- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Herseyde vardir bir hayir. Belki erken yasta evlenseydiniz cok yanlis bir evlilik yapip ardindan bir omur ceremesini cekecektiniz. Insanlar hep konusur bakmayin siz onlara. 25 yasinda yuksek lisansimi bitirdikten sonra evlendim eltim 16 sinda evlendi koyde gozunu acmis hayatin sadece evlilige dayali oldugunu zanneden biri ilk evlendigim zamanlar beni onunla kiyaslayan densizler cok olmustu. Onlara gore eltim guzel bir yasta evlenmis ben ise gec kalmistim :) Yani diyecegim o ki densiz insanlarin densiz densiz konusmasi icin gecerli bir sebebi olmasina gerek yok her turlu elistirmek icin bir bahane bulurular. Cocuga gelince 31 gec kalinmis bir yas degil. Siz Allahtan hayirlisini isteyin emin olun her seyin bir zamani var.
Bende 32yim.Daha evli değilim. Erkek arkadaşım var ama evlilik ve çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
39 yaşındayım yeni evliyim ve çocuk düşünüyorum..ne oha sı ya insanlar üniversite okuyor iş hayatına atılıyor birikim yapıyor geleceği için düzen kurmak evlenmek çocuk yapmak büyük iş büyük sorumluluk 31 yaş çok güzel bi yaş hayat karşına ne çıkaracak belli değil doya doya yaşa göhsünü gere gere 31 de ben doktora bebek için ilk gittiğimde çok gecikmişsin demiş ti bende yoooo okudum iş hayatına atıldım yedim içtim gezdim anca sıra geldi demiştimO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Insan yasayabildiginin efendisi, yasayamadiginin kolesi, belki senin yasadigin baskasinin hayali.. o yuzden her zaman hayirlisiO kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
Ay ne güzel maşallah ya darısı bana Umarim çok teşekkür ederimYaşadığınız yerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu devirde artık çok normal bu yaşta evlenmemiş olmak. Benim sizden daha büyük bekar kuzenlerim var kimse onlara böyle yaklasmiyor. Birisi 38 yaşında evlendi ve şuan çok mutlu bir de çocukları var ve ailecek eşini de çok sever saygı duyarız. Kendinize buna yapmayın. Başkalarının söylediğini de umursayim.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız çok mutlu etti beniBunu diyen kim
Oğlumun bir sınıf dolusu arkadaşının annelerinden sadece birisi 20 li yaşlarında anne olmuş geri kalanı 30 ve üstü
Biz mi farklı ortamlarda yaşıyoruz 30 oldu öldüm bittim evlenemem çocuğum olmaz yazanlar mı
Görümcem 37 de evlendi bir çok tanıdığım var öyle evlenen hatta babamın akrabası bir kadın vardı 50 yaşından sonra evlendi geçenlerde ki ben çocukken o kız için evlenemez artık geçti derlerdi vs
Bu arada evlenmek vs önemli değil evlenmiş olmak için de evlenilmez hayatınızı Mutlu huzurlu yaşayın gerisi gelir arkadan
İnsan hep ayni tepkileri alinca sanrm pskolojisi ona inaniyor bi süre sonra çok teşekkürler yorumlariniz için çok mutlu oldumAynı yaştayız canımmm.. ben şahsen yeni tanıştığım Kişilere yaşımı söylemiyorum... zaten söyleyince de inanmıyorlar.. çünkü 22-23 gibi gösteriyorum zaten.. eğer karşı cinsle duygusal Manada ilişkim ilerlerse öyle söylüyorum.. bence sen de söyleme.. çünkü anladığım kadarıyla Bu konuda biraz takıntılısın ve üzülüyorsun tepkilerden.. emin ol insanlar çok arsız ..?Yani gencecik olduğumuz halde üzmek için veya bir taraftan Yaralamak için boş boş konuşuyorlar anladın mı..!! O yüzden sana tavsiyem yaşını söyleme çok çok ısrar ediyorsa karşındaki kişi, 25 de.. Sanki her tanıştığımız adama da kimlik mi göstericez ..!!yok yani...
Maşallah size en kısa zamanda olur inşallah canm31 de ne var mış 38 yaşındayım ben oleyim mi32 de evlendim çocuğumda yok gayet mutlu mesutum insanlar ne diyor ne takıyorsunuz sallayın
Evet tanıyorum çok teşekkür ederim ya hepinizin güzel yorumlari da beni duygulandırdı:) baya duygusala bağlamişim ben ya işte insanlar acimasizca eleştirince pskoliji kalmıyor sanırımKim diyor onu? İnsanların bu kalıplaşmış laflarına itibar etmeyin, her yaşta evlenilir, kadın regl döngüsü devam ettiği sürece de doğurabilir, 40-50 yaşında anne olan bir sürü ünlü var, birçok kadın var, özellikle komedi dizilerinde oynayan Füsun Demirel'i çoğunuz tanırsınız, 50 yaşında ikizleri oldu, Halle Berry ilk çocuğunu dünyaya getirdiğinde 41 yaşındaydı.
Kadınların yaşları ilerliyor da erkekler aynı mı kalıyor? İnsinler o kaf dağından.
Çevrenizde hep cahil insanlar mı var yoksa ne bileyim universite hazirliga kaydoldunuz hekes 19-20 yas grubu mu?31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?