- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Eski konuna istinaden açtın bu konuyu degil mi .))
Aklınca sana orada laf çarpanları bir konu ile ALLAH'a havale ettin :))
Türk kadınları olarak ben de seni mune'ye havale etmiştim ahaha :)
Bu renk bakir degil bu bir!
Ikincisi dikkat cekmeye calistigim konu senin ruh halin! Cok celiskili...
Hahaha aynenben de havale ediyorum simdi...
Eski konuna istinaden açtın bu konuyu degil mi .))
Aklınca sana orada laf çarpanları bir konu ile ALLAH'a havale ettin :))
Türk kadınları olarak ben de seni mune'ye havale etmiştim ahaha :)
Iftira atmadim kucuk. 9 temmuzda 2 tane konu acmissin. Birinde sacinin sari olmasini birinde de kahverengi olmasini istemissin. Hayirdir?
hadi bebelerle uğrasacak vaktim yok fikri olmayan bana bulaşmak için yazmasın kaçınız ceza aldı zaten yanına kar kalmadı
konuyla irintili olarak kk nin kadınları dedektif gibi kolay kül yutmuyorlar
Bebe mi? Bu nasil hitap tarzidir. burda senden kac yas buyuguz. once saygili olmayi ogren.
bana yalancı velet ergen kafadan çatlak diyen insanlara ne desem az aç oku ıkonularımı bana bulaşmadan kmseye bşişi demedim
anama babama kadar laf atanlar oldu
allah belasını versin onların amin
iftira da atıp durmayın
Ben sana ergen filan demedim. Konularindaki celiskiyi buldum! Cok ayip cok. Ailen terbiye vermemis!
çelişki bulup kavga ettirmeye çalışan sizsiniz ayıplanan benim ne ilginç
siz insan gibi sorsanız insan gibi cevap alırsınız gelip burda insanların konuma güvenini azaltınca ne olacak
aileme laf atmayın bak dilinize sahip çıkın bu kadar aşmayın haddinizi
sizin aileniz asıl size iftira atmanın gözle görmeden insanlara yalancı demenin günah olduğunu söylememiş
yorumlamayın
topluca üstüme saldırdınız
Iyice seviyesizlestin. Seninle muhattap olamam! Kadinlar kulubu burasi. Cocuklar kulubu degil!
sen çok zekisin..hangiırkın kadınları güzel kafa yormadım bu güne dek..arapları ve İtalyanları yakışıklı bulurum..rachid taha ya hayranım..fransada faudel ehayran çok kız varmış..al pacino vs..kadın çok nadir bakmışımdır görsellerde.:44:
Allah Allah polemige girmeden hakaret etmeden gününüz geçmeyecek mi
Koni sahibi sende kabul et ki cabuk parliyorsun sabir diye birsey var gerkes herkese saygi duymak zorunda.
Her açtığın konu polemik yaratilip kapatılıyorsa bi düşün neden acaba diye.
En güzelini yapıyon valla. Biz kadınlar her Allah'ın günü instagramda facebook'ta, görsellerde saatelerce bikinili kadın fotolarına bakıp bakıp kompleks yapıyoruz, hayatımızın geri kalanını özgüvensiz şekilde sürdürüyoruz. Daha onca yıllık ömrümde bir erkeğin ünlü erkeklerin karın kaslarına saatlerce baktığına şahit olmadım. Bakıyorsa da % 95 geydir.Adamlarda ego tavan. En kıllı , 250 kilo olanı bile kendini dünyanın 8. harikası zannediyor ben de pek güzel kadın resmine bakmam, sadece arada sevdiğim oyuncularınkine bakarım kadın erkek fark etmez o kadar.
bu renk kızıl. kahve değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?