- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
Ek olarak bir insan hakkında herkes iyi konuşamaz.Eger o toplumdaki farklı bireyler ve farklı görüşler bir kişi üzerinde surekli olarak iyi paydasında bulusuyorsa söz konusu kişi herkese ayrı bir biçimde konuşup gönüllerini alıyordur.Yani onlara yalan söylüyordur.Herkesle iyi anlaşmak diye birşey olamaz,anlaşıyorum diyen varsa da sorun direkt ondadır.
He he sorma. Sure oku diyip hakaret etmesi de ayrı komik.o bunu yaparak dinimizin kalp kirmayin sozunu yok saydı degil miiste herkesten dua beklememek lazim gonulden gecen okur zaten boyle bir kadın neyse
Maalesef bende sizin gibiyim birde idin kotu tarafi maalesef ben cumle icinde olmasada sevmedigimi belli ediyorum sevmedigim kisilerle ayni ortamda karsilasmak dahi beni rahatsiz ediyor ama yeni yeni bu durumu asmam gerektigini düşünüyorum poliktik bir sekilde olsada en azindan gerginlik yasamadan merhaba diyebileyim ayni ortamda onlarla ayni oksijeni soludugim icin rahstsiz olmayayım istiyorumArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Aynıyız he senleO kişi benim herkesle iyi anlasirim çünkü çok girişken ve sicakkanliyim. sebepsizce beni sevmeyen müdür yardımcım hariçAma kimseyle dünya tek biz ikimiz diyecek kadar yakın değilim böyle bir dezavantajı var. Ayrıca dışarıdan göründüğü gibi değil, karıncaya bile zararım olmaz ama beni sevmeyen çok oluyor. Herkesin sevdiği biri olmak istiyorsanız mesafeli olun kimseyle ikili münakaşaya girmeyin. Herkesle iyi anlasmazsiniz ama herkes sizi sever
İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum ben ondanAynıyız he senle
Siz de omurgasız davranışları ve yalakalıkları hoş görmek istiyorsunuz o zaman? Ya da iki yüzlü olmak istiyorsunuz? Belki de herkesle anlaşan dediğiniz tipler onları olduğu gibi kabul edip nefret etme yoluna girmiyorlardır da size herkesi seviyorlar gibi görünüyorlardır. Aslında sevdikleri yoktur da sinirlerini bozacak kadar önemsemiyorlardır çevrelerindekileri belkiArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Şahsen ben hayatı deneyimledikçe tüm kötü özellikler arkasında sevgi eksikliği ve yaşanmış travmalar olduğunu fark ettim. Asla yapmam dediğim şeyleri yapmışımdır veya yapanları da görmüşümdür. Hayat bu bazısı iyi, bazısı kötü. O yüzden sorgulamıyorum ve düşünmüyorum. Kötü biriyse bu onun problemi, ben sadece yakınıma almıyorum öyle kişileri o kadar…Arkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Sayılı arkadaşım var herkesle vıcık vıcık olmaya gerek yok. Sevgi pıtırcığı değilim sonuçta. İki yüzlü, yalancıları takır takır siliyorum hayatımdan kafam rahat. Hiç düşünüp kendimi yıpratmam, beni kaybettikleri için onlar düşünsün. Birde hangi arkadaşım yanımdan ayrılsa diğer arkadaşıma mutlaka giden arkadaşım hakkında olumlu, pozitif sözler söylerim arkasından. Alışkanlık yaptım bunu. O sayılı arkadaşlarım iyi ki varlar. İyiki arkadaşım hepsi.Arkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Bahsettiğiniz tarzda insanları zaten sevmeyin niye yipraniyorsunuz. 1kisi olsun düzgün insan olsun. Herkesi sevmek zorunda değilsiniz mevlanamiyiz biz.Arkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?