Benim gibi düşündüğünüz için mi?Ben de şurada bekleyeyim
Herkesi oldugu gibi kabul ederek basariyorumArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Bir şey yapmıyorum olduğu gibi yaşıyorum hayatı. Alttan alabileceğim durumlar varsa görmezden geldiğim oluyor çok karaktersizse de siliyorum direk ortası bende pek mümkün olmuyorArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Cidden herkesle anlaşmak diye bir şey olamaz zaten. Bugün biri bana sure okur musun dedi, ben de müsait değilim dedim. Bu aralar okuyamam falan dedim.Herkesi teker teker siliyorum hiç pişman olmuyorum, kredisini doldurana elveda diyorum. Yalnızken çok mutluyum, kimseye ihtiyacım yok şükür her işimi kendim hallederim neden dengesiz cahil insanlar için strese gireyim ki diye düşünüyorum. Hepsine hatalarını söylüyor ve ilişiği kesiyorum kafam çok rahat.
herkesle iyi anlasan tipler de yuzsuzluk uapabiliyor yoksa her insan herkesle anlasamaz bence cok zorArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Kesinlikle katılıyorum.Cidden herkesle anlaşmak diye bir şey olamaz zaten. Bugün biri bana sure okur musun dedi, ben de müsait değilim dedim. Bu aralar okuyamam falan dedim.
Uzaktan akraba. İşte bir de Müslüman olacaksınız daha bi sure okuyamıyosunuz dedi, ne saçmalıyorsun dedim, sildim numarasını.
İnsanlar çok acayip, ben bu kadınla anlaşmak istemem mesela, çünkü saygısız.
o bunu yaparak dinimizin kalp kirmayin sozunu yok saydı degil miCidden herkesle anlaşmak diye bir şey olamaz zaten. Bugün biri bana sure okur musun dedi, ben de müsait değilim dedim. Bu aralar okuyamam falan dedim.
Uzaktan akraba. İşte bir de Müslüman olacaksınız daha bi sure okuyamıyosunuz dedi, ne saçmalıyorsun dedim, sildim numarasını.
İnsanlar çok acayip, ben bu kadınla anlaşmak istemem mesela, çünkü saygısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?