Senin kaynanan da dizi film olur vallaÜzme kendini tatlim benim ya benim derdimi en iyi bilen sensin kayinvalidemin arkdsi gecenlerde dusun doktor kesin oglan demis hala oglan oglan dionuz kiz geliomus bitane dedi cekemiyorlar resmen beni elalemin derdi olmusuz benim evlatlarima kurbanlar olsunlar ister kiz ister erkek .
Zaten ben kzıımın geldiğini biliyorum . Onlarda biliyorsa beni sinir etmek maksat. İlk kızıma erkek dedi dr 14 te ama kordon faktörü vardı. Şimdi pipi yok bişey Yok bom boş nerden gelecek pipiSizi anlıyorum erkek beklentisini karşılamamıs gibi hissediyorsunuz ama boşverin yakmayın kimseyi babaanne inş. 2. İçin erkek erkek derdi dok 13. Haftada kız dediydi hiç yanilmadilar 3.yu 8.hafta abartmiyorum kalp sesinden bu erkek dedi şasip kalmıştık 11 .hafta kesin erkek dedi ve oğlum oldu bazen yanilsalarda dok şaşırmıyor tutturuyor siz ne istiyorsanız yavaş yavaş alan bence hayırlı dogumlar
kızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya
Benim eşim sağolsun çocuklara ne alsak hep birlikte almak görmek istiyo kendi beğenmek istiyo. Bu bebeğe hep pembe almayalım dedi renkli alalım falan dedi. Hem eşimin gönlüne göre olur hem millet susarSen takma canim dr. dan daha iyi bilecek halleri yok ya.. ha belki erkekte olabilir hani hep okuyoruz duyuyorz ya 2 3 dr kiz dedi sonra erkek oldugunu ogrendim falan diye ama aldigin kiyafetlere ne karisiyorlar yani... agzi olan konusuyor gercekten
hiiççç duymamak en mantıklısı inan milletin ağzı susmuyo herkes bişey söylüyo ilk haftalarımda hep deli oluyodum bende bişeyler söyleyenlere ama artık dinlemiyorum bilekızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya
Herkesin oğlu olsa bu insanlık nasıl ilerleyecek mantık Yok kihiiççç duymamak en mantıklısı inan milletin ağzı susmuyo herkes bişey söylüyo ilk haftalarımda hep deli oluyodum bende bişeyler söyleyenlere ama artık dinlemiyorum bile
Herkesin oğlu olsa bu insanlık nasıl ilerleyecek mantık Yok ki
Susmazlar canım her sivri karınlı erkek mi doğuruyor sanki. Annem bana hamileyken de herkes erkek bu bebek demiş, hatta bi gün bi mevlütte annemi tanımayan yaşlı bi teyze bile erkek demiş annem de ikna olmuş ultrasona falan da girmediği için o zamanlar:) ben doğunca annem yanlışlık olmasın diye şaşırmış ama ilk bebeği erkek olduğundan ben gelince aşırı sevinmiş:) şimdi benim de karnım sivri ama benim de kızım olcak ve bana da tanımadığım bi kadın erkek bu dedi:))) her devirde yaşananlar bunlar canım, Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsinkızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya
Millet yorum yapmaya bayılır boşver sen.kızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya
Aynen Can'ım. Gözlerinde ultrason cihazı var sankiSusmazlar canım her sivri karınlı erkek mi doğuruyor sanki. Annem bana hamileyken de herkes erkek bu bebek demiş, hatta bi gün bi mevlütte annemi tanımayan yaşlı bi teyze bile erkek demiş annem de ikna olmuş ultrasona falan da girmediği için o zamanlar:) ben doğunca annem yanlışlık olmasın diye şaşırmış ama ilk bebeği erkek olduğundan ben gelince aşırı sevinmiş:) şimdi benim de karnım sivri ama benim de kızım olcak ve bana da tanımadığım bi kadın erkek bu dedi:))) her devirde yaşananlar bunlar canım, Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin
Milletin mutlulugunu cekemiyor iste cnm cok takiyorum birde kafama herseyi uyuyamiorm sinirden kiz dese oglan dicekler oglan dese kiz ben anlamis degilim ztn benim bu kaynanmi oglum olsun istemiyor resmen kadin.Senin kaynanan da dizi film olur vallaay ben niye birine karşı Böyle değilim. Kızı oluşta kızı olana asla tavır değiştirmem laf sokmam içten keşke bi oğlunolsa diye dua ederim ama dışardan Sevinç'ini paylaşırım. Yengem ikinci bebeğine de erkek dediler diye iki gün kadın evden çıkmadı üzüntüden herkes yazık Allah kız vermiyo buna diye dedikodu yaptı allahtan Dr yanılmış kızı oldu
Allahım ya sanki kendi bebesiMilletin mutlulugunu cekemiyor iste cnm cok takiyorum birde kafama herseyi uyuyamiorm sinirden kiz dese oglan dicekler oglan dese kiz ben anlamis degilim ztn benim bu kaynanmi oglum olsun istemiyor resmen kadin.
Karnım kocamanKarnin çıktı mı cnm ben yarın 13.haftanin içine gircem hep siskinlik var daha bebek var gibi hissetmiyorum
Karnım kocamanBebek te ilk kızıma göre biraz daha gelişim olarak iyi gibi şükür
Kız iç karın dalan himayeymiş ilk kızımda iç karnın büyük bilem ne dediler noldu şimdi iç karnım binada küçüldü mü. Sadece bu bebeğim gündemde kalmayı seviyorBenim de öyle ya bir anda çıktı iç karnım büyük geç çıkar diyordum umduğum gibi olmadı :) demek ki büyük değilmiş
Benim de çok sis hatta rahatsız ediyor hep gaz bazı günler düz gibi ama kesinlikle gebelik karnı değil asiri gazlı bir karın midem de aşırı agriyor sürekli geyirme ne zaman geçecek bilmiyorimKarnım kocamanBebek te ilk kızıma göre biraz daha gelişim olarak iyi gibi şükür
Kız iç karın dalan himayeymiş ilk kızımda iç karnın büyük bilem ne dediler noldu şimdi iç karnım binada küçüldü mü. Sadece bu bebeğim gündemde kalmayı seviyor
Geçmiyor Can'ım o gaz . Ben sürekli maden suyu içiyorum bebeğe çok faydalıymış zatenBenim de çok sis hatta rahatsız ediyor hep gaz bazı günler düz gibi ama kesinlikle gebelik karnı değil asiri gazlı bir karın midem de aşırı agriyor sürekli geyirme ne zaman geçecek bilmiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?