Keşke kolay olsa dediğinizkimsenin kusuruna bakmayarak..
kendin gibi olmayı seçmelisin..
kusurunu bakarsan arkadaşın olmaz..
nasılsan öle davranmalısın...
yalakalık mı yaptı sende yap.. kıtır kıtır güldüler mi sende gül.
boşverin...
kimseyi degiştiremezsin huyunu da..herkesi olduğu gibi kabul etmelisin...
valla ben öle yapıyorum kolay diye bişi yok..Keşke kolay olsa dediğiniz
o kapıyı araladıysanız gerçekleri gordüyseniz bi kere geçmiş olsun artık farkına varmışsınız bi daha kolay kolay insanları sevemezsiniz,çoğu insan zaten herkesi sevmez tek tuk arkadaşları sevdikleri vardır,herkesi çok seviyorum herkese bayılıyorum tipli sevgi pıtırcıkları numara yapıyor zaten onlardan hiç hazetmem bende her zaman uzak dururum tehlikeli onlar,sevmeye değilde anlaşmaya anlamaya odaklanın derim çunki bi kez insanları tanıdızmı ailenizi sevmeniz bile zorlaşır sadece oluruna birakn, bende mesela çocuğum dışında sevdiğim biri varmı diye düsündüm şuan, hayır kesinlikle yokArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Başaramıyorum.Arkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Kimse herkesi sevmez. Ama çoğunlukla iyi anlasan tipler vardir. Pozitif olmak, gülümsemek, detaylara takilmamak, herkesi olduğu gibi kabul etmek, karsindakinin hatalarini fazla onemsememek gibi gibi gibiArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Niye tiksinik oldugunuzu bize bi kac cumleyle anlatabilir misiniz?Başaramıyorum.çok yalnız kaldığımda arada sosyalleşip insanlardan tekrar tiksinip evime, çocuğuma, eşime, kitabıma filmime geri dönüyorum.
evet ben de öyle ama sadece ona bağlayamayız , eşiyle de çok eğlenip insanlarla da iyi olan tipler var.eşimle zaman geçirmeyi seviyorum ondan mı oluyor acaba
Yok bre, bazi kadınlar cok rahattır, bkz ben bxhxhxhevet ben de öyle ama sadece ona bağlayamayız , eşiyle de çok eğlenip insanlarla da iyi olan tipler var.
Ama genel olarak eşimle sosyal ihtiyaçlarımı gidermeseydim belki bi miktar daha "katlanmak" için kendimi kasardım orası kesin.
Bir de kadınlarla anlaşmak arkadaşlık yürütmek bence daha zor, kim ne derse desin.
Hahaha senin gibi arkadaşım olsa yapışacam zaten de bizim buralarda kıskançlıktan orta yerinden çatlıyo milletYok bre, bazi kadınlar cok rahattır, bkz ben bxhxhxh
Vardır illa anlasabileceginiz kisilerArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Bende böyleyim ama sevmeye çalışmıyorum çünkü sevilicek gibi değiller insanlardan uzak duruyorumArkadaşlar hani herkesi seven herkesle iyi anlaşan tipler olur ya bunu nasıl başarıyosunuz ben de sizin gibi olmak istiyorum insanların iki yüzlülükleri omurgasız davranışları ve yalakalıkları sinirimi bozuyor hemen sırt ceviriyorum bu sefer kendim yıpranıyorum
Herkesle aşırı samimi olmazsan gecinirsin.
Ben mesela aşırı samimi oluyorum herşeyimi döküyorum ortaya sonra da kazık yiyorum.
Kaç yaşına geldim akillanmadim.
Valla kimseyle çok samimi değilim iş yerimde ama rahatsız oluyorum yine de,ya bazı hem cinslerimiz ne kadar hızlı samimiyet kuruyor öyle.mesafeli durunca çıkıntı kalıyorsun onların yanındaYakı in olmadığın içinde yaptıkları şeyler seni rahatsız etmiyor doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?