İnsanlar tarafından sevilmeyen biri olmak

Ben de sizin gibiyim, pek kabul görmüyorum. Bazı insanlar çok seviliyor çok iyi çevresi var. Kıskanıyorum açıkcası. Nasıl bu kadar sevilip itibar görüyorlar? Bazen ömür boyu yalnız kalacağım yalnız öleceğim diyorum. Bir çaresi yok galiba

Yüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
Katılmıyorum ya, benim yüzüm güzeldir yani çevrem öyle söyler ama sevilirim de tabiki sevmeyen de var ama sizin cevrenizdekiler kiskancmis bence, aşırı güzel arkadaslarim var, hele bir tanesi gerçekten çok güzel maşallah hepimiz çok begeniriz, o kız iş ve arkadaş cevresinde çok sevilir...benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birisi

Sizden önce de orda çalışıyorlarsa ve birbirleriyle iş dışında da arkadaşlık ediyorlarsa size gerek duymamış olabilirler. Özel konuşuyorlardır belki… Yaşadığım yere ben sonradan geldim ve bunu hissettim. Şimdi ben de eskidim sayılır ve arkadaşlar edindim haliyle. Eğer spnradan gelmek sözkonusu değilse şu olabilir: bazı insanlar bir konuşur beş gülerler, zirzoplukta zirvedirler ve eğlenceli oldukları için çok tercih edilirler. Ben biraz nemrutumdur mesela ,sonradan sevilirim

Katılmıyorum ya, benim yüzüm güzeldir yani çevrem öyle söyler ama sevilirim de tabiki sevmeyen de var ama sizin cevrenizdekiler kiskancmis bence, aşırı güzel arkadaslarim var, hele bir tanesi gerçekten çok güzel maşallah hepimiz çok begeniriz, o kız iş ve arkadaş cevresinde çok sevilir...benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birisi
Güzel kızları herkes sever, kendini kaf dağında sanan ama pek de bi numarası olmayan kızları kimse sevmez 🌝

Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyor

"Beenn dönyanın en gözel karısıyam" diye dolanıyorsanız belki itici geliyorsunuzdur insanlara 🙊 evet genellemeler yanlıştır. Ama 10 yılı aşkın kalabalık yerlerde yüzlerce insanla çalıştım ve hiç kimseye "güzelliğimi çekemiyor" diyemedim. Ki çoğunluğu hep kadındı. İllaki denk gelirdim bence. Ama siz daha güzel iseniz belki ondan çekemiyorlardır doğrudur 😂
Konu sahibinin aradığı cevap buymuş zaten baksana hemen atlamış cevaba 😂😂. Şaka bir yana kimsenin günlük hayatta kıskanıldığı için arkadaş bulamadığına inanmıyorum.top model misiniz mübarek ? O kadar üst düzey güzel olan kişiler manken falan filan oluyor zaten.insanlar bu tazr şeyler düşünecek kadar kötü ya da ciddi değiller. Acaba örnekte olduğu gibi kendini beğenmiş davranıyor olabilir mi farketmeden ? Senin de dediği gibi benim hayatta aklıma gelecek bir şey değildir acaba güzel olduğum için mi sevilmiyorum demek 😂

Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Sevmesinler, tek takılın. Zaten insanların çoğu yalancıdır. Ben bir iş yerindeydim. Herkes çok samimiydi, bir baktım 3 ay sonra kalı bıçaklı oldular.
Yüzünuz güzelse kadınlar pek sevmez bilerek/bilmeyerek tavır alirlar aksini bu yaşıma kadar görmedim
Kesinlikle öyle. Yeni başladım çalışmaya.. Erkeklerle çalışırken daha rahat hissediyorum. Kadınlar bi tuhaf içten pazarlıklı gibi :KK43:
Haklılar.

Bence herkes tarafindan sevilen bir insan olmak sahtecilik gerektirir. Cunku benim de cevremde var ve bakiyorumonlara herkese gore konusuyorlar ve haliyle de herkes onu seviyor. Bende yapamam o yuzden de cok cok sevilen biri degilim. Acik sozlu olmak insanlarin isine gelmiyor maalesef herkes kendine gore konusan biri ariyor ama o da kisiliginden odun vermek olur bence ki bunu asla basaramam. O yuzden bosverin sevmezse sevmesin insanlar neticede kimse ekmegimi vermiyor.

Konu sahibinin aradığı cevap buymuş zaten baksana hemen atlamış cevaba 😂😂. Şaka bir yana kimsenin günlük hayatta kıskanıldığı için arkadaş bulamadığına inanmıyorum.top model misiniz mübarek ? O kadar üst düzey güzel olan kişiler manken falan filan oluyor zaten.insanlar bu tazr şeyler düşünecek kadar kötü ya da ciddi değiller. Acaba örnekte olduğu gibi kendini beğenmiş davranıyor olabilir mi farketmeden ? Senin de dediği gibi benim hayatta aklıma gelecek bir şey değildir acaba güzel olduğum için mi sevilmiyorum demek 😂
Ne alaka🙄 konu sahibiyle ilgisi olmayabilir ama illa baska kadinlarin kiskanc yonunu gormek icin dunyanin en guzel kadini olmak gerekmez.. ya da ben cok guzelim diyerek gezmen gerekmez😐😂zaten mankenleri kendi kulvarinda gormez nesini kiskansin😐😂 gozunden bile anlarsin bazisini..

Erkeklerde ayni durum var ama onlar yakisiklilik vs onlara bakmiyor bence, baska seylere bakiyolar.

Bence herkes tarafindan sevilen bir insan olmak sahtecilik gerektirir. Cunku benim de cevremde var ve bakiyorumonlara herkese gore konusuyorlar ve haliyle de herkes onu seviyor. Bende yapamam o yuzden de cok cok sevilen biri degilim. Acik sozlu olmak insanlarin isine gelmiyor maalesef herkes kendine gore konusan biri ariyor ama o da kisiliginden odun vermek olur bence ki bunu asla basaramam. O yuzden bosverin sevmezse sevmesin insanlar neticede kimse ekmegimi vermiyor.
Bu cok dogru.. herkes seviyorsa birini bence o kiside sorun vardir, baya politik biridir

Ne alaka🙄 konu sahibiyle ilgisi olmayabilir ama illa baska kadinlarin kiskanc yonunu gormek icin dunyanin en guzel kadini olmak gerekmez.. ya da ben cok guzelim diyerek gezmen gerekmez😐😂zaten mankenleri kendi kulvarinda gormez nesini kiskansin😐😂 gozunden bile anlarsin bazisini..

Erkeklerde ayni durum var ama onlar yakisiklilik vs onlara bakmiyor bence, baska seylere bakiyolar.
Ben insanların birini bu şekilde toplu kıskanacak kadar ciddi düşündüğünü ve kıskanç olduğunu düşünmüyorum ya.her sevmediğimiz insanı da kıskanıyor muyuz ?

Ben insanların birini bu şekilde toplu kıskanacak kadar ciddi düşündüğünü ve kıskanç olduğunu düşünmüyorum ya.her sevmediğimiz insanı da kıskanıyor muyuz ?
Toplu halde kiskanmak degil ama var kiskanc kadinlar yani, inkar mi edelim😐🙄😂 konu sahibi icin gecerli olmayabilir dedim zaten..guzel kadinlar sevilir gibi yapilip aslinda kiskanilirlar bence..

Toplu halde kiskanmak degil ama var kiskanc kadinlar yani, inkar mi edelim😐🙄😂 konu sahibi icin gecerli olmayabilir dedim zaten..guzel kadinlar sevilir gibi yapilip aslinda kiskanilirlar bence..
Kaç tane o kadar güzel kadın çıkıyor ki.insanlar genel olarak birbirini pek sevmez.biz güzel olduğumuz için böyle oluyor diyerek moral bulmaya çalışıyoruz işte.

Kaç tane o kadar güzel kadın çıkıyor ki.insanlar genel olarak birbirini pek sevmez.biz güzel olduğumuz için böyle oluyor diyerek moral bulmaya çalışıyoruz işte.
Kıskanç insanlar her bku kıskanıyor, güzel olmasan ilişkini kıskanır. İlşkin yoksa özgürlüğünü kıskanır. Sen daha çok maaş alıyorsundur onu kıskanır. Takmaya değmez.

Benim tecrubem bu yonde.. is yerine cillop gibi bir hatun gelince herkes ayakkabisinin topugundan tut minisine kadar elestirdi.. erkekler dahil
Ama kadinlar daha cok yapti bunu.. cunku onlardan daha guzeldi.. asla ben cok guzelim diye gezmezdi ve normal bir insandi yani..hatta minii giyiyor diye fahiseler gibi diyenler oldu.. tabii onlarin koca seyine yakismazdi bence😐 bu sadece bir ornek

Benim tecrubem bu yonde.. is yerine cillop gibi bir hatun gelince herkes ayakkabisinin topugundan tut minisine kadar elestirdi.. erkekler dahil
Ama kadinlar daha cok yapti bunu.. cunku onlardan daha guzeldi.. asla ben cok guzelim diye gezmezdi ve normal bir insandi yani..hatta minii giyiyor diye fahiseler gibi diyenler oldu.. tabii onlarin koca seyine yakismazdi bence😐 bu sadece bir ornek
Haklısın valla.ben de öyle.bir tecrübe yaşamıştım.ama konu sahibi o ladar fark yaratacak kadar güzel olsa bence sorunu sadece sevilmemek olmazdı.

Genelde böyle bir sorun yaşıyorum. Etrafımdakiler beni sevmez ve bunu çok net bir şekilde belli ederler. Mesela yanlarına gittiğimde konuşmayı keserler, bir yere çağırmazlar. Veya çoo bariz bir şekilde terslerler. Genelde bu tarz muameleye maruz kalınca ne yapmak gerekir bilmiyorum. Cool takılmak için mesela veya sevilmek için ekstra birşey yapmak gerekir mi? Herkes tarafından sevilen biri olmak nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.
Herkes tarafından sevilmek zaten imkansız da bu anlattığınız herkes tarafından sevilmemek.. o da bir garip. Yani sizden önce gruplaşmışlardır belki grupça bir sorunları vardır işverenle falan misal diyorum o konuşulurken mi gidiyorsunuz acaba? Sizi sevmemek değil de henüz tanımadıkları için güvenmiyorlardır belki o da normal.
Not: insanları yargılamayan biriyim, bu zamana kadar ‘insanları tarafından sevilmeyen ya da az sevilen 🙄’ insanları da tanımaya, arkadaş olmak için fırsat vermeye çalıştım. İstisnasız hepsinde neden sevilmedikleri anladım 🤷🏻‍♀️ Birax özeleştiri yapanilir ya da biraz zaman geçtikten sonra karşı tarafa direkt nedenini sorabilirsiniz. Bakış açınız objektif olmayabilir.

Belki de muhabbetiniz sarmıyor.
Çok cahilsiniz ve etrafınızdakiler çok entelektüel insanlar ya da çok entelektüel birisiniz ancak etrafınızdakiler cahil ve de anlayamayacakları/ilgilenmeyecekleri şeylerden bahsettiğiniz için sizinle muhabbete girmek istemiyorlar. Olabilir mi?

İnsanlar tarafından sevilmem. Çünkü insanları pek sevmem. Sadece ailemden bazı üyelere çok fazla değer verirdim. Yakın zamanda bir olay yaşadım. Artık sadece kendimi seviyorum. Mümkünse kimse beni sevmesin. Unutsunlar beni. Sevilmediğim gibi kıskanılırım da mesela ve hep sormak isterim ya bacım ben bitmişim sen bende ne buldun da kıskandın kin tuttun demeyi çok isterim de olmuyor işte
yaaaaa bu benimm......

Back
X