- 24 Eylül 2010
- 6.090
- 19.849
- 448
Farklı insanlarsınız. Siz de normalsiniz onlar da normal. Ama başkalarının maddi durumlarıyla fazla ilgileniyorsunuz bence. Kimse kimsenin durumunu yüzde yüz bilemez. Kimse de anlatmak zorunda değil. İşten kaytarıyorlarsa amirlerinize şikayet edersiniz olur biter. Ama milletin emeklilik gününü, malını mülkünü saymak hoş değil.Slm kızlar bu insanlardaki para hırsı beni irrite etmeye başladı gerçekten insanlardan tiksinmeye başlıyorum artık ve durumu iyi olanlarda daha da var,Mesela yaş almışlar eyt de gelmiş gelmese bile emeklilik hakkı artık olmuş ama emekli olmuyorlar okuyan çocuk yok evler arabalar arsalar var ha diyeceksiniz ki çalışmayı seviyorlardır o da değil zorla geliyorlar işyerine bana ona yük oluyorlar kaytarmak için her yolu deniyorlar,Ciddi sağlık sorunları yaşayanlar var yine de emekli olayım sağlığımla ilgileneyim yok maaş farkı 5 bin falan olacak dediğğm gibi çocuklar iyi yerlerde mesleklerini eline almış hasta ve yaşlılar yine de ısrarla olmuyorlar,durumu iyi olanlar bunu daha çok yapıyor mesela şeye çok şaşırmıştım devletin ilk kez ev alacaklara vereceği toki evlerini ne yaparız nasıl yaparız da adımızı yazdırırız diye düşünüyorlardı bu hırs ne ya senin 2..3 evin var bi git yani psikolojide bunun bi adı var mı normali bu mu ben şu an kendi açımdan düşündüğümde evim arabam varsa az bi nakitim varsa okuyan çocuğum yoksa,emekli olup kendime vakit ayırır,gitmek istemediğim yaşlılıktan hastalıktan yapamadığım işte başkalarına yük olmazdım yani ben mi anormal düşünüyorum
Çalıştıkları için mi vefat ettiler? Alınacak ders neydi?Bizde bu tarzlardan çok var hayretle izliyorum 2 tane maddi durumu çok çok üst düzeyde yakınımı kaybettim ders alan yok biliyor musunuz ?
Belli bir yaşa gelince insan maddi durumu iyiyse emekliliğini yaşamalı bir yakınım yaşlıydi diğeri de koronadan tamam var işte bir sürü mal varlıkları daha ne bu kadar anlayamıyorum gezmeli hayatı farklı yaşamalı keşke koronadan ölen akrabam da eşi işini bıraksaydı hayatlarını yaşalardı gezselerdi işten kafalarını kaldırıp bir hayata bakmıyorlardıÇalıştıkları için mi vefat ettiler? Alınacak ders neydi?
İnsanların bizzat kendi hayatı. Nasıl yaşayacakları kararını da bırakalım kendileri versinler.Belli bir yaşa gelince insan maddi durumu iyiyse emekliliğini yaşamalı bir yakınım yaşlıydi diğeri de koronadan tamam var işte bir sürü mal varlıkları daha ne bu kadar anlayamıyorum gezmeli hayatı farklı yaşamalı keşke koronadan ölen akrabam da eşi işini bıraksaydı hayatlarını yaşalardı gezselerdi işten kafalarını kaldırıp bir hayata bakmıyorlardı
Haha bilmem Antep diye mi ama böyle yani. O sular kafamıza damlarken bir fakir arkadaşım bakıyor ve diyor ki anlamıyorum ya neden geliyorlar hahaNasıl bir yerde çalışıyorsun öyle? Gerçi Antep, şaşırmamak lazım.
Sen niye milletin evine giren paraya ,evine arabasina bu kadar taktin ki ?kocaman birbenim bulunduğum ortamdakiler bahsettiğiniz durumda değil o yüzden belirttim okuyan çocuk yok 2 çocuğu doktor belim ağrıyor diye dolanıyor ayrılmıyor pasif gelirleri var ev araba zaten var bir diğeri hiç evlenmemiş çocuk yok bi sorumluluk yok kanser teşhisi konulmuş artık bi bırakayım yok vb. örneklerim bu şekil yoksa çocuğu olan henüz okuyana benim de diyecek sözüm yok
Sen konuyu ya lis bir sekilde acmissin ,is arkadasim yasli hastayim diyip is yukunun covunu bana birakiyor,aramizda esit is bolumu yok diyecektin .yok evi var pasif geliri var sunu var bunu var diye yazman sacma olmus .alma is yukunu yoneticiniz yok mu tum isi ben yapiyorum dehastayım diyip işi bana yüklüyorlar anlatamıyorum galiba orada beni ilgilendiriyor işte ayrıca kendileri söylüyor bu dediklerimi ben nereden bileceğim yoksa
Keşke hemen emekli olsalar da gençlerin önünü açsalar. Yaşlılar gitmiyor ki, gençler boşta geziyorSlm kızlar bu insanlardaki para hırsı beni irrite etmeye başladı gerçekten insanlardan tiksinmeye başlıyorum artık ve durumu iyi olanlarda daha da var,Mesela yaş almışlar eyt de gelmiş gelmese bile emeklilik hakkı artık olmuş ama emekli olmuyorlar okuyan çocuk yok evler arabalar arsalar var ha diyeceksiniz ki çalışmayı seviyorlardır o da değil zorla geliyorlar işyerine bana ona yük oluyorlar kaytarmak için her yolu deniyorlar,Ciddi sağlık sorunları yaşayanlar var yine de emekli olayım sağlığımla ilgileneyim yok maaş farkı 5 bin falan olacak dediğğm gibi çocuklar iyi yerlerde mesleklerini eline almış hasta ve yaşlılar yine de ısrarla olmuyorlar,durumu iyi olanlar bunu daha çok yapıyor mesela şeye çok şaşırmıştım devletin ilk kez ev alacaklara vereceği toki evlerini ne yaparız nasıl yaparız da adımızı yazdırırız diye düşünüyorlardı bu hırs ne ya senin 2..3 evin var bi git yani psikolojide bunun bi adı var mı normali bu mu ben şu an kendi açımdan düşündüğümde evim arabam varsa az bi nakitim varsa okuyan çocuğum yoksa,emekli olup kendime vakit ayırır,gitmek istemediğim yaşlılıktan hastalıktan yapamadığım işte başkalarına yük olmazdım yani ben mi anormal düşünüyorum
ben de diyorum ki ben onların iş yükünü sırtlanmak zorunda değilim ben yaşlıyım hastayım zaten faydam yok bari çıkayım diyorlar anlamamakta direniyorsunuz yoksa banane benimde evim arabam var ama kimseye iş yükümü devretmiyorum anladınız mı,ev arabayı belirtmemin sebebi yapamadığını söylüyorlar durumları iyi ayrılabilirler ha yapamadığını söyleyip durumum yok mecburum denseydi o ayrı bence ikisi arasında dağlar kadar fark var bu farkı belirtmek için söyledim inşallah bu kadar açıklamadan sonra anlamışsınızdırSen niye milletin evine giren paraya ,evine arabasina bu kadar taktin ki ?kocaman bir
Sa-na-ne olayı bu
kişiyi alıntılayıp yazdım sizde okuyun..Ben yıllarca milletin iş yükünü çekmek zorunda değilim o durumda benimle alakası oluyor,yorgun geliyorum çocuklarıma enerjim kalmıyor yanımda gözüktüğü için başka kişi verilmiyor daha ne diyeyimSize ne, bize ne temalı bir konu olmuş.
İyi de konuda genelde o insanların ne kadar gözü doymaz olduğundan bahsetmişsiniz. Tepki görünce de iş yükünün altını çiziyorsunuz. Genç yaşlı fark eder mi, her yerde işini yapmayan insan var illa ki. Madem derdiniz bu, yaş ya da maddi durum belirtmeden bundan bahsedin o zaman. Adamların malından mülkünden size ne.üstteki
kişiyi alıntılayıp yazdım sizde okuyun..Ben yıllarca milletin iş yükünü çekmek zorunda değilim o durumda benimle alakası oluyor,yorgun geliyorum çocuklarıma enerjim kalmıyor yanımda gözüktüğü için başka kişi verilmiyor daha ne diyeyim
bunlar yaşlıyım hastayım çalışamıyorum diyor o zaman emekli hakkın var ayrıl diyorum,çoğu kişi hak verdi sizin gibi maddi olanakları olup son anına kadar işe gidip başkalarına yük olmayı düşünen insanlar evet olumsuz eleştirdiİyi de konuda genelde o insanların ne kadar gözü doymaz olduğundan bahsetmişsiniz. Tepki görünce de iş yükünün altını çiziyorsunuz. Genç yaşlı fark eder mi, her yerde işini yapmayan insan var illa ki. Madem derdiniz bu, yaş ya da maddi durum belirtmeden bundan bahsedin o zaman. Adamların malından mülkünden size ne.
Maddi imkanım varkeni geçtim, yokken bile kaldıramayacağım işin altına girmem ben. Evim arabam yok ama mesela genç halimle senelerdir bir öğretmen olarak sınav görevi ya da dyk kursu almıyorum, rahatıma düşkünüm, hafta sonumu ona ayıramam. Ama mesleğimin hakkını da sonuna kadar veririm. Deprem bölgesinde devam zorunluluğu olmadığı için öğrenci gelmiyor diye birçok öğretmen dersleri sallarken ben hamile halimle bir öğrenci bile olsa 37. haftaya kadar dersimi işledim, izne öyle ayrıldım. Bu zaten olması gereken, benim yaptığım ekstra bir fedakarlık değil. Yaşlanınca böyle bir planım olduğunu nerenizden uydurdunuz bilmiyorum. Sadece empati yapıyorum. Derdiniz iş yüküyse söyleyin amirinize. İşini yapmayanı savunacak halimiz yok. Ama evi, arabası, bir de pasif geliri var diye de tuzu kuru muamelesi yapmanız saçma çünkü çok da rahat hayat şartları olmadığını ben kendi babamdan biliyorum.bunlar yaşlıyım hastayım çalışamıyorum diyor o zaman emekli hakkın var ayrıl diyorum,çoğu kişi hak verdi sizin gibi maddi olanakları olup son anına kadar işe gidip başkalarına yük olmayı düşünen insanlar evet olumsuz eleştirdi
Yaşadıklarınızın o kişilerin mal varlığıyla hiç alakası yok işte. İş yükü olmalı sizin derdiniz. Bu bahsettiğiniz kişilerin evi,malı, mülkü olmasa ama ne yapsınlar çalışsınlar mi diyeceksiniz? Sizin işle ilgili şikayetiniz yine aynı olacak. Sizi, bizi ilgilendirmeyen şey insanların malı,mülkü.üstteki
kişiyi alıntılayıp yazdım sizde okuyun..Ben yıllarca milletin iş yükünü çekmek zorunda değilim o durumda benimle alakası oluyor,yorgun geliyorum çocuklarıma enerjim kalmıyor yanımda gözüktüğü için başka kişi verilmiyor daha ne diyeyim
bu kişiler yapmadığını değil yapamadığını söylüyorlar,bende malı mülkü olmayıp çalışmak zorunda kalan insanın yapamasada bi mazereti var idare edebilirim diye düşünüyorum ama maddi olanakları elverişli olup emekli olup bikaç bin lirası düşmesin diye kimsenin iş yükünü çekmek istemiyorum bunun için mal varlıklarını belirttim çünkü 2.seçenekteki kişiler bunlar başlığı da para hırsı yaptım zaten hep daha fazla hep daha fazla kazanma dersi tamam iyi kazanda ben kendi yapacağımın üzerinde çalışmak zorunda kalıyorum dediğim gibi kendi cümlesini aynen yazdım,”Sana faydam yok bari erken çıkıyorum “bu yoksa faydan emekli ol demem neden tepki alıyor anlamıyorumYaşadıklarınızın o kişilerin mal varlığıyla hiç alakası yok işte. İş yükü olmalı sizin derdiniz. Bu bahsettiğiniz kişilerin evi,malı, mülkü olmasa ama ne yapsınlar çalışsınlar mi diyeceksiniz? Sizin işle ilgili şikayetiniz yine aynı olacak. Sizi, bizi ilgilendirmeyen şey insanların malı,mülkü.
Isle ilgili şikayetlerinizi de idarenizle çözebilirsiniz.
Bende diyorum ki konuyu acis seklin yanlis .yoneticiniz yok mu ? Neden esit is bolumu uok diyeceksin .sen anlamamakta ve kinuyu dogru anlatamamakta ısrar ediyorsun .adamin evini arabasini anlatacagina is arkadasim yasliligini bahane edip isleri uzerime yikiyor diyeceksin ,bu kadar .bunu demek yerine milletin malini mulkunu saymissin .ben de diyorum ki ben onların iş yükünü sırtlanmak zorunda değilim ben yaşlıyım hastayım zaten faydam yok bari çıkayım diyorlar anlamamakta direniyorsunuz yoksa banane benimde evim arabam var ama kimseye iş yükümü devretmiyorum anladınız mı,ev arabayı belirtmemin sebebi yapamadığını söylüyorlar durumları iyi ayrılabilirler ha yapamadığını söyleyip durumum yok mecburum denseydi o ayrı bence ikisi arasında dağlar kadar fark var bu farkı belirtmek için söyledim inşallah bu kadar açıklamadan sonra anlamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?