- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Haaa hatrladım.:)ama sende öyle türk milletini aşaglarsan tabiki bunları duyarsn.bende dkkatimi çekti bizde rusa laf diyince savunuydun:)))
aynen aşağılayınca sinir olduk bam yedim onun yüzünden 1 gün yorum falan yapamadım resmen :))
he kızların damarına basınca çok kızıyorlar bu konuyu kapatcam muneye mesaj attım kavga amacı ile yazan çok
En güzelini yapıyon valla. Biz kadınlar her Allah'ın günü instagramda facebook'ta, görsellerde saatlerce bikinili kadın fotolarına bakıp bakıp kompleks yapıyoruz, hayatımızın geri kalanını özgüvensiz şekilde sürdürüyoruz. Daha onca yıllık ömrümde bir erkeğin ünlü erkeklerin karın kaslarına saatlerce baktığına şahit olmadım. Bakıyorsa da % 95 geydir.Adamlarda ego tavan. En kıllı , 250 kilo olanı bile kendini dünyanın 8. harikası zannediyor ben de pek güzel kadın resmine bakmam, sadece arada sevdiğim oyuncularınkine bakarım kadın erkek fark etmez o kadar.
Ama buna alişmalişin çirkin iyi yorum yapan gibi boyle senin sevmedigin yorumlarda gelebilir her paylasim yapana kizip ofkelenirsen ban alirsin konun kapanir kimseye derdini anlatamazsin sakin olalim herkedin paylaşimina saygi duy cevap vermek xorunda degilsin..rananna bi okurmusun yuıkarda hakarete varan ne sözüm var
insanlar neyin ne olduğunu bilmiyo
konu açıyorum gelip burda bana kahve saç resmi koymuşsun sarı istiosun dio
bu kadar dobra olmak zorunda mısın
alemsin yaaa
YA şimdi mobilden girdgm için ifade gönderimiyorum.
Ama öpücük yolluyorum))
açtığınız konular, paylaştığınız albümler o kadar garip ki,
açık saçık resimler...
hayalimdeki bişeyler demişsiniz.
iyimisiniz gerçekten bende bunu merak ediyorum?
neyin peşindesiniz?
Güzellik, çirkinlik konusunun dışında bir konu ile seni görmek güzel
Allah iftiracılardan korusun bu arada
garip olan sensin
senin peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?