundada mı sancılanıyım buda kız diye bu Bebek farklı o farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?