- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Silkelen kendine gel.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Şaka misin senO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
39 da anne olacağım31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Ben de 32 yaşindayim evlenmedim ve anne de degilim , yaşamaya hakkim yok mu öleyim miO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Insanlar 30-35 yaslarinda evleniyor ki. Cogunlukla oyle. Hatta belli bir egitim seviyesi uzerindekiler asla erken evlenmiyor. Lutfen kafaya bu kadar taktiysaniz profesyonel yardim alin,normal degil cunku 31 yasinda bu dusunceler
Aynen öyle kucuksunuz ya tabi:) ben de 30 yaşında evlenmek için küçük olduğunu düşünüyordum :) nitekim 31dolunca nasıl oldu da evlendiysem aklıma sasayim 5.5 yılda 31 den 45 e atladim sanki:) her yıl en az 2 sene aldı götürdü:) bence bunun için evliliğin çok kötü olmasına gerek yok.dogasi gereği evlilik artan sorumluluk.Ben de 90 doğumluyum,az önce siteye girerken 30 a da az kaldı,küçüğüm be vs düşünüyordum tam denk geldi konun :)
Üzülme bence hiç geç değil,kafanı dinlemişsin ne güzel.Zamanı gelince oluveriyor bir anda.Üzülmene değmez
Kesinlikle katılıyorum .. Sen de kendini küçült gitsin.. hem bence rakamlar çok önemli önemli olan nasıl göründüğün.. Önemli olan bakımlı olmak ... Her zaman bakımlı kadın dikkat çekerSunlari gorunce turkiyede bile yasamak istemiyorum ya. 31 ne ki. Yaslanmak icin bile onunde kac yil var. Bizim millet yas sendromlu Genetik olarak 30dan sonra hemen uvvv... evlenmemissen uvvv dunyaya yarismaya geldik bu konuda sanki. kuzenim buarada 18 yasinda kizi var ve kendisinin 34 oldugunu soyluyo yillardir. Yersennn.. sende kucult aman takiyorsan.
O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Saçmama lütfen. Ne varmış ki 31 yaşındaymıssın insanları umursayıp kendini üzme ağzı olan konuşuyor. Doğru kişiyi bulman önemli olan.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Kim diyor onu? İnsanların bu kalıplaşmış laflarına itibar etmeyin, her yaşta evlenilir, kadın regl döngüsü devam ettiği sürece de doğurabilir, 40-50 yaşında anne olan bir sürü ünlü var, birçok kadın var, özellikle komedi dizilerinde oynayan Füsun Demirel'i çoğunuz tanırsınız, 50 yaşında ikizleri oldu, Halle Berry ilk çocuğunu dünyaya getirdiğinde 41 yaşındaydı.31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?