İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Silkelen kendine gel.
Hiçbirşeye geç kalmış değilsin. Çok güzel bi yaştasın ama kıymetini bilmiyosun bu gidişle erken çökeceksin.
Pozitif olki ışık saç etrafına mutlu insan herkesi çeker ışığı farklı olur.
Hayalini kurduklarında ummadığın anda gelir sen bile şaşırırsın.
Ayrıca 40 ında doğal yolla gebe kalıyo insanlar ama az daha üzülürsen erken menopozu çağırcaksın

Şaka misin sen

34 de evlendim ne var bunda

40 da bekar olsam yine keyifle evlenir asık olurdum

Ağlayacak birsey yok boşa dert Arama kendine

Dermansız derdin olsa daha mi iyi ????

Ben de 32 yaşindayim evlenmedim ve anne de degilim , yaşamaya hakkim yok mu öleyim mi

Kulaginizi tikayin ve duymayin kime ne sizin hayatinizdan . Vakti gelince hepsi olur üzülmeyin.

Sunlari gorunce turkiyede bile yasamak istemiyorum ya. 31 ne ki. Yaslanmak icin bile onunde kac yil var. Bizim millet yas sendromlu Genetik olarak 30dan sonra hemen uvvv... evlenmemissen uvvv dunyaya yarismaya geldik bu konuda sanki. kuzenim buarada 18 yasinda kizi var ve kendisinin 34 oldugunu soyluyo yillardir. Yersennn.. sende kucult aman takiyorsan.

Insanlar 30-35 yaslarinda evleniyor ki. Cogunlukla oyle. Hatta belli bir egitim seviyesi uzerindekiler asla erken evlenmiyor. Lutfen kafaya bu kadar taktiysaniz profesyonel yardim alin,normal degil cunku 31 yasinda bu dusunceler

Aynen valla. Universite 4 yil oku. Bitiremezsen uzar. Yukseklisans derken yaklasiyor 30 a zaten. Ve cok genc bir yas. Ulkecek bu yuzden gelismiyoruz zaten kadin kismi okumasin 20li yaslarin basinda evlensin.

Oha evet. Ama senin dusuncelerine oha!
Kendine gel lutfen. Kendine deger ver, kendini sev.
Sana boyle tepki veren insanlarla da iletisimini sinirla.. Kimsenin seni aşaği cekmesine izin verme..

Ben 32 yasinda evlendim hic evlenesim de yoktu. Ama nasip olunca nasil oldugunu anlamiyor insan. Suan 1.5 yillik evliyim ve henuz cocuk dusunmuyorum.
Bir uyenin de dedigi gibi esim dunya iyisi, kirmaz, her dedigimi yapar, cok deger verir ama buna ragmen gec evlendigim icin hic pisman degilim.

Ben esimle 7 yildir gorusuyordum arada 1.5 sene ayrildik ta. Evlenmeye hic niyetim yoktu ama 15 gunde evlendim.

Cunku herseyin bir zamani var ve hersey nasip. Henuz evlenemedigin icin kendinde kusur arama. Bu seninle alakali degil.

Aynen öyle kucuksunuz ya tabi:) ben de 30 yaşında evlenmek için küçük olduğunu düşünüyordum :) nitekim 31dolunca nasıl oldu da evlendiysem aklıma sasayim 5.5 yılda 31 den 45 e atladim sanki:) her yıl en az 2 sene aldı götürdü:) bence bunun için evliliğin çok kötü olmasına gerek yok.dogasi gereği evlilik artan sorumluluk.

Kesinlikle katılıyorum .. Sen de kendini küçült gitsin.. hem bence rakamlar çok önemli önemli olan nasıl göründüğün.. Önemli olan bakımlı olmak ... Her zaman bakımlı kadın dikkat çeker

İnsanlar gaddar ve kötü . Herkesin hayatı tek bir standartta oluyormuş gibi davranıyorlar bu çok fena . Halbuki hayat farklılıklarla güzel

Reactions: 000
Saçmama lütfen. Ne varmış ki 31 yaşındaymıssın insanları umursayıp kendini üzme ağzı olan konuşuyor. Doğru kişiyi bulman önemli olan.

İnsanlar hayata sadece evlenmek anne baba olmak için gelmiyor. Günümüzde çoğu kişi 30’undan sonra evlenmeye başladı artık. Başlığı okuyunca dedim 50’li yaşlarında herhalde 31 nedir ya daha genceciksin ? Bir de bunun için canını mı sıkıyorsun. Saçma sapan insanların dediğine bakıp şu tribe girmeyin Allah askına hiç gerek yok. Sen 25 de olsan aynı tepkıyı verıyorlar 31’e de. İnsanların ağzı torba değil. Konuyu okuyunca şaşırdım çevremde aynı yaşlarda olan kişiler hala bekar ve sizin gibi bir tepkıyle karşılaşmıyor. Nasıl insanlarmış nasıl bir çevredesiniz cidden merak ettim.

31 yaşındayım. 2 senelik evliyim. Çocuk için acelem yok. Yapmıyorum.

Doktorum da kontrolümde "gec değil, ne zaman istersen yaparsın. Acele etme" dedi.

Üniversite okuyup bitirmek zaten 25 yaşını buluyor. Bu insanlar hangi ara çalışıyor,geziyor,parasını yiyor sonra da evleniyor. Vallahi anlamıyorum.

2019 dünyasından sesleniyorum: şu an burda evlenme yaşı 30 üstüdür.

Herkesi çağımıza bekliyorum.

Herseyde vardir bir hayir. Belki erken yasta evlenseydiniz cok yanlis bir evlilik yapip ardindan bir omur ceremesini cekecektiniz. Insanlar hep konusur bakmayin siz onlara. 25 yasinda yuksek lisansimi bitirdikten sonra evlendim eltim 16 sinda evlendi koyde gozunu acmis hayatin sadece evlilige dayali oldugunu zanneden biri ilk evlendigim zamanlar beni onunla kiyaslayan densizler cok olmustu. Onlara gore eltim guzel bir yasta evlenmis ben ise gec kalmistim :) Yani diyecegim o ki densiz insanlarin densiz densiz konusmasi icin gecerli bir sebebi olmasina gerek yok her turlu elistirmek icin bir bahane bulurular. Cocuga gelince 31 gec kalinmis bir yas degil. Siz Allahtan hayirlisini isteyin emin olun her seyin bir zamani var.

31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Kim diyor onu? İnsanların bu kalıplaşmış laflarına itibar etmeyin, her yaşta evlenilir, kadın regl döngüsü devam ettiği sürece de doğurabilir, 40-50 yaşında anne olan bir sürü ünlü var, birçok kadın var, özellikle komedi dizilerinde oynayan Füsun Demirel'i çoğunuz tanırsınız, 50 yaşında ikizleri oldu, Halle Berry ilk çocuğunu dünyaya getirdiğinde 41 yaşındaydı.
Kadınların yaşları ilerliyor da erkekler aynı mı kalıyor? İnsinler o kaf dağından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…