31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor31 yaşında anne olunmuyormu , oha lık kısmı nerde ...
31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Yaşadığınız yerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu devirde artık çok normal bu yaşta evlenmemiş olmak. Benim sizden daha büyük bekar kuzenlerim var kimse onlara böyle yaklasmiyor. Birisi 38 yaşında evlendi ve şuan çok mutlu bir de çocukları var ve ailecek eşini de çok sever saygı duyarız. Kendinize buna yapmayın. Başkalarının söylediğini de umursayim.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Boşver aklın almasın zaten öyle bişey Yok çünkü , bu devirde kimse erken evlenmek istemiyorki , şuursuz konuşmalar işte31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
O oha diyen tiplerle bir daha gorusmeyereke kendinize bir iyilik yapın lütfenO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
La havale vela..bacım senin derdin mi yok:) ben 31 yasimda tanıştım eşimle 6 ayda evlendik.35imde oğlum oldu.döven söven kocam yok ama iyi ki daha erken evlenmemisim.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?